СтопХам

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Re: СтопХам

Мнение от Vanqu1sh » 23 Окт 2014, 9:55

Нищо общо нямаме с руснаците като поведение. Не мисля че в България е нормално да газиш хората по тротоари, паркове и градинки и когато се намери някой да ти направи забележка да скачаш с ножове, бухалки и пистолети. Много ме учудва колко са нагли хората в Русия и включително бая жени налитат на бой. Пресен случай имам и от тази година на морето. С един приятел си пиехме в една градинка и изведнъж ни налетяха некви гадни, дърти, пияни рускини да ни взимат алкохола. Абсолютно неадекватни, бутаха ни се и даже едната ни извади нож. :kuku: :kuku: Явно си мислят че като дойдат тука и всичко им е позволено и ще седя и ще ги търпя. Доста се бяха объркали.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 23 Окт 2014, 10:26

си бил на пътя - в правото си да се "форсираш", обаче ако всичко се случва докато ти си караш Мерца в/у тротоара дето е за пешеходци - надрания капак е най-малкото което заслужаваш. Не знам защо само

Ама проблем никакъв , заставаш с една камера до патрулката на КАТ и като спрат някой за нарушение скачаш на предния капак /не на патрулката :mhihi: /и почваш с циркаджийските номера .
Ако е в бяла държава полицията няма да ги търпи тия нито за миг , както и нарушителите .Такива свободни изпълнения се случват точно щото полицията я няма никаква , водачите карат безобразно съответно и тия пишлемета дето вероятно и лична карта нямат вършат безобразия .
Само че има държави където ще получат ответната реакция и въобще няма да им е до смях , а съм убеден също че има случай в които наистина са си изяли боя ама не ги качват в тубата по разбираеми причини .Като тоя например дето пресича като английски лорд пред бъкингам :mhihi:
http://www.youtube.com/watch?v=S5Mwau7-X8I
В крайна сметка цирк като тоя стоп хам постига едно единствено нещо - хората не се отнасят сериозно към поведението си на пътя , оправдава се саморазправата между водачи и пешеходци и всичко се превръща в един голям цирк на колела вместо сериозно и отговорно поведение на пътя .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар
Кара: ..
Мечтае да кара: M, M, M, M.....

Мнение от Vantage » 23 Окт 2014, 11:43

https://www.youtube.com/watch?v=whQUukzKhCc

от 03:50.... дали и при нас ще има такива ааа..бойно настроени жени с прилично телосложение :mrgreen:
...there is no replacement for displacement...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 23 Окт 2014, 12:06

Аз не видях никъде някой да драска колите, както Jordana твърди. Лепят стикери, които се махат, трудно, но се махат. По колата няма щети никакви. Да, СтопХам защото не съществува полиция. Но и не само. Полицията не е слънце да огрее навсякъде. Аз пък се питам, каква е мотивацията на тия младежи, които отнасят обиди, ругатни, бой и открити заплахи, за да вършат това? Но темата не е толкова за СтопХам, колкото за хората. Хората, добре облечени, добре изглеждащи, каращи добри и скъпи коли, усмихват се, вежливи са и в един момент.... виждаш нещо, което няма нищо общо с първото. Провокация и хоп, излиза нещо на видело, нещо скрито. Истината.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 23 Окт 2014, 12:09

Явно доказателство, че човека е животно борещо се за надмощие и територия по природа :winky:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 23 Окт 2014, 12:32

Подобни действия на такъв тип добродетели, могат да бъдат квалифицирани, като саморазправа в съда.
Веднага ви казвам какво се случва в нашата мила родина при подобна акция. От ченгетата ще бъде съставен протокол за предупреждение за всеки участвал.

Не са толкова прости нещата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 23 Окт 2014, 13:12

Elesar74 написа:Хората, добре облечени, добре изглеждащи, каращи добри и скъпи коли, усмихват се, вежливи са и в един момент.... виждаш нещо, което няма нищо общо с първото. Провокация и хоп, излиза нещо на видело, нещо скрито. Истината.

Там дълго време е създаван манталитет всеки да се оправя както може. В резултат всички с повече възможности се имат за богоизбрани - първата реакция е или снизхождение, или агресия, отпосле тръгват да показват за какви се имат точно.

