За кого ще гласуваме?
Модератор: Общи модератори
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Ще гласувам за лидера на десните партии!Макар да не е най-добрият кандидат който са излъчвали просто не виждам някаква друга алтернатива
да не гласувам означава да се оставя в ръцете на масата глупаци да решават бъдещето ми ,може би не моето ,но на родината ми
Не знам аз когато Първанов стана президент до последно не можех да повярвам
тоя плоскочел ,ръбест помак не мога да го гледам...на всичкото отгоре той спомогна най-много за това подмолните ДПС да получат от лъвския пай с тая коалиция
Не знам ,гадно е ,че много седесари са обезверени и няма да гласуват ,а и голяма част от разумните и къдърни българи в момента са в чужбина и няма да гласуват(още спад в електората на СДС и ДСБ)...Хора гласувайте ,тва мога да ви кажа няма нищо по-лошо от това да не се възползваш от правото си да определиш бъдещеъо на държавата си
А ако се случи така да отидат на балотаж Сидеров и Първанов не знам вече
Сидеров и власт=напускам страната веднага 

Не знам ,гадно е ,че много седесари са обезверени и няма да гласуват ,а и голяма част от разумните и къдърни българи в момента са в чужбина и няма да гласуват(още спад в електората на СДС и ДСБ)...Хора гласувайте ,тва мога да ви кажа няма нищо по-лошо от това да не се възползваш от правото си да определиш бъдещеъо на държавата си

But does a human form display to those who dwell in realms of day
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
ngc7052 написа:Ще гласувам за лидера на десните партии!Макар да не е най-добрият кандидат който са излъчвали просто не виждам някаква друга алтернативада не гласувам означава да се оставя в ръцете на масата глупаци да решават бъдещето ми ,може би не моето ,но на родината ми
Не знам аз когато Първанов стана президент до последно не можех да повярвам
тоя плоскочел ,ръбест помак не мога да го гледам...на всичкото отгоре той спомогна най-много за това подмолните ДПС да получат от лъвския пай с тая коалиция
Не знам ,гадно е ,че много седесари са обезверени и няма да гласуват ,а и голяма част от разумните и къдърни българи в момента са в чужбина и няма да гласуват(още спад в електората на СДС и ДСБ)...Хора гласувайте ,тва мога да ви кажа няма нищо по-лошо от това да не се възползваш от правото си да определиш бъдещеъо на държавата сиА ако се случи така да отидат на балотаж Сидеров и Първанов не знам вече
Сидеров и власт=напускам страната веднага

- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
Mixi написа:аз за Сидеров!!! тоя поне е луд и различен! ония вече сме им гледали сеира
бе той и Жоржи беше различен, но не това е формулата

- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
Nucl3arDru1D написа:Mixi написа:аз за Сидеров!!! тоя поне е луд и различен! ония вече сме им гледали сеира
може пък да се получи нещо добро ... ясно е че пак ще има циркаджийски номера ..

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
Mixi написа:Nucl3arDru1D написа:Mixi написа:аз за Сидеров!!! тоя поне е луд и различен! ония вече сме им гледали сеира
може пък да се получи нещо добро ... ясно е че пак ще има циркаджийски номера ..
и Европа ще я гледаме през крив макарон

- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
Nucl3arDru1D написа:Mixi написа:Nucl3arDru1D написа:Mixi написа:аз за Сидеров!!! тоя поне е луд и различен! ония вече сме им гледали сеира
е че ние да не сме в Азия... вече няма връщане 100% сме в Европейския.. ... кривите макарони няма да са за нас тоя път

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
Mixi написа:Nucl3arDru1D написа:Mixi написа:Nucl3arDru1D написа:Mixi написа:аз за Сидеров!!! тоя поне е луд и различен! ония вече сме им гледали сеира
е че ние да не сме в Азия... вече няма връщане 100% сме в Европейския.. ... кривите макарони няма да са за нас тоя път

а и този с феса дето управлява баш към Азия ни дърпа за беда

- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
Nucl3arDru1D написа:Mixi написа:Nucl3arDru1D написа:Mixi написа:Nucl3arDru1D написа:Mixi написа:аз за Сидеров!!! тоя поне е луд и различен! ония вече сме им гледали сеира
хич не е ясно
а и този с феса дето управлява баш към Азия ни дърпа за беда
![]()
бе да ти кажа имам малко вътрешна информация от посланници и тн.. сега не ми се обяснява схемата.. които твърдат че сме влезнали и с 2-та крака... пък дали е така... ще доживеем и ще видим! ако не ще си правим компания с талибаните

Mixi написа:бе да ти кажа имам малко вътрешна информация от посланници и тн.. сега не ми се обяснява схемата.. които твърдат че сме влезнали и с 2-та крака... пък дали е така... ще доживеем и ще видим! ако не ще си правим компания с талибаните
Да, защото имат далавера от нас

ПС: На излизане от Австралия, понеже ми беше топло и се бях изпотил по челото, ми направиха тест за експлозиви, което както ми обясниха правят на 1/100 пътника. Все пак бях специален за момент

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Мисля си, че съм доволен от Първанов или по скоро ме е страх от другите, щото са болни мозъци и ще почнат да си правят експерименти. Да влезем в европата, че малко да можем да се поодпуснем, че можем поне да попътуваме, ако искаме да избягаме, защото може и по-зле да стане. Е тва е на 100%. Тихичко, полека...
Бих се разкарал, меко казано...
То не са турци, цигани, партии, кой квото си иска прави, мутри още колкото щеш, гамени и хора който закона не ги лови...
Мизерия, немам време да чакам да се оправяме повече...
Бих се разкарал, меко казано...
То не са турци, цигани, партии, кой квото си иска прави, мутри още колкото щеш, гамени и хора който закона не ги лови...
Мизерия, немам време да чакам да се оправяме повече...

- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Само не разбрах как така от все читави хора тук се намериха 13
/поне за сега са толкова/ да гласуват за този арогантен и
фанатизиран тип Сидеров, та той е болен или волен абе както и
да е там ама не е наред човека. Все още се чудя как има
хора които му се връзват на безумията.
Като цяло винаги съм подкрепял синята идея, но мисля че
Първанов се утвърди като един много умерен и безпристрастен
президент работещ за благото на България и ще спечели моя глас
за следващият си мандат, в който съм сигурен.
/поне за сега са толкова/ да гласуват за този арогантен и
фанатизиран тип Сидеров, та той е болен или волен абе както и
да е там ама не е наред човека. Все още се чудя как има
хора които му се връзват на безумията.
Като цяло винаги съм подкрепял синята идея, но мисля че
Първанов се утвърди като един много умерен и безпристрастен
президент работещ за благото на България и ще спечели моя глас
за следващият си мандат, в който съм сигурен.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята