Колко километра навъртате на година с BMW-то
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Колко километра навъртате на година с BMW-то
Не вярвах е у форума е останал някой на под 50 000км на година 
По темата - все по-малко . Като я взех преди 4 години врътнах 10 000км за 3 месеца - пълна ебавка . Сега карам по 7-8к на година и ми е супер - с метро на работа , събота/неделя каране за кеф
Нормално за такъв километраж карам на бензин и честно казано не мисля и да сменям вярата - ще ми развали кефа от колата за кеф ... Ако някой е по-малко от милионер в евро и върти по 50к на година, никога не може да излъже че е за удоволствие . .. те тираджиите правят по по-малко .

По темата - все по-малко . Като я взех преди 4 години врътнах 10 000км за 3 месеца - пълна ебавка . Сега карам по 7-8к на година и ми е супер - с метро на работа , събота/неделя каране за кеф

- POYO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-65 730D
25-35k та ако не са и повече
3-4 ходения до морето лятото,
3-4 ходения по планините зимата
отделно през уикенд, почти, разходка до някъде и каране всеки ден до работа и обратно
за миналата година съм сменил три пъти масла като ги сменям на + - 12 000 километра
П.С. и Ачо, моля задръж си квалификациите за себе си, колкото и да ми се иска още не съм станал милионер
3-4 ходения до морето лятото,
3-4 ходения по планините зимата
отделно през уикенд, почти, разходка до някъде и каране всеки ден до работа и обратно
за миналата година съм сменил три пъти масла като ги сменям на + - 12 000 километра
П.С. и Ачо, моля задръж си квалификациите за себе си, колкото и да ми се иска още не съм станал милионер
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
27-28к ги направих за една година, предимно градско 

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
acho.rs написа:карам на бензин и честно казано не мисля и да сменям вярата - ще ми развали кефа от колата за кеф ...
викаш ще ти развали кефа? Безкомпромисен си, само с десния волан се изпусна

по техническия преглед разбрах, че за миналата година съм минал само 3000 км
Но, така е след 9 години със една и съща кола 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Минимум 30-хиляди с BMWта (и отгоре но последните 2-години толкова) и още около 60-хиляди с друго ппс за 1-година.
П.П Много в темата имам голями съмнения за това което пишат но все пак форум е....

П.П Много в темата имам голями съмнения за това което пишат но все пак форум е....

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
На година с двете коли правя около 20-22 000, от които около 7000 са с BMW-то, останалото е със служебната(24/7 е в мен).
E46-цата ми е за кеф и я карам понякога вечер и събота и неделя, само на бензин. Така съм си я направил, че ако трябваше да ми е евридейка щях да откача с нея. 18-ки, спортно окачване и е много ниска. Градското с нея ми е 70%, другите 30% са някакви събори, фестове, национални Е46 сбирки. Дали съм доволен? Като цяло да. Реално погледнато, постоянно плащам някакви суми за кола, която трябваше да продам още като ми дадоха служебната, но знаете как е.. Дай да сложа окачване, дай и джанти, дай и волан, дай и още какво ли не.. Амаа това ме прави щастлив, вие ще ме разберете

E46-цата ми е за кеф и я карам понякога вечер и събота и неделя, само на бензин. Така съм си я направил, че ако трябваше да ми е евридейка щях да откача с нея. 18-ки, спортно окачване и е много ниска. Градското с нея ми е 70%, другите 30% са някакви събори, фестове, национални Е46 сбирки. Дали съм доволен? Като цяло да. Реално погледнато, постоянно плащам някакви суми за кола, която трябваше да продам още като ми дадоха служебната, но знаете как е.. Дай да сложа окачване, дай и джанти, дай и волан, дай и още какво ли не.. Амаа това ме прави щастлив, вие ще ме разберете

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
за близо 3 години - около 100 000 км.
Значи близо 30 000 +/- на година.
От около 8-9 месеца ми е ежедневна, преди това основно извънградско.
Значи близо 30 000 +/- на година.
От около 8-9 месеца ми е ежедневна, преди това основно извънградско.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Средно по около 1000 км. на месец въртя, от които 80% градско. Значи съм в графа 10-15к.
Ако се спази правилото, че до 15000 пробег на година е по-удачно да се кара бензиново БМВ, то според резултатите от анкетата значи, че 65% от колите в форума трябва да са бензинови. На мен ми се струва, че е точно обратното и се купуват повече дизели особено от по-новите модели.
Ако се спази правилото, че до 15000 пробег на година е по-удачно да се кара бензиново БМВ, то според резултатите от анкетата значи, че 65% от колите в форума трябва да са бензинови. На мен ми се струва, че е точно обратното и се купуват повече дизели особено от по-новите модели.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
11000 - 12000 км. годишно повечето градско.
5000 км, но пък какви...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
Х3 3.0d 218 к.с - Над 50 000 годишно. Татко си работи с нея, имало е дни в който е правил по 800-1000 км за ден. Взехме я на 170 000 сега в момента е на 250 000, държа да подчертая, реални километри
Майстора каза че за тоя мотор след 500 000 км. почват грижите, така че и аз ще е карам най-вероятно като взема книжка, че дъртия иска да скача на новото Х3 

- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
С личната кола около 5000-6000 х.км. за година.А с служебната по 2500км на месец...
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
3-6K на година и ми е доста рентабилно при под 6/100 извънградско.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Като студент въртях много, главно защото учих в единия край на България и трябваше да се прибирам у дома - на другия край.
Сега заради служебните я карам около 15-20к. Събота, неделя и някви морета и балкани.
Но, някак си все още е така привлекателна и обичана, и задължително след работа правя 40-80 км на ден. Било за да си свърша някаква работа или просто ей така, да видя как е, да и чуя гласа
Сега заради служебните я карам около 15-20к. Събота, неделя и някви морета и балкани.
Но, някак си все още е така привлекателна и обичана, и задължително след работа правя 40-80 км на ден. Било за да си свърша някаква работа или просто ей така, да видя как е, да и чуя гласа

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4