Нов автомобил евридейка
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: Нов автомобил евридейка
Благодаря за мненията колеги! Пообиколихме няколко дилъра и ще бъде Фокус. Направиха ми голяма отстъпка и все пак най-близкия дилър до нас в провинцията е Мото Пфое. Малко шибан цвят имаше, но за тези пари толкова. Като критерии на първо място ми бяха условията по лизинга и тези на Форда като че ли са най-читави. Нормална първоначална вноска, малки месечни вноски, остатъчна стойност точно толкова, колкото да върнем колата след 5 години и да вземем пак чисто нова и така.
- TurboDieselComby
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320d Sport Line
Vra4anin написа:TurboDieselComby написа:А какво мисли жена ти по въпроса? Или ти ще и направиш предварителен подбор за да си избере след това.
Мазда 3 е хем нов модел, хем много хваща окото. Особено червена, малко жени не биха я харесали:
http://mazda.bg/mazda3-hechbek/
стартира от 31 000 лв за малкия бензинов (независимо дали седан или хечбек), но той си е напълно достатъчен. А с тези 8 години гаранция лесно ще я продадеш след време.
Колега, разгледах новата Мазда 3 от линка и наистина, тази кола е страхотна. За 31 бона се продава както хечбека, така и седана (на еднаква цена са и двете и човек избира тове което му харесва/изнася повече), а дори и този базов модел предлага реално... всичко което му трябва на човек. Базовия модел е с 1.5 100 коня с прекрасна динамика (182км/ч и 10.8 ускорение 0-100) и феноменален разход (от 4.3 до 6.5 литра/100км бензин), което леко ме съмнява и в реални условия да е такъв, но от друга страна колата е доста лека спрямо конкурентите си и много я хвалят по ревюта и казват, че наистина е лидер по икономичност, та.... откровено казано и аз добавям един глас за Маздата. До тези пари е прекрасна, а с дизайна си е може би най-красивата в класа си (но това е субективно все пак).
PS: 8 годишната гаранция се доплаща допълнително, стандартното е 3 години или 100 000км.
Не се доплаща нищо! Имам колега с новата Мазда 6 комби автоматик, даже с N1 сертификат.
Градския му разход е между 8- 9 със 165 коня бензиновия мотор.
Честито на колегата! Фокуса е хубав!
- TurboDieselComby
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320d Sport Line
Май си прав 

Мисля, че е доста добра оферта: http://www.weltauto.bg/?go=offer&p=deta ... ferId=3331
Селото се оказа точно във града
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Porsche Leasing официален за ФВ и Ауди, за тия пари влизаш в някое Поло. Използваха ги от фирмата добър избор са.
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
ако не си капарирал фокуса, седни в един автоматик Ситроен С4 Кактус - супер екстравагантна и готина е
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
МотоПфое са много зле. Само това мога да ти кажа от личен опит. Досега не съм имал нова кола и нямам мнение за други, но от скоро ми правят гаранционно обслужване на почти нова кола и са отчайващи. Цените им са колкото на Камор или Дарукар. Гаранционна смяна на масло - 1-2 дни, оглед на гаранционно техническо състояние - 200-300 лева. Каквото и да питаш - никой нищо не знае и на никой не му се говори. Имаш записан час - няма значение, може да почакаш два часа още да те приемат за пет минути и да те сиктирдосат. Тоя г-н Пфое надали знае какво въобще става.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Колега, погледни Шевролет Круз, но без 1.6-цата. Слабичка идва за това купе. Имаме към 7-8 такива служебни/рент а кар и излязоха корави машини.
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Мордехай написа:МотоПфое са много зле. Само това мога да ти кажа от личен опит. Досега не съм имал нова кола и нямам мнение за други, но от скоро ми правят гаранционно обслужване на почти нова кола и са отчайващи. Цените им са колкото на Камор или Дарукар. Гаранционна смяна на масло - 1-2 дни, оглед на гаранционно техническо състояние - 200-300 лева. Каквото и да питаш - никой нищо не знае и на никой не му се говори. Имаш записан час - няма значение, може да почакаш два часа още да те приемат за пет минути и да те сиктирдосат. Тоя г-н Пфое надали знае какво въобще става.