И тук е така в някаква степен, но ситуациите са други, пък и явно по-малко време е набиван тоя манталитет.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 23 Окт 2014, 13:57

Jordana написа:Само че има държави където ще получат ответната реакция и въобще няма да им е до смях , а съм убеден също че има случай в които наистина са си изяли боя ама не ги качват в тубата по разбираеми причини .Като тоя например дето пресича като английски лорд пред бъкингам :mhihi:
http://www.youtube.com/watch?v=S5Mwau7-X8I

Евала, че защитаваш подобни комплексарщини :clap: Много е мъжко да прегазиш два пъти пияница и да го ритнеш в главата след това :clap: Сигурен съм, че и ти би постъпил така, нали :yes: Изобщо би постъпил така с всеки, който ти пречи на тарикатлъка, нали :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 23 Окт 2014, 14:29

И с кво са по различни или "вървежни" тия стоп хам пикльовци ,от хората в другата тема със случките на пътя ? И там единия отнел предимство другия слязъл да го бие или го дебнал из квартала да му пука гумите т.н .Ама лепете им стикери бе хора вместо да се биете , на предното стъкло примерно с надпис "повече няма да правя така ".Само тия в стоп хам дето правят цирк под формата на някаква псевдо благородна кауза и маса народ им ръкопляска като на циркаджийска маймуна .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 23 Окт 2014, 14:39

Нещо съвсем се изгуби в тарикатските си разсъждения... дори ми е трудно да разбера коя теза защитаваш :dunno: саморазправата ли, стикерите ли, да седиш и да чакаш родната полиция да си свърши работата ли :dunno: а не чакай, май си от тия дето тарикатлъка им дава крила да забравят комплексите си :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Окт 2014, 14:54

колко турбо прост трябва да си за да караш в пешеходна зона и да звъниш на полицията да се оплачеш, че пешеходците не пропускат колата ти :shock: :mhihi: :kuku:

паркирал си неправилно и викаш полиция, защото някой ти прави забележка :lol: :mhihi: ... идват полицаите и ти пишат акт :owned:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 23 Окт 2014, 15:02

Един път преди две години мисля, че един беше спрял пред вратата на двора (паркирах си я вътре просто). Отпред има огромна табела ГАРАЖ НЕ ПАРКИРАЙ!!! Една сутрин ми се наложи да излеза малко по-рано, а пича явно си беше спрял от вечерта. При излизането ми реших, че няма смисъл да се занимавам и да будя целият квартал, но изведнъж се изнервих много не защото няма да излеза с колата, а че аз винаги се съобразявам с такива надписи или поне слагам една визитка отпред на таблото "Ако пречи позвъни - номера ми". До сега един или два пъти се е случвало да ми звъннат и хората бяха наистина разбрани и най-учтиво помолиха да дойда да я преместя, че им пречи. Нямаше нерви и разправии, но въпросният пич не си беше оставил такава и реших да се разправям. От 07:00 до 08:10-15 съм свирил като идиот и събудих целият квартал само и само тоя да дойде. И накрая идва една плевенска кифла и ми дига рамене и вика "КВО СВИРИШ БЕ"? Само я изгледах, отидох до джипа, вързах нейния теглич с лебедката и оная пощуря. Закарах я долу до улицата, изкарах си колата и си заминах. Вечерта като се прибрах момичето дойде да се извини тъй като беше студентка и квартирата и беше в съседната къща.. :lol:

п.с - аз също не виждам логиката в тоя стопхам, но е хубаво, че има хора, които искат да се преборят с наглостта до една определена степен. Обаче отсрещната страна като е куха кат гадулка и няма грам обноски и възпитание :dunno:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 23 Окт 2014, 15:37

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Окт 2014, 15:53

решение за тариката самоубиици

https://www.facebook.com/video.php?v=10152203041815885

:mhihi: :yes:

п.с. сигурен съм, че не осъзнават, че по този начин им спасяват живота :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

СтопХам

Мнение от steeN » 23 Окт 2014, 18:11

doomy525 написа:...

А тази ситуация на други места се решава с едно обаждане до паяка, които отговаря за твоя район :) Без драми, без нерви... С това свирене си наказал всички наоколо за това, че 1 човек е паркирал неправилно... Не виждам, защо просто не си се обадил на катаджиите да дойдат. дори и в бананова република като нашата ще вдигнат колата на такъв. Самораправата не е решение, напротив само изостря проблема и прави бешата лични.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата