На кой народ симпатизирате и защо?
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Re: На кой народ симпатизирате и защо?
Borymeckata написа:Тогава тия същите бяха отвлекли един войник и се опитваха да поставят някакви условия на евреите. Обаче не познаха - тия ги нагазиха жестоко и шяха буквално да затрият цялаа ивица Газа, ако не се бяха намесили други държави. Затова ми е още по-странно, че арабите са направили същата грешка втори път.
Еми ще го и потретват даже,да ти избиват децата и да ти се настанят на територията...ние сме го правили същото под турско робство.В днешно време ВМОРО щеше да е терористична организация...
Последна промяна MOGY на 10 Окт 2014, 17:05, променена общо 1 път

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
MOGY написа:Borymeckata написа:_galio_ написа:Тогава тия същите бяха отвлекли един войник и се опитваха да поставят някакви условия на евреите. Обаче не познаха - тия ги нагазиха жестоко и шяха буквално да затрият цялаа ивица Газа, ако не се бяха намесили други държави. Затова ми е още по-странно, че арабите са направили същата грешка втори път.
Еми ще го и потретват даже,да ти избиват децата и да ти се настанят на територията...ние сме го правили същото под турско робство.В днешно време ВМОРО щеше да е терористична организация...
Цитатът не е мой, аз практически съм на твоята позиция.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
_galio_ написа:Elesar74 написа: ... само защото си евреин, ... Ако българите бяха изгонени от земята си ... И да, трябва да прочетеш историята.
В Стария Завет си пише и конкретно за какво са ги гонили. Остава да напишеш нещо също толкова прочуствено и за циганите, понеже и тях са ги ловили легално. Във "Вецианският търговец" може да се прочете какъв е наложеният образ на евреина, при това не от кой да е, а от Шекспир.
Не знам дали колегата има нужда да чете история, щото май чете редовно, но ти определено имаш да се ограмотиш за българите като изобщо.
Можеш да се поинтересуваш от Стара Велика България, обезбългаряването на Тракия, Македония, Крим, Анадола. Та ние имаме поне две заличени държави само в Анадола, един цял фамилен клон затрит от западняци, жертвани сме за векове да сме буфер на Европа пред исляма, след като Балдуин компания не само не ни ликвидараха държавността, ами оставиха кокалите си на кучетата тук.
И така нататък, и така нататък.
Шекспир е живял и творил 300 г., след като евреите са изгонени от Англия. Това е достатъчно да се заключи каква информация е ползвал за своята творба. Така избирателно и аз мога да цитирам колега. Да кажеш, че моят пост е прочувствен, понеже споменавам такива неща, съпътствали този народ през вековете, това е върхът на цинизма. Да правиш сравнение с циганите, които никога са нямали държава и собствена земя, издава каква история четеш. Бих го казал и на теб, както и на другия колега. Благодарете на Бога, че не сте евреи и не живеете във времената, когато е било легално, законно и задължително да предадеш евреина на властта. От евреите, минаваш на западняците, май не си много последователен. Какво всъщност казваш?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Още един глас за японците и даже за корейците. Не съм посещавал тези 2 държави.
Имах транзитно прекачване на летище "Шереметиево - 2" - Москва и обявиха регистрация за полета на Japan Air Lines до Токио.
Японците буквално, като войници се наредиха един зад друг по абсолютно права линия без никой да блъска или изпреварва другия. Без да има командир!!
Това за мен беше шокиращо на фона на Бай Ганьовския тарикатлък особено при задръствания или не дай си боже катастрофа.
И след като анализирах този факт ми стана ясно защо от изпепелена от Втората световна война държава станаха промишлен колос.
Относно корейците: Имах състуденти от Северна Корея в бившия СССР. Това са хора-машини. Винаги са чисти и опрятни, независимо, че бяха облечени в старамодни дрехи. Никога не се заяждат и напротив винаги бяха отзивчиви. Имаше коментар, че неофициалното световното масонско правителство всячески провяля всяко желание за обединение на корейците защото това ще стане държава с огромна и то добре подготвена и въоръжена армия плюс многомилионна евтина работна ръка и то своя.
Имах транзитно прекачване на летище "Шереметиево - 2" - Москва и обявиха регистрация за полета на Japan Air Lines до Токио.
Японците буквално, като войници се наредиха един зад друг по абсолютно права линия без никой да блъска или изпреварва другия. Без да има командир!!

