Moto GP - 2015г.
Модератор: Общи модератори
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: Moto GP - 2015г.
вчера го гледах почти цялото съзтезание и в сравнение с Ф1 е в пъти по интересно и времето минава неусетно. На мен не ми стана ясно как Маркез с пол позишън кара толкова слабо и с 100 зора го добута до 4то място , а и тая стартова решетка - то е по добре да стартираш 3ти
(малкото като Божинката по добре Х от колкото победа) от вътрешната страна на 1 завой
Но Машините са не реални... на излизане от завоя и по правите тя предната гума не стъпва

Но Машините са не реални... на излизане от завоя и по правите тя предната гума не стъпва

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
http://zamunda.net/details.php?id=443336&hit=1 - който го е изпуснал снощи.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
И аз го гледах на запис за жалост,но пък се изкефих на Доктора пак им показа кой е шефа. Следващия път вече трябва да спечели,че ще му стане навик се 2ри.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- BorislavB
- ентусиаст
-
Малко да дигнем темата.
Момчетата от Yamaha (Lor & Ros) показват много добро темпо, докато Маркез продължава с каскадите, които му носят само едни кръгли нулички. Очаквам доктора да се стегне и да покаже малко повече и да държи конкурентно темпо от началото до края тъй,като винаги в началото губи ценни секунди, които към края са решаващи.
Момчетата от Yamaha (Lor & Ros) показват много добро темпо, докато Маркез продължава с каскадите, които му носят само едни кръгли нулички. Очаквам доктора да се стегне и да покаже малко повече и да държи конкурентно темпо от началото до края тъй,като винаги в началото губи ценни секунди, които към края са решаващи.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- IceMan_SF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI
Истината според мен е, че Лоренсо навлезе в много добра серия, натрупа и самочувствие. Отделно моторът очевидно му е много по-удобен за каране от миналата година и се чувства много по-сигурно както при спиране, така и при излизане от завоите.
Мисля, че на Доктора ще му е трудно да го спре. Но всичко се случва, никой не е застрахован от грешки/падания.
За съжаление Хондите тази година доста отстъпиха и на практика интригата остана само между Лоренсо и Роси.
Мисля, че на Доктора ще му е трудно да го спре. Но всичко се случва, никой не е застрахован от грешки/падания.
За съжаление Хондите тази година доста отстъпиха и на практика интригата остана само между Лоренсо и Роси.
- BorislavB
- ентусиаст
-
Приятно бях изненадан и от двете Suzuki-та в квалификацията. За жалост по време на състезанието представянето им не беше чак толкова блестящо. На Pedrosa мисля,че ще му трябват още 1-2 състезания докато влезе в ритъм все пак това 3-то място му беше г/д подарено.
- IceMan_SF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI
Сузуки и Дукати имат шансове в квалификациите, но в състезателни условия са чувствително по-бавни, няма как да се противопоставят на Ямахите. Единствено Хонда биха могли, ако си оправят проблемите при спиране, ако Маркес спре да прави грешка след грешка и ако Педроса успее да се възстанови напълно и влезе във форма. Но дори и да се случат тези неща, шампионатът ще е безвъзвратно изгубен за тях. Но като се замисли човек, миналата година именно Хонда доминираха, Маркес пешечелеше състезание след състезание. Просто нещата се променят много бързо.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
IceMan_SF написа:Сузуки и Дукати имат шансове в квалификациите, но в състезателни условия са чувствително по-бавни, няма как да се противопоставят на Ямахите. Единствено Хонда биха могли, ако си оправят проблемите при спиране, ако Маркес спре да прави грешка след грешка и ако Педроса успее да се възстанови напълно и влезе във форма. Но дори и да се случат тези неща, шампионатът ще е безвъзвратно изгубен за тях. Но като се замисли човек, миналата година именно Хонда доминираха, Маркес пешечелеше състезание след състезание. Просто нещата се променят много бързо.
точно заради това е толква по интерестно от Ф1 за мен ...

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- BorislavB
- ентусиаст
-
Тъкмо прецъквах каналите и случайно попаднах на обиколката на доктора, с която спечели pole position-a. Направо ги уби, като се има в предвид,че е слаб в квалификациите. Последния му pole е от миналата година на пистата в Валенсия. За съжаление утре може би няма да мога да гледам състезанието на живо,но задължително ще го гледам на запис. Пожелавам му успех и да мачка наред.
- BorislavB
- ентусиаст
-
Колеги не знам дали гледахте днешното състезание,но мисля,че Маркез вече трябва да бъде наказан с някакви наказателни точки или дори да му бъде забранено да кара 1 състезание. Това момче както каза коментатора е на принципа всичко или нищо и не го интересува другите състезатели изобщо. Възмутен съм от детинското му държание и липсата на каквато и да е рейсинг култура.
Евала на доктора за победата, нека всеки път му натрива носа на малкия хондаджия!
Евала на доктора за победата, нека всеки път му натрива носа на малкия хондаджия!

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Доктора отново 1-ви и то от полпозишън!!!

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
От старта ,до самия финал Роси доминираше.
През цялото състезание имаше нужната скорост, видя се след като го изпревари М. , че темпото му е добро.
Представи се перфектно
Явно от скоро гледате мото гп, преди години Роси многократно е правил подобни маневри, като тази в последния завой ,така че
това е част от играта.
През цялото състезание имаше нужната скорост, видя се след като го изпревари М. , че темпото му е добро.
Представи се перфектно

Явно от скоро гледате мото гп, преди години Роси многократно е правил подобни маневри, като тази в последния завой ,така че
това е част от играта.
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Браво на роси отново показа класа.
- BorislavB
- ентусиаст
-
е колеги изпуснах 2-3 състезания,като следях само резултатите,но днешното ми показа,че доктора отново показа какво е да имаш опит,търпеливост и увереност. мисля,че малкия хондаджия вече се мисли за доста уверен и това му изиграва лош номер за пореден път през този сезон.Ако слезе на Земята може и да започне да печели. Добра работа и за дукатистите особено за Петручи. 16 позиции напред се постигат с доста добро каране.
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Какво стана с Хорхе, отдавна не съм ги гледал?