California бейби
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: California бейби
те са просто няма такива изроди и за тва постоянно плащат глоби за нещо, ама cost of doing business
... дори на нелегални мексиканци откриват само с мексикански паспорт.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
еми явно си имат ниша 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Малко се попремениха нещата и се оказах в Ocean City, Maryland. Живея на покрива на един 5 етажен паркинг и имам баси и гледката навсякъде.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Kroki написа:Малко се попремениха нещата и се оказах в Ocean City, Maryland. Живея на покрива на един 5 етажен паркинг и имам баси и гледката навсякъде.
Снимки или didn't happen

- Kroki
- Дон Кроки
-
Снимките ги направих преди 5 мин.

На изток

На запад

На изток

На запад

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Една позната изкара цяло лято през 2013г в Tyler Place Family Resort
http://www.tylerplace.com/
Не съм питал с колко пари се прибра, защото не ми е работа. Плащаха и 8$ при поети спане и храна. Каза, че вечер правила и овър тайм, когато помагала в кухнята. Пусто и диво, до града е далеч и просто няма къде да си харчиш парите. Семеен курорт и всякаква свързана с това работа.
http://www.tylerplace.com/
Не съм питал с колко пари се прибра, защото не ми е работа. Плащаха и 8$ при поети спане и храна. Каза, че вечер правила и овър тайм, когато помагала в кухнята. Пусто и диво, до града е далеч и просто няма къде да си харчиш парите. Семеен курорт и всякаква свързана с това работа.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Кроки, гледката е убиец, каква работа имаш ?
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
520i написа:Трето, да приемем че става дума за камериерка. И там са на категории. Далаверата е тоя, които влезе пръв в стаята да прибере бакшиша.
В един от хотелите работих като поддръжка. Когато нямаше какво да се поддържа ни пращаха да мием стъклата по терасите и влизахме преди камериерките

Добри времена бяха

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Евала много добре изглежда , успех 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Kroki написа:Малко се попремениха нещата и се оказах в Ocean City, Maryland. Живея на покрива на един 5 етажен паркинг и имам баси и гледката навсякъде.
Там е добро място. Бил съм цял ден уж да си хвана некъв рейс, ама така и не успях. Нацелих неква да пуши тайно, та после бехме мноо зле и забравих да си ходя

Хубави времена беха....
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
И аз изкарах към 5к$, общо взето на една работа, но заминах с един приятел който е бил преди това 3 години в това заведение, барманче не много натоварваща работа, общо взето най-щастливият ми предиод в живата 4 месеца пълен рай, не съм имал дори 1 проблем, прекрасна страна, страхотни хора. Почти през вечер бяхме някъде на заведение с колежките американки, едната беше мис на щата. Сега като се сетя, чак благородно ти завиждам че отиваш там. Един съвет от мен, гледай да си нямаш работа с други българи, общувай само с Американци, ние накрая си бяхме приватизирали единия джип на шефа и си беше голямо обикаляне. Заминах с 2000$, там изкарах 5000к$ и се върнах с 400$, последния месец се размазахме
.

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Nukem написа:Един съвет от мен, гледай да си нямаш работа с други българи
и руснаци, македонци, сърби, източно европейци като цяло...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Kroki
- Дон Кроки
-
Днес ми беше първия работен ден.
Принципно съм в кухнята готвач. Днес помагах на шефа и на 2 пъти ме похвали, че съм си свършил много добре работата(разглобяване,почистване и сглобяване на машините за сладолед и скрежина) и рязане на едни Браунита.
Тука е пълно с българи, запознахме се с 2 момичета още на идване. Снощи ги срещнахме на boardwalk-a и пускахме заедно молби за втора работа по хотелите.
И с 2 македонки направихме връзката, че идваха да ни черпат с бира чак.
Кефи ме как хората те заговарят в автобуса, интересуват се, поздравяват на касата и т.н...
Има възможност да помагам на братът на бившата, че той живее тук в полирането на коли... Интересно лято се задава.
Принципно съм в кухнята готвач. Днес помагах на шефа и на 2 пъти ме похвали, че съм си свършил много добре работата(разглобяване,почистване и сглобяване на машините за сладолед и скрежина) и рязане на едни Браунита.
Тука е пълно с българи, запознахме се с 2 момичета още на идване. Снощи ги срещнахме на boardwalk-a и пускахме заедно молби за втора работа по хотелите.
И с 2 македонки направихме връзката, че идваха да ни черпат с бира чак.

Кефи ме как хората те заговарят в автобуса, интересуват се, поздравяват на касата и т.н...
Има възможност да помагам на братът на бившата, че той живее тук в полирането на коли... Интересно лято се задава.
Кроки- Браво. Сега се огледай къде е най- близкия комюнити колидж и се запиши на едни курсове по английски и на есен изкарай една ф1 виза, приравни каквито курсове можеш от Бг и завърши тука. Щото чинии можеш да миеш цял живот- няма да избягат, но сега ти е времето да се изучиш и да има смисъл усилието ...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
alx написа:Кроки- Браво. Сега се огледай къде е най- близкия комюнити колидж и се запиши на едни курсове по английски и на есен изкарай една ф1 виза, приравни каквито курсове можеш от Бг и завърши тука. Щото чинии можеш да миеш цял живот- няма да избягат, но сега ти е времето да се изучиш и да има смисъл усилието ...

деба, па нямах толкова акъл на 21

You said: "Time will change!" What if it changes you?