след като има толкова не доволни хора от тях, защо всички си мълчат

ukelichko написа:Благодаря за мненията колеги! Пообиколихме няколко дилъра и ще бъде Фокус. Направиха ми голяма отстъпка и все пак най-близкия дилър до нас в провинцията е Мото Пфое. Малко шибан цвят имаше, но за тези пари толкова. Като критерии на първо място ми бяха условията по лизинга и тези на Форда като че ли са най-читави. Нормална първоначална вноска, малки месечни вноски, остатъчна стойност точно толкова, колкото да върнем колата след 5 години и да вземем пак чисто нова и така.
Колега, вече има нов модел Фокус,доста по-добър от този. Купуваш си реално стария модел.Помисли!
Колега, вече има нов модел Фокус,доста по-добър от този. Купуваш си реално стария модел.Помисли!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Koliu написа:Колега, вече има нов модел Фокус,доста по-добър от този. Купуваш си реално стария модел.Помисли!
Kво да мисли, фейслифта няма как да го вземе с такива отстъпки. И не може да го вземе веднага, щото не е дошъл реално на склад.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Механджията написа:Ситроен С4 Кактус - супер екстравагантна и готина е
не бъркай "турбо-грозен и смешен" с екстравагантен

You said: "Time will change!" What if it changes you?
За служебна кола карам 4-врата Фиеста с 1.0 Еcoboost двигателя (125 коня) и мога да кажа, че колата е страхотна.
Дизайна въобще не е лош, отвън с откраднатата решетка от Астън Мартин-а, а и вътре е много приятна, не е чак толкова тясно.
Колата се кара много лесно, управлението е готино и в града е мечта - можеш да паркираш навсякъде, супер маневрена е. Извънградско трицилиндровото двигателче има тяга за някое по-бързо изпреварване, харчи невъзможно малко (140-150 ~4.0 бензин), в града с много зор и натискане разхода е 5, 5 и малко. 90% от пауъра идва още преди 1500 оборота, червената линия е на 6000. Турбото му е миниатюрно, но така се развърта още повече, лаг аз май не съм усещал (винаги е имало пауър когато ми е трябвал).
Фиестата е оборудвана жестоко, имам блутуути, хендсфри за телефона, усб плейър, гласови команди, компютри, ел пакети, цялата история.
След минати около 30000 км от началото на годината с колата (беше чисто нова като ми я дадоха) мога с увереност да кажа, че е перфектен автомобил за града, горещо го препоръчвам на всеки
Дизайна въобще не е лош, отвън с откраднатата решетка от Астън Мартин-а, а и вътре е много приятна, не е чак толкова тясно.
Колата се кара много лесно, управлението е готино и в града е мечта - можеш да паркираш навсякъде, супер маневрена е. Извънградско трицилиндровото двигателче има тяга за някое по-бързо изпреварване, харчи невъзможно малко (140-150 ~4.0 бензин), в града с много зор и натискане разхода е 5, 5 и малко. 90% от пауъра идва още преди 1500 оборота, червената линия е на 6000. Турбото му е миниатюрно, но така се развърта още повече, лаг аз май не съм усещал (винаги е имало пауър когато ми е трябвал).
Фиестата е оборудвана жестоко, имам блутуути, хендсфри за телефона, усб плейър, гласови команди, компютри, ел пакети, цялата история.
След минати около 30000 км от началото на годината с колата (беше чисто нова като ми я дадоха) мога с увереност да кажа, че е перфектен автомобил за града, горещо го препоръчвам на всеки

b00st написа:Koliu написа:Колега, вече има нов модел Фокус,доста по-добър от този. Купуваш си реално стария модел.Помисли!
Kво да мисли, фейслифта няма как да го вземе с такива отстъпки. И не може да го вземе веднага, щото не е дошъл реално на склад.
О.К. Щом казваш

57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4