Абе кой видях вчера с черната петица??? :)))
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
На няколко блока от мен (Зона Б-19), видях МБ със стикера на BMWPower-BG.net и на всичкото от горе беше залепен от вътрешната страна на стъклото, така че ябно шофера си я е залепил!!!
П.П. Аз също искам да се сдобия със стикера на BMWPower-BG.net , че баща ми кара един Citroen ZX и ми се иска да има нещо дето да подсказва, че това е кола!!!

П.П. Аз също искам да се сдобия със стикера на BMWPower-BG.net , че баща ми кара един Citroen ZX и ми се иска да има нещо дето да подсказва, че това е кола!!!

От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Колега,ако МБ-то дето си видял със лепенка на клуба е 123 200д бял,видял си моята "печка"
Да се пукат мерцедесаджийте! Дадох я на жената да я кара
перфектни са за жени тея МБ! Ама и аз я търкалям още,че БМВ-то е в "бокса".

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Днес пък видях една червена Е30-ска с тъмни стълка и стикер на клуба на задното странично. Беше и с червени барабани отзад ако не се лъжа. Кой е?
Мернах го да излиза от една пресечка близо до Втора Английска Гимназия. Имаше много движение и докато обърна да го догоня да се запознаем се скри някъде из уличките... 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
BMW///M-ma6inata написа:А аз преди една седмица,както си седя на автомивката,гледам едно Черно Е36 Touring с лепенка от големите отзад,кой е тоя човек да каже бързо
Аз ще да съм бил, отзад пише само 318 ама като се погледне закривения надолу кюнец не остава съмнение за липсващите букви

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
А кой беше снощи с червеното е30 с черни стъкла, много спойлери,ремус и лепенки на задните стъкла пред Ескейп
Много лошо го форсираше зад един бакшиш, оня се счупи от рефлекси за да се изнесе по- бързо
))

Много лошо го форсираше зад един бакшиш, оня се счупи от рефлекси за да се изнесе по- бързо

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Абе и аз като отивах след училище на спирката на 83 и за 1 минута две БМВ-та от клуба видях.
Първо от една уличка излиза една червена Е30-ка с спойлери и раздути калници кат на М3, беше издокарана точно като М3-ка и на джама имаше стикер на клуба - кой е бил това, някой може ли да ми каже ?(bum bum, може и за една и съща да говорим
) и вече съвсем до спирката видях WOLFCUD
Много се напълних. 
Първо от една уличка излиза една червена Е30-ка с спойлери и раздути калници кат на М3, беше издокарана точно като М3-ка и на джама имаше стикер на клуба - кой е бил това, някой може ли да ми каже ?(bum bum, може и за една и съща да говорим

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Иво
- шПерко
-
Тва да не е онова, което аз също съм видял? Аре да си признава кой е толко издирван
Другия пут като го мерна ще го хвана
Ще му покажа силата на 316 преследвача-прекъсвача 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ми не си признава, в събота пак се разминахме пред Христо Ботев ама прецених, че е безсмислено да го гоня .. само като го чух как ръмжи и ме отказа
)))

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
това не е БМВ от форума
беше на един пич,май жоро се казваше,работеше едно време в автоморга само за БМВ,сега не го знам къде е
аз бях,когато Ландшарк му продаде лепенки за тази кола,която после продаде.някой беше спрял въпросния екземпляр и се оказа,че така е купил.Момчето е фен и може да кара,но не мисля,че е привързан към марката-за поседлно го видяхме пред входа на Божурище и той маневрира точно до нашата кола(на Асен де,аз такава няма да си взема
),която е облепена отвякъде с лепенки и ние го гледахме с очакване(този поглед сме го тренирали,неведнъж сме спирали хора) и той се направи на удерен,изчака голфа с който вървяха в комплект да направи обратне и изчезна яко и ефектно дим.та мисля,че е просто поредното гъзе,но за съжаление може да кара
Викторе-видял си Wolfcut-той сега повече се вози на мотоциклета си и сигурно няма време да измие красавицата

беше на един пич,май жоро се казваше,работеше едно време в автоморга само за БМВ,сега не го знам къде е

Викторе-видял си Wolfcut-той сега повече се вози на мотоциклета си и сигурно няма време да измие красавицата

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Иво
- шПерко
-
Alpina написа:Аре стига с тази тема :-)
То не става въпрос за вчера, ами за миналия месец :-)
Понеже видях още хора и не ми се искаше да отварям нова тема да питам кои са

Alpina написа:И не се пише "кой видях" а "кого видях"
Все тая

44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3