Защо сме толкова злобно и завистливо племе ?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Защо сме толкова злобно и завистливо племе ?!

Мнение от alekangg » 02 Фев 2015, 12:12

Не ми се рови в законите на Белгия, но това е мнооого съмнително. Ако работиш на черно, е друга работа. Това би могло да ти се случи и в Бг, нищо, че си българин.

По темата, аз не разбрах котката на автора, къде е живеела. Ако е била дворно-улична, не виждам какво има да се обсъжда, може да е изяла всичко и навсякъде.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 02 Фев 2015, 14:48

Elesar74 написа:Аз пък виждам. Сори, аз съм от злобните и завистливите българи от провинцията. Щом сте пуснали тази тема, ще Ви се наложи да поспорите и да защитите твърдението си, че ВСИЧКИ в тази държава са злобни и завистливи. Също и че в провинцията ВСИЧКИ са само наркоманчета.... да не изреждам. Аз имам две дъщери и живея в провинцията. И те ли са между двете к**ва, изброени от Вас. За такова твърдение, ако сте ми по-наблизо, лично бих Ви създал далеч по-големи проблеми от настоящият Ви. Следващия път като пишете в собствената си тема, внимавайте с обобщенията си и начинът си на изразяване. И идете и си оправете проблемите със съседите си, вместо да се жалвате за някаква котка по форуми и от този случай да правите произволни изводи във всякакви посоки.
Хубав ден.

Значи това, което съм написал аз е това което съм видял от живота и което виждам към момента. Да кажем, че съм минал през много трудни моменти (няма смисъл от пояснения в случая) и НИКОЙ НИКОЙ от многото ми приятели не ми е помогнал, та за това съм написал злобно (: За завистливо вече съм писал не ми се пише 20 пъти едно и също. За лудите чичкиси - съседите са ми точно такива и само ако живееш тук ще ме разбереш! За наркотиците: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1061759 http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4126482 (тенденцията е да се увеличават) а няма какво да обяснявам в чалготеките какво става през ноща, което го виждат всички с очите си - малки 16 годишни пикли се друсат и се е**т по тоалетните :clap: Може би съм прекалил като съм казал всички по-скоро съм имал в предвид повечето, че са такива. Познавам хора, който бяха твърдо против всякакви наркотици в момента да вземат! Какво остава за тези, който са по-податливи :mhihi: А теб щом съм те обидил с тези си думи, ти се ИЗВИНЯВАМ!! Но и не ми харесват така директните заплахи към мен за създаване на по-големи проблеми ! :mhihi: Лек ден и успешна седмица на всички :yes:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Каквото има

Мнение от v1e9s8o8 » 02 Фев 2015, 16:22

Здравейте :wave:
Първо и аз съм от малак град
Второ повечето освен наркомани са и олигофрени хрантутнници и т.н. женските които ходи на кафе или бар,дискотека ги вижда в какво насипно състояние са.
Трето чичките са най зле повярва ли си малко и са бесмъртни догато не оцелият точния човек :mhihi: :mrgreen:
ПОСЛЕДНО НЕ ВАЖИ ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК СЪЩО НЕ ВАЖИ САМО ЗА МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ .
Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
.същата работа е и като си тъп!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 02 Фев 2015, 16:43

M-coupe написа: Да кажем, че съм минал през много трудни моменти (няма смисъл от пояснения в случая) и НИКОЙ НИКОЙ от многото ми приятели не ми е помогнал, та за това съм написал злобно ...

Понеже ти си неспособен да създадеш приятелски отношения, ти е криво цялото племе?

Аз пък мога да кажа, че каквито и моменти да съм имал, винаги съм имал до себе си хора, билоза морална или друга подкрепа.

Дали проблемът не е в теб, дали не си ти и познатите ти това злобно племе?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 02 Фев 2015, 17:50

Колега M-coupe, ти сериозно ли мислиш, че твоите отношения и твоят поглед върху някакви други отношения и хора, могат да са меродавни и отнасящи се до едва ли не цяла България? Твоят хоризонт в най-добрия случай, е доста тесен и ограничен. Аз съм съгласен с теб, че мнозина са такива, каквито си ги описал, но каква част от всички са, не мога да се наема да кажа и не вярвам някой да може изобщо. Понеже да речем, аз пък познавам точно обратните на изброените от теб хора. И какво правим в случая? Едните са справедливо обвинени, но другите са несправедливо засегнати. Не може да се обобщава така и затова ти писах в този дух. Колкото до твоето извинение, няма защо да се извиняваш, аз просто те провокирах нарочно с думите си пак относно това обобщаване. Не съм имал в предвид никаква саморазправа или нещо подобно, понеже не мисля, че ти преднамерено отправяш такава обида. Факта, че ми се извиняваш, потвърждава това. Ако гледаш на хората, винаги ще имаш поводи за разочарования. В една или друга степен, някой ще те лъже, друг ще те предава, трети ще лицемерничи, четвърти.... Просто погледни в друга посока и свикни с мисълта, че всички сме несъвършени и това е предпоставка непрекъснато да се проваляме в една или друга област, с едни или други хора.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 02 Фев 2015, 18:30

Elesar74 написа:Колега M-coupe, ти сериозно ли мислиш, че твоите отношения и твоят поглед върху някакви други отношения и хора, могат да са меродавни и отнасящи се до едва ли не цяла България? Твоят хоризонт в най-добрия случай, е доста тесен и ограничен. Аз съм съгласен с теб, че мнозина са такива, каквито си ги описал, но каква част от всички са, не мога да се наема да кажа и не вярвам някой да може изобщо. Понеже да речем, аз пък познавам точно обратните на изброените от теб хора. И какво правим в случая? Едните са справедливо обвинени, но другите са несправедливо засегнати. Не може да се обобщава така и затова ти писах в този дух. Колкото до твоето извинение, няма защо да се извиняваш, аз просто те провокирах нарочно с думите си пак относно това обобщаване. Не съм имал в предвид никаква саморазправа или нещо подобно, понеже не мисля, че ти преднамерено отправяш такава обида. Факта, че ми се извиняваш, потвърждава това. Ако гледаш на хората, винаги ще имаш поводи за разочарования. В една или друга степен, някой ще те лъже, друг ще те предава, трети ще лицемерничи, четвърти.... Просто погледни в друга посока и свикни с мисълта, че всички сме несъвършени и това е предпоставка непрекъснато да се проваляме в една или друга област, с едни или други хора.

Да, прав си! Тук сме на едно мнение. На едните нямам какво да кажа, а на другите съм се извинил вече :yes:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 02 Фев 2015, 20:41

Няма ли да се намери някой завистлив Мод и да заключи тая тема преди да сме се скарали за "провинция/столица".

Мен пък са ме били и в столицата и на село, и да ви кажа еднакво ме болеше.
И съм се напивал, и на село и в столицата, и пак главата ме болеше еднакво.

Незнам в мен ли е проблема? :dunno:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 02 Фев 2015, 20:45

Kris написа:Няма ли да се намери някой завистлив Мод и да заключи тая тема преди да сме се скарали за "провинция/столица".

Мен пък са ме били и в столицата и на село, и да ви кажа еднакво ме болеше.
И съм се напивал, и на село и в столицата, и пак главата ме болеше еднакво.

Незнам в мен ли е проблема? :dunno:

чак пък завистлив... :mhihi:
...ама мод се намери..
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Предишна

Назад към Извън Темата