Е46 или е39 това е въпросът....
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Е46 или е39 това е въпросът....
sub_eleven написа:boksioraE39 написа:Е46 е едно недоразумение
с кеф си я карам и с постоянна усмивка на лицето... от 5 години насам.
Не знам какво недоразумение е, но е по-красивата кола от двете.
По-красива?! Стига моля те...

Бих предпочел 100-пъти Е36 пред Е46...
Карал съм доста пъти Е46 но миналото лято така се случи че при мен 4-месеца беше едно Е46 330xd турингфейслифт 204hp с ремап,голямо нави,черно ел.рекаро,харман кардон,М-волан,М-пакет и каквото още се сетиш,демег кола платена 13500лв края на 2013та. Минал съм с нея около 12хиляди и най-дългото ми патуване беше до тимишоара,е няма толкова гаден автомобил,колкото и да ми е минавало през главата да си купя такова цялото желание ми се изпари..Колкото и да е наблъскана с екстри и т.н просто все едно не карам BMW а някакво дърво...След като се качих на Е39ката разбрах какъв автомобил е! И все пак ако някога купя Е46 няма да е по-мое желание.......

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ти ги навря в на кучето диференциала тея е46-ци
имам доста километри на двете коли и тройката ми пасва по добре.
Единствено ми липсва петицата при няколко часово магистрално каране обаче то ми е около 20% от всичките километри.
Докато процента е такъв оставам на 3ка,в момента се оглеждам за кола и тя ще е е90-е91 по същата причина.

Единствено ми липсва петицата при няколко часово магистрално каране обаче то ми е около 20% от всичките километри.
Докато процента е такъв оставам на 3ка,в момента се оглеждам за кола и тя ще е е90-е91 по същата причина.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Толкова ли пък голяма разлика има в усещането на шофьора на магистралата при е46/е39?
Карал съм е39, но не за дълго и не на магистрала. То пък и нашата магистрала страшна работа 2 часа и 30 мин.
Карал съм е39, но не за дълго и не на магистрала. То пък и нашата магистрала страшна работа 2 часа и 30 мин.
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
До автора на темата - вземи Е46, всичко друго е компромис.
Точно ако я вземаш за 2 часа и 30 ще усетиш разликата,по добре е изолирана и не ти надува главата толкова като караш с 200 примерно.
Другото е че добре поема по добре неравностите и дупките макар че дали ще е е46 или е39 на 17ки все си е каруца по наще пътища.
Според мен е46 изглежда по съвременна,по динамична е,по отзивчива и като добавим по малкия разход на гориво може и да не сме такива балъци че караме 3ки.
Другото е че добре поема по добре неравностите и дупките макар че дали ще е е46 или е39 на 17ки все си е каруца по наще пътища.
Според мен е46 изглежда по съвременна,по динамична е,по отзивчива и като добавим по малкия разход на гориво може и да не сме такива балъци че караме 3ки.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
И като тръгнеш да се чудиш де да си оставиш кафето или количката в 46-цата и си викаш защо не си купих Е39..
Е46 е страхотна кола, но няма как да се сравнява с Е39.
Е46 е страхотна кола, но няма как да се сравнява с Е39.

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Няма какво да го мислиш колега - Е39 е отговорът. Веднъж качиш ли се в нея няма слизане 

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- petrashkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318I
- Мечтае да кара: БТР
braina написа:Взехме много, да му разводняваме темата на колегата.
Напротив. Всички дават своята гледна точка. А то точно това ми беше идеята. Защото няколко глави мислят по добре от една (особено празна като моята)

Ще си позволя да се почудя още малко... Е36-цата си ме слуша, така че няма за къде да бързам.
Bavarcho написа:И като тръгнеш да се чудиш де да си оставиш кафето или количката в 46-цата и си викаш защо не си купих Е39..
Точно това е въпроса. Един компромис за сметка на друг. А не мисля да сменям колата всеки месец... още повече, че съм педант малко и като я взема ще я направя нова, после някой ще се вози, и ще ме благославя

Критика се приема
- petrashkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318I
- Мечтае да кара: БТР
Интересува ме още нещо. Автоматичните кутии на Е46-цата и на Е39-ката как са като надеждност... (ще прозвучи тъпо въпроса)
Имам поглед само върху тези на по-старите модели Мерцедес а там кутията е изцяло механична и надживява колата
Имам поглед само върху тези на по-старите модели Мерцедес а там кутията е изцяло механична и надживява колата

Критика се приема
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Някак си тъпо ми изглежда БМВ с четири врати, от 1994 до сега не мога да се пречупя.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
skipper написа:...Веднъж качиш ли се в нея няма слизане
И аз така си мислех с Е34-ката, че ще стане, сега от Е38-цата не ми се слиза, кое ще еследващото дето няма да ми се слиза от него не се знае

Между другото тема за размисъл Е39/Е38 - с малки изключения, но на база опит и сравнения Е39 е караш 5, поддържаш 7. Не, че 5-цата е скъпа, просто много неща по двата модела са взаимозаменяеми и еднакви. Освен това пазарната цена на Е46/39/38 е що-годе една и съща. Тук вече идва ред на вкуса, та кой каквото му харесва това кара, не налагам мнение просто това беше и причината да купя 7 вместо 5 или 3

rve написа:До автора на темата - вземи Е46, всичко друго е компромис.
Aз все си мисля, че през годините други коли са се доказали като безкомпромисни и точно автомобил от клас 3-та серия, било то и М3 не може да им се качи и на резервните гуми

Темата може много да се разтегне така. Нека автора се поразкара на огледи, да разгледа повечко коли и да търси това, което му се кара и да вземе това, което е най-читаво

ATR-42/72
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
39 и 38 са на една цена за покупка,поддръжката е същата.46 изобщо няма как да се вмести за сравнение
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- boce1990
- Потребител
-
- Кара: BMW 320 I E 30
- Мечтае да кара: BMW M 3 НА ГАЗ С РЪЧНИ СКОРОСТИ НЕЗАВИСИМО ОТ МОДЕЛА САМО БЕЗ Е 36 !!!
- Детайли за колата: ЧЕРНО КУПЕ М 20 В 20 НАИ ИСТИНСКИЯ МОТОР ЗА Е 30 А НЕ ПЛАСТМАСКИ !!!
E 46 е много по младежка и съвременна кола от Е 39 и мн повече подлежаща за спортно каране мое мнение.
boce1990 написа:E 46 е много по младежка и съвременна кола от Е 39 и мн повече подлежаща за спортно каране мое мнение.
Ела да видиш м пакетова е39ка и е46 4 врати преди фейса сива с оранжев стоп и тасове и пак ще си говорим за пенсионерски коли.

53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4