Това за мен беше шокиращо на фона на Бай Ганьовския тарикатлък особено при задръствания или не дай си боже катастрофа.

И след като анализирах този факт ми стана ясно защо от изпепелена от Втората световна война държава станаха промишлен колос.
Относно корейците: Имах състуденти от Северна Корея в бившия СССР. Това са хора-машини. Винаги са чисти и опрятни, независимо, че бяха облечени в старамодни дрехи. Никога не се заяждат и напротив винаги бяха отзивчиви. Имаше коментар, че неофициалното световното масонско правителство всячески провяля всяко желание за обединение на корейците защото това ще стане държава с огромна и то добре подготвена и въоръжена армия плюс многомилионна евтина работна ръка и то своя.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
на швейцарците - знаят какви коли да карат, и как да подържат
като изключим горния факт - на китайци, японци, корейци, виетнамци - няма такова работливо и дисциплинирано племе, без значение къде по земното кълбо се намират работят много. тука при нас по складовете (илиянци) има много, навремето и по полето имаше виетнамци дето садяха (целогодишно, не знам какво беше но беряха няколко пъти в годината). през една улица има някакъв склад дето разопаковат големи пратки и опаковат в по-малки за пазара с десетина не знам японци, китайци ли са - всяка сутрин почват в седем, а половин час преди това правят гимнастика някаква, всяка сутрин!

като изключим горния факт - на китайци, японци, корейци, виетнамци - няма такова работливо и дисциплинирано племе, без значение къде по земното кълбо се намират работят много. тука при нас по складовете (илиянци) има много, навремето и по полето имаше виетнамци дето садяха (целогодишно, не знам какво беше но беряха няколко пъти в годината). през една улица има някакъв склад дето разопаковат големи пратки и опаковат в по-малки за пазара с десетина не знам японци, китайци ли са - всяка сутрин почват в седем, а половин час преди това правят гимнастика някаква, всяка сутрин!

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Bavarcho написа:на швейцарците - знаят какви коли да карат, и как да подържат![]()
Извинявай, но ти правиш ли разлика между виетнамци-китайци и корейци-японци?? Или викаш все са дръпнати..
Все едно да сравняваш албанци с швейцарци е твоята работа
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
alekangg написа:Извинявай, но ти правиш ли разлика между виетнамци-китайци и корейци-японци?? Или викаш все са дръпнати..
Все едно да сравняваш албанци с швейцарци е твоята работа
извинявай, но не. или пък да. ако имаше да кажеш нещо кажи го!
изредил съм там и съм написал - работливи и дисциплинирани.
ако искаш да опровергаеш това дето написах на горния ред направи го, иначе не си интересен

- ///M fanatik
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///М
Още един глас за японците. Защо ? Защото са страшно дисциплинирани и защото имат уникална култура.
Are you /// M enough ?
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Elesar74 написа:.....................
Добре, мен не ме интересуват фарисеите, но защо отричането на холокоста е наказуемо в някои държави по света ?
Накратко казано, щото ме мързи да пиша, евреите може да обвиняват немците за фашизма, руснаците за комунизма, арабите за тероризма и въобще целия свят за анти-семитизма, но може би ако не бяха така пристрастени към ценните хартийки и не вярваха, че те са богоизбрания народ, а всички ние сме техни роби, може би нямаше да има нито едно от гореизброените течения

