Помощ
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Re: Помощ
Опааа тука май нагласена работата от - до! Ма нормално де...От всичко най-ме изкефи стикерите на форума по джама на колегата и репортерката ох котьоооо, добре де никой ли не я изджаса на задната седалка на беемвето
мали изложили сте се!

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Евала на ФорУмо.
Браво момци
Браво момци
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Hellthrone
- Потребител
-
- Кара: BMW e46 318i/ M34 Engine/ 10/1998
Еми а де, изложиха се малко! Ама и тия направиха предаването, щрак няколко снимки и айде... дим да ги няма! Споко ше правиме повече изпълнения на сватбата! Тогав ще сме минимум 30 БМВ-та! И с гости от другите градове!
Ама не разбрах кое е било нагласеното? То даже аз ги вдигнах на крак всичките - Гала, мала и останалите в студиото! Ама и по принцип имаше един план, малко го изкривиха тия от телевизията, отделно и ние нещо не се координирахме както трябва и така! Въпреки всичко си остава паметно изживяване!

- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Браво колеги! Ако бях на близо и аз бих дошъл няма как да се пропусне такова събитие! 

- Hellthrone
- Потребител
-
Ето ти да плакнеш очи какво направихме по ТВ: https://www.youtube.com/watch?v=MHDfu1nu54c

кофтито знаеш ли кое е? Изкривиха първоначалния ми план, но въпреки това пак успяхме да постигнем много добър резултат! Сигурен съм, че ако сме повече другия път на сватбата, успеем да се организираме, да тренираме, да имаме синхрон и т.н. ще направим такова чудесно шоу, че ще говоря с началника на база "Граф Игнатиево" да я направим там на пистата!

кофтито знаеш ли кое е? Изкривиха първоначалния ми план, но въпреки това пак успяхме да постигнем много добър резултат! Сигурен съм, че ако сме повече другия път на сватбата, успеем да се организираме, да тренираме, да имаме синхрон и т.н. ще направим такова чудесно шоу, че ще говоря с началника на база "Граф Игнатиево" да я направим там на пистата!

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Супер е колега. Но, защо наистина се забавителен толкова. Според мен изпусна момента, когато тя беше в най-голяма еуфория
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Hellthrone
- Потребител
-
пффф...всеки го вика това, дори иво танев като си писахме днеска сутринта. Значи прочети темата отначалото, погледни какъв беше замисълът... Може би прекалено се бях увлякъл в осъществяването на замисълът действие по действие... и аз съм човек и правя грешки, макар че имах огромния успех да опазя всичко това в тайна от нея! Леле направо от всякъде се изпотих до дългоочаквания ден!
Пък и трябваше да има драма малко за публиката и т.н. Нали трябва да дигнем рейтинга на Нова! 

Hellthrone написа:... Нали трябва да дигнем рейтинга на Нова!
Да не се окаже накрая,че това е била целта на темата

- Hellthrone
- Потребител
-
Въззприемай си го както искаш! Всеки е свободен да си мисли каквото иска, в свободна страна живеем! Затова и се видя кои са истинските хора и пичове от клубът - на клиповете и в предаването се вижда кои са! Другите.. са някъде там - "Ние сме...!" Нека да си бъдат ТЕ!
После що мислят, че всички дето караме БМВ-та сме селяни 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
alexand написа:После що мислят, че всички дето караме БМВ-та сме селяни
Аз и без това съм си от село, така че не се обиждам.

42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3