За мъжете, които (не) отварят врати

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 24 Сеп 2006, 2:29

evans написа:
Лита написа:
///milko way написа:иначе Аз не отварям врата,но за сметка на това не пропускам да се развикам,ако я тресне по-силно или не я затвори от първия път :mhihi:

Леле на мене , ако някой ми викне за подобно нещо напук бих му тряскала вратата всеки път :lol:
то само веднъж ще е,след това ще чакаш градския транспорт,поне аз така процедирам,като някоя стане нахална и не се съобразява :mhihi:

А мъжа може да вика, и ние трябва да мъл4им Така ли :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 24 Сеп 2006, 2:34

В)
Но мисля да поема тенденция към Г).
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 24 Сеп 2006, 6:29

Аз съм между Б и В някъде
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 24 Сеп 2006, 6:39

Б . . . пресилено е да се прави винаги, но пак трябва от време на време.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар

Б исками се да е В

Мнение от 535 » 24 Сеп 2006, 8:51

Б исками се да е В
ма ме марзи

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 24 Сеп 2006, 9:27

Алооооо, вратата да ти отварям а? А връзките на обувките да ти ги връзвам ли или тях можеш и сама, ще ме молиш само когато си бременна?

Вие полудехте бе, "жените могат да се оправят сами в живота, той така ги е научил" и в същия момент "отваряте ли им вратите"

отговора е кратък и ясен: НЕ!!!!!

Телефона ми е 4200 евро... приятелят ми, ми купи мерцедес, ама като се разделихме си го взе... е от тоя модел гюбрета си ти!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 24 Сеп 2006, 10:29

Nasti написа:Алооооо, вратата да ти отварям а? А връзките на обувките да ти ги връзвам ли или тях можеш и сама, ще ме молиш само когато си бременна?

Вие полудехте бе, "жените могат да се оправят сами в живота, той така ги е научил" и в същия момент "отваряте ли им вратите"

Телефона ми е 4200 евро... приятелят ми, ми купи мерцедес, ама като се разделихме си го взе... е от тоя модел гюбрета си ти!

баткоооооо евала ти бичим и сълзи от смях пуснах! :mhihi: :mhihi:

аз пък да ви кажа съм нямал тоя проблем защото в България кола си нямах и все като излизах с някое момиче излизахме някаде по центъра и после кой от къде е :D
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 24 Сеп 2006, 10:37

И аз си го помислих :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 24 Сеп 2006, 11:24

Отварям им ама повенето жени не заслужават :evil: и мноо се дразня. Ще ги еба в еманципираните акули. Пове4ето заслужават да им отвориш вратата и след като по4ти са излезли да я праснеш яката. Ще прежаля един джам :twisted: Затова в мойта кола гледам такива екземляри да не ка4вам, освен като някой приятел ми ка4ва някой к**ва. И мноо се дразня като не разбират защо не се пуши в мойта кола :evil: :evil: Искат да ска4ат в движение май :twisted:

Акула - жена която търси някой мъж с пари да отхапе тлъста сума :evil: , жена която вилнее по 4ерноморието като акула в преследване на 4ужденците да захапе някой и после няма пускане :mhihi: и след това сватба на слън4ев бряг и айдеее у Бремен
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 24 Сеп 2006, 11:50

Nasti написа:Алооооо, вратата да ти отварям а? А връзките на обувките да ти ги връзвам ли или тях можеш и сама, ще ме молиш само когато си бременна?

Напълно съм съгласна с мнението на Nasti. Не казвам,че момента с отварянето на вратата не трябва да го има, но той трябва да е само по някакви изключителни рядки поводи. Съжалявам, че някои от дамите или кавалерите тук могат да се разочароват от менението ми, но не се чувствам като принцеса и немисля, че някой е длъжен да ми отваря вратата всеки път.
И какво изобщо ще рече отговор "Г"?? Това вече не е пресилено,а изкуствно. Ами когато си сама кой ще ти отвори врата? Някой джент от улицата ли? Момичета научете се да сте по- самостоятелни и си знайте мястото. Не се знае какво може да ви поднесе живота...

Потребител
Аватар

Мнение от Touch&Go » 24 Сеп 2006, 11:50

Ей това е. Влязох си в темата и се блъснах челно в миризма на шкембе чорба. Думата "гюбре" е в речника само на един модел - "ланеца, кичето, почесване по топките".

Виж сега, пич, няма да си по-малко мъж, ако отваряш врати. Отгоре на всичкото е безплатно. Казвам го това, защото виждам, че си от типовете, които пресмятат в брой колко са инвестирали в една жена. Стегни се, дръж се достойно и не скачай тука, затова че има мъже с обноски.

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 24 Сеп 2006, 12:02

д) чекам жената да доде да ми отвори
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Потребител
Аватар

Мнение от Touch&Go » 24 Сеп 2006, 12:05

Eliana написа:

Напълно съм съгласна с мнението на Nasti. Не казвам,че момента с отварянето на вратата не трябва да го има, но той трябва да е само по някакви изключителни рядки поводи. Съжалявам, че някои от дамите или кавалерите тук могат да се разочароват от менението ми, но не се чувствам като принцеса и немисля, че някой е длъжен да ми отваря вратата всеки път.
И какво изобщо ще рече отговор "Г"?? Това вече не е пресилено,а изкуствно. Ами когато си сама кой ще ти отвори врата? Някой джент от улицата ли? Момичета научете се да сте по- самостоятелни и си знайте мястото. Не се знае какво може да ви поднесе живота...

Отварянето на врати е елементарно джентълменско възпитание. Но изисква усилия. А при толкова мързеливи мъже наоколо няма начин някой да не ти е втълпил, че това е за принцеси само. Не мога да разбера защо бъркате самостоятелността на една жена с доброто възпитание на един мъж. Ти твоя човек за по-малко самостоятелен ли го смяташ, ако се грижиш за него?

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 24 Сеп 2006, 12:17

мисля си че ако всеки път отваряш вратата на момичето смисълът на жеста се изтърква... :roll:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 24 Сеп 2006, 12:18

LeX написа:мисля си че ако всеки път отваряш вратата на момичето смисълът на жеста се изтърква... :roll:

Мда, за това е най-добре само в специални случай...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата