Спукана гума от остра дупка.
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Спукана гума от остра дупка.
shit happens!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Само да вметна, че ако имаш каско, каското покрива пръснати в дупки гуми! Аз лично си взех парите за една гума, която спуках (сцепих) в дупка в София преди 5 месеца. Изплащат добри обезщетения, само че трябва да си настоятелен и да не се навиваш на това "ми тя гумата е износена, по-добре не се занимавай" от устата на служителите от мобилната група. Всичко се описва, взима се номерче от КАТ (звъниш на 112 и те те свързват с когото трябва). И те така... инцидентът трябва да се плаща от застрахователите, които после си търсят парите от общините и така един ден може и да нямаме дупки 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
vicho написа:
shit happens!![]()
Този е карач. 95% от тукашните ще се надпреварваме кой повече комбинации с мантинелите ще направи с тия скорости.
///M3 написа:Само да вметна, че ако имаш каско, каското покрива пръснати в дупки гуми! Аз лично си взех парите за една гума, която спуках (сцепих) в дупка в София преди 5 месеца. Изплащат добри обезщетения, само че трябва да си настоятелен и да не се навиваш на това "ми тя гумата е износена, по-добре не се занимавай" от устата на служителите от мобилната група. Всичко се описва, взима се номерче от КАТ (звъниш на 112 и те те свързват с когото трябва). И те така... инцидентът трябва да се плаща от застрахователите, които после си търсят парите от общините и така един ден може и да нямаме дупки
И ти пишат акт за минаване с несъобразена с пътните условия скорост

Не Мы такие, Жизнь такая
mishoval написа:До автора, нали се сещаш, че трябва да си вземеш 2 нови гуми комплект, ако купуваш. Особено, ако ще са предни, и си карал до повредата повече от 3 - 4 х. км.
Гумаджиите, пък и аз/от опит/ , знаем защо!
Естествено, че две ще купя. Когато човек е на пътя носи отговорност не само за себе си, но и за другите водачи. Ако пръсна гума и затрия някое семейство хич няма да е добре. Вече съм си поръчал две нови гуми и чакам да пристигнат.

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
stefanoff написа:///M3 написа:Само да вметна, че ако имаш каско, каското покрива пръснати в дупки гуми! Аз лично си взех парите за една гума, която спуках (сцепих) в дупка в София преди 5 месеца. Изплащат добри обезщетения, само че трябва да си настоятелен и да не се навиваш на това "ми тя гумата е износена, по-добре не се занимавай" от устата на служителите от мобилната група. Всичко се описва, взима се номерче от КАТ (звъниш на 112 и те те свързват с когото трябва). И те така... инцидентът трябва да се плаща от застрахователите, които после си търсят парите от общините и така един ден може и да нямаме дупки
И ти пишат акт за минаване с несъобразена с пътните условия скорост
Нищо не ти пишат. От мобилната група ти казват, че КАТ трябва да дойдат на място, защото колата не в движение, ОБАЧЕ колата е в движение, защото сменям спуканата гума и си продължавам. И не пишат нищо, само за 2014г. имам два такива случая - в единия ми платиха вече, другия малко се мотаят. Актове нямам, това е сигурна информация, спокойно

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Поне при Армеец беше достатъчно да ги уведомя по телефона, помолиха ме да снимам и дупката, ако мога. Изплатиха ми гумата като за нова от някой от евтините сайтове.
Never mistake motion for action...
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Новaтa гумa си е новa... Който , кaквото искa дa обяснявa но с нaще пътищa... не ми се говори особено...

- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
Новата гума ако е китайска май не е по-добра от 1-2-3 годишна "маркова" гума 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
didodi написа:Новата гума ако е китайска май не е по-добра от 1-2-3 годишна "маркова" гума
Нямат грешка.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- vlado6669
- младши ентусиаст
-
- Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
- Мечтае да кара: новата М X5 ...
- Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....
boksioraE39 написа:didodi написа:Новата гума ако е китайска май не е по-добра от 1-2-3 годишна "маркова" гума
Нямат грешка.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
vlado6669 написа:boksioraE39 написа:didodi написа:Новата гума ако е китайска май не е по-добра от 1-2-3 годишна "маркова" гума
Нямат грешка.
И са 100 % оригинални...

Някой кара ли наистина с китайски гуми и какви наблюдения имате над тях?Започнах да се замислям и 130/160лв за 18-ка си е оферта ако не са много зле

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
По-шумни, спират по-кофти... За динамично шофиране не мога да дам мнение, но предполагам още по-зле 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
(bubsa) написа:vlado6669 написа:boksioraE39 написа:didodi написа:Новата гума ако е китайска май не е по-добра от 1-2-3 годишна "маркова" гума
Нямат грешка.
И са 100 % оригинални...
![]()
Някой кара ли наистина с китайски гуми и какви наблюдения имате над тях?Започнах да се замислям и 130/160лв за 18-ка си е оферта ако не са много зле
Стойте далече от тия 18ки китайски от сорта на Nankang,Wanli,Ling long,West lake и всички тия долнопробни помии,ще си спестите големи главоболия !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
То европейски има дето са компромис, а какво остава за китайски???
Все пак на нисък профил още по - сложна става работата по нашите дупки.
За сигурност пък при скорост изобщо не ми се мисли.
Все пак на нисък профил още по - сложна става работата по нашите дупки.
За сигурност пък при скорост изобщо не ми се мисли.
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4