Ubi dubium, ibi libertas
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Borymeckata написа:
Вижте, държавата Израел се грижи за СВОИТЕ граждани, затова я адмирирам.
израел пет пари не дава за "своите" граждани макар така да изглежда на пръв поглед. Те се интересуват от конкретното място, от територията, а еврюхите, които живеят там са просто гарнитура и предлог за действия. Те /тези с кинтите, да се разбира тези в сащ/ просто си карат по стари техни вярвания и традиции за "обетована земя", "велик израел" и т.н. и затова чагъртат в близкия изток, но това е отделна тема.
По темата - на първо място безкрайно много обичам и ми е мило за нашия народ - българите. Може да се каже че обичам и руснаците. Уважавам немците, джапанките и чайната - по-назад в темата и други колеги са споменавали тези нации и мнението ми съвпада горе-долу с тяхното. Другите в тоя свят са тотал щета /за мен/.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Фидел Кастро написа:Още един глас за японците и даже за корейците. Не съм посещавал тези 2 държави.
Тва го правят във всяка една цивилизована страна... не е японска черта, междо другото. Колкото по-бананова републиката, толкова повече опашките придобиват формата на фунии... и аз съм го забелязал това.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
steeN написа:Фидел Кастро написа:Още един глас за японците и даже за корейците. Не съм посещавал тези 2 държави.
Тва го правят във всяка една цивилизована страна... не е японска черта, междо другото. Колкото по-бананова републиката, толкова повече опашките придобиват формата на фунии... и аз съм го забелязал това.
Общо взето е така и вероятно при японците е още по-силно изразено. По всичко си личи, кой от къде е, дори само по облеклото, обувките и прическите. Булгари, румънци и пр няма как да се сбъркат от километри, а после не ни харесва, като ни плюят тут-там.
Последна промяна alekangg на 11 Окт 2014, 11:22, променена общо 1 път
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Гледам тука доста народ е писал ама никой не симпатириза на руснаците.
Е аз симпатизирам на братския славянски народ. За мен това са хора с безгранична душевност, хора които биха дали живота си за своя другар и го правят наистина.
Единственото което искат в замяна е открито приятелство без лицемерие без задни мисли, Покажеш ли им, че си като тях, а ние българите с някой изключения сме точно като тях,покажеш ли им безкористност в намеренията си всичко тяхно материално и духовно бива споделено безвъзмездно.
Е аз симпатизирам на братския славянски народ. За мен това са хора с безгранична душевност, хора които биха дали живота си за своя другар и го правят наистина.
Единственото което искат в замяна е открито приятелство без лицемерие без задни мисли, Покажеш ли им, че си като тях, а ние българите с някой изключения сме точно като тях,покажеш ли им безкористност в намеренията си всичко тяхно материално и духовно бива споделено безвъзмездно.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Да уважават църквата и не допускат разлагащото влияние на хомосексуалисти и тем подобна измет.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
b.bonev написа:Гледам тука доста народ е писал ама никой не симпатириза на руснаците.
Е аз симпатизирам на братския славянски народ. За мен това са хора с безгранична душевност, хора които биха дали живота си за своя другар и го правят наистина..
Бонев, подкрепям те, но с някои договорки. Завършил съм в бившия СССР и познавам хората отблизо.
Има огромна разлика между народа и политиците им. Благодарение на недалновидните им политици Русия в момента е практически без съюзници. Водени от своята алчност да продават нефт и газ на максимално високи цени прогониха дори малкото си останали приятелски държави. Преди няколко години по стечение на обстоятелствата се срещнах с казахстански бизнесмен от сферата на нефта и газта. Оказа се, че Русия изкупува на безценица казахстански и туркменски газ защото за момента се явява единствената гранична транзитираща държава и след това го препродава с минимум 500% печалба. Точно затова настоящият премиер на Украйна Яценюк искаше да приложи спрямо Русия тази феодална схема и то с пълно право.
Същите тези "братушки" ни извиваха и извиват ръцете от 1997 г за доставките и транзита на газ. И ако не ти е известно Лукойл-Нефтохим не плаща данък печалба. Единствено внася акцизи и ДДС в бюджета. И ако не ти е известно цените на горивата в България въобще не трябва да са тези защото петрола е докаран преди Босфора и е тип "Уралс", който се котира по-ниско на световните борси. Това много ясно беше коментирано, когато се водеха преговорите за петролопровода Бургас-Александропулис.
Напълно разбирам, че икономическите интереси са преди всичко, но да грабиш братски народ със съдействието на местните корумпирани политици е непочтено и недопустимо.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4