Терористичен акт в Париж..!!
Модератор: Общи модератори
Re: Терористичен акт в Париж..!!
Я единия терорист си забравил личната карта в колата дето избягали
Това що ми напомня за 11 Септември, дето откриха личните карти на терористите в отломките (нищо, че огъня беше достатъчно горещ да разтопи небостъргачите
)

Не Мы такие, Жизнь такая
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
stefanoff написа:Аха и как по-точно ще ескалират, кунчита вурст ще си обръсне брадата ?
http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%D1% ... 42179.html
Най-малко три джамии са били атакувани от неизвестни лица.

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
И леееекинко нещата вече напомнят за сваленият самолет на азиатците ...
Е така, случайно на руска територия ..
Днес е толкова лесно да се разпали война, че просто се плаша ...
Картата си забравил ...

Е така, случайно на руска територия ..
Днес е толкова лесно да се разпали война, че просто се плаша ...
Картата си забравил ...

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Да бе деба,разсеян ко да го прайш.Пък и с АК47 от упор в главата на легнал човек,ни кръв ни урина,даже и човека не се помръдна.Да не говорим,че преди това е прострелян пак с АК47 и пак няма кръв.Виждал съм какво става с човек след изстрел от упор с АК47,отпред колкото е,отзад е по три.Да не говорим,че хвърчи кръв на 10м.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
МИТАКА1654 написа:Да бе деба,разсеян ко да го прайш.Пък и с АК47 от упор в главата на легнал човек,ни кръв ни урина,даже и човека не се помръдна.Да не говорим,че преди това е прострелян пак с АК47 и пак няма кръв.Виждал съм какво става с човек след изстрел от упор с АК47,отпред колкото е,отзад е по три.Да не говорим,че хвърчи кръв на 10м.
Има много видеа на разстрели по нета и това далеч не винаги е така.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
МИТАКА1654 написа:Да бе деба,разсеян ко да го прайш.Пък и с АК47 от упор в главата на легнал човек,ни кръв ни урина,даже и човека не се помръдна.Да не говорим,че преди това е прострелян пак с АК47 и пак няма кръв.Виждал съм какво става с човек след изстрел от упор с АК47,отпред колкото е,отзад е по три.Да не говорим,че хвърчи кръв на 10м.
Т'ва на видеото е 74-ка, пък и много зависи с какво е зареден...
Ubi dubium, ibi libertas
Хмм, изгледах го клипчето на забавен кадър, не съм много експерт по балистика, ама до колкото видях, тоя почти от упор май го пропусна наистина

Ако се загледате внимателно в клипчето, куршума от АКто се забива в тротоара, където съм оградил. Може и да греша де, ама ако това беше хед шот щеше да има наистина много мозък и кръв и череп
Не Мы такие, Жизнь такая
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Доколкото разбрах само в редакцията са убивали? Иначе още на първото гледане забелязах, че го пропусна.

TNT написа:Доколкото разбрах само в редакцията са убивали? Иначе още на първото гледане забелязах, че го пропусна.
Тц, аз до колкото четох , са убили 2ма полицаи отвънка. Нещо много театрално стана. Първо си забравили личната карта, са уж са ги обсадили, ловя бас, че поне единия ще го хванат жив, ще има дела, медии, сензации, политически говореници ...
Не Мы такие, Жизнь такая
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
stefanoff написа:TNT написа:Доколкото разбрах само в редакцията са убивали? Иначе още на първото гледане забелязах, че го пропусна.
Тц, аз до колкото четох , са убили 2ма полицаи отвънка. Нещо много театрално стана. Първо си забравили личната карта, са уж са ги обсадили, ловя бас, че поне единия ще го хванат жив, ще има дела, медии, сензации, политически говореници ...
театрално е да има разстреляни 12 човека

защо ти не си един от тях

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
stefanoff написа:TNT написа:Доколкото разбрах само в редакцията са убивали? Иначе още на първото гледане забелязах, че го пропусна.
А не може ли нарочно да е оставил личната карта, ей така да се знае кой е. Тия са толкова зле, че няма накъде повече. Гърмят се с бомби и убиват други, че няма с гордост да остави картата си, нали Алах ще го възнагради и всички ще разберат кой е той.
май май ще върнат темата за обединена европейска армия сега , случайно или не 
а франсетата са закъсали с тия 8% са си 5 млн чалми.. европа май има нужда от малко национализъм.. с тва толериране сами си вкараха автогол, ако въведат визи като в сащ доста проблеми ще си решат.. при янките тия глупости не вървят, там ще хвърчат чалми във въздуха от ред нековете и каубоите
http://news.ibox.bg/news/id_1837945636

а франсетата са закъсали с тия 8% са си 5 млн чалми.. европа май има нужда от малко национализъм.. с тва толериране сами си вкараха автогол, ако въведат визи като в сащ доста проблеми ще си решат.. при янките тия глупости не вървят, там ще хвърчат чалми във въздуха от ред нековете и каубоите

http://news.ibox.bg/news/id_1837945636
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Чалмите са убили още един човек и са взели поне един заложник, важното е, че няма да избягат този път!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Нали се досещате, че след тези ексцесии там ще има огромна вълна екстрадирани чалми във всички посоки на света, което значи че и тук ще върнат/дойдат много такива и ставаме потенциална жертва на подобни събития.
Лошото е, че държавата се прави, че не вижда това и мисли начини да закрие всякакви разузнавателни служби, които могат да предупредят за подобни сценарии
Чудно ми е само защо все още GIGN не са ги изнесли чалмите ами ги чакат сами да се дадат
Лошото е, че държавата се прави, че не вижда това и мисли начини да закрие всякакви разузнавателни служби, които могат да предупредят за подобни сценарии

Чудно ми е само защо все още GIGN не са ги изнесли чалмите ами ги чакат сами да се дадат

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Двама човека се оказа ,че са напълно достатъчни 48 часа да разкарват полицейски,специални и други органи във Франция.
А ако бяха 10 и се бяха разпръснали по двойки на 4-5 различни посоки,какво франсетата щяха да правят???
Европа се оказва страшно безсилна и сама си е виновна.Надуваха главите на избирателите си с ''проблемните'' румънци,българи,поляци ,а сами и толерантно си вкараха троянския кон.
Кой каквото си надроби това ще сърба.
п.п.А за бездействието на България никой да не се учудва.Така ни е казано.А след две седмици държавния секретар на УСА ще сведе новите заповеди лично.....Без коментар.
п.п.2.-а за Европа една хубава статия още от преди 11 години.Колко истина има в тези редове. http://19min.bg/news/8/59521.html
А ако бяха 10 и се бяха разпръснали по двойки на 4-5 различни посоки,какво франсетата щяха да правят???
Европа се оказва страшно безсилна и сама си е виновна.Надуваха главите на избирателите си с ''проблемните'' румънци,българи,поляци ,а сами и толерантно си вкараха троянския кон.
Кой каквото си надроби това ще сърба.
п.п.А за бездействието на България никой да не се учудва.Така ни е казано.А след две седмици държавния секретар на УСА ще сведе новите заповеди лично.....Без коментар.
п.п.2.-а за Европа една хубава статия още от преди 11 години.Колко истина има в тези редове. http://19min.bg/news/8/59521.html