Спирали ли са ви скоро КАТ и как се разминахте?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Два умрели форда и 28ца
Мечтае да кара: Танк
Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile

Re: Спирали ли са ви скоро КАТ и как се разминахте?

Мнение от FuRoRR » 05 Юни 2015, 15:57

За тая седмица 3 пъти ме спират заради шум.Първия път даже ме и мериха.Всичко се оказа в нормите уж...Вчера пак главната причина беше че закъснях със смяната от 1ва на 2ра...Диалога беше следния-

Кука-Старши едисикъфси РУ-Несебър документи за проверка...
Аз- *Връчвам абсолютно всичко за което може да се сетите барабар с квитанциите за регистрация в КАТ*
Кука-Тия 18ки много шум дигат,колегата от две седмици те чака да те хване...
Аз-Ми 18ките вдигат ,като им сложиш и литър отгоре трябва да утихват ли ?
Кука-Направо те спирам от движение...Сигмаджиите не са ли те мерили в Бургас.
Аз-Хванаха ме,мериха ме,всичко е точно.
Кука-Ми аз ти казвам ,че не е.-и тръгна да драска разни работи
Аз-Искам патрул с уред да ме измерят и тогава може да спираш(вече минах на ти)от каквото и да е движение.
Куката почна да вика по радиостанцията,явно не е викал достатъчно.Върна се ядосан и почна да се заяжда.Багажници,жабки и в един момент видя един мой голям пропуск...уж

Тука е момента да си кажа че се връщах от мястото където ми зареждат пожарогасителите за хотела и имах на задната седалка завити с един одеал четири 9кг CO-та и още някви прахови.Моя от колата го бях оставил за зареждане.

Кука-Нямаш пожарогасител мойто момче,не си чак толкова изряден.Ела да ми покажеш какво има под тоя юрган
Аз-Еми ок-
Дръпнах одеалото и пред очите му се откриха толкова червени цветове,че ако беше бик нямаше да мога да пиша сега :mhihi:
Стана му лошо на полицая...Само ми извика "Махай се" И тръгна да спира някаква е65ца.

Първия път обаче неколкократно ме убеждаваха че няма да мина с уреда и трябва да мисля други варианти преди да са ме премерили...Няколко пъти ме караха да отварям багажника ама не им мина посланието.

Иначе съм давал само веднъж,на Симеоновско ,щото иначе щяха да ме разкарват 800 километра заради изтърван преглед...Там си беше все едно си купувам цигари от магазина до нас,с тази разлика че преди това ме бяха разсъблякли и ме тарашиха 40 минути. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Юни 2015, 15:15

hell's angel написа:Аз - Ама аз и пари нямам, всичко си забравих там.
Кука 1 - Аре заминавай, че ми писна от тебе ...

:mhihi:

4 пъти са ме спирали за нарушение където е щяло да се пише нещо като се замисля... 2 пъти за превишена в Бг и 2 пъти за превишена в щатите. В България 2 акта, в щатите 2 предупреждения :mhihi: Иначе като са се заяждали за дрифтове и проверки за алкохол и такива простотии не ги броя, тва беше ежедневие по едно време, особено в студентски.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d sedan '04
Мечтае да кара: e46 CSL

Мнение от hotride » 07 Юни 2015, 10:11

в Петък ме спряха на 1вия тунел на АМ Люлин. Книжката и талона и ме пуснаха. Вчера ме спряха пред блока на 100 метра от паркинга, където паркирам. Книжката, талона, лична карта, отварях им багажника и ми направиха забележка, че само преметам колана без да ми минава през кръста. :mhihi: Каза, че другия път ще ми пише фиш за без колан, ако ме види пак така. Дадоха ми и протокол за проверката. :bchug:

Потребител
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: 330d

Мнение от sevisevi16 » 07 Юни 2015, 12:31

Въх какви сте каръци. Аз от 1 година с книжка и се моля да ме спрат, е да ама не нема баце, никой не иска да ме спре..а колко пъти съм минавал покрай тях и спират други, но не и мен :lol: :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jorko » 07 Юни 2015, 19:08

hotride написа:в Петък ме спряха на 1вия тунел на АМ Люлин. Книжката и талона и ме пуснаха. Вчера ме спряха пред блока на 100 метра от паркинга, където паркирам. Книжката, талона, лична карта, отварях им багажника и ми направиха забележка, че само преметам колана без да ми минава през кръста. :mhihi: Каза, че другия път ще ми пише фиш за без колан, ако ме види пак така. Дадоха ми и протокол за проверката. :bchug:

Вторите катаджии ли бяха?
Изображение Изображение
Tsunami 300+ Drag Team
Tsunami 75+ Drag Team

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 07 Юни 2015, 20:17

Аз вчера бях спрял доста забранено до една сергия за зеленчуци, за две минутки колкото жена ми да вземе малко зеленчук. :lol: Тя тъкмо слезе от колата и хоп на една педя странично от мен спира една патрулка с двама катаджии вътре и единия без да слиза ми прави знак да си отворя прозореца. Отварям аз и:
- той: много лошо си спрял
- аз: знам, ей сега се махам, жена ми пазари тука
- той: тя хубаво пазари, ама ако ти напишем един фиш доматите ще ти излязат златни :lol:
- аз: прави сте, съжалявам
- той: другия път си спри ей там 20 метра по надолу на по-широкото да не пречиш и няма проблеми
- аз: ок, няма да се повтори
- той: айде, хубав ден

Общо взето гледам да не им се дървя, защото досега никога не са се заяждали без причина с мен, а съм си бил виновен за нещо и винаги сме се разбирали човешки. Даже и без да бутам пари. :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d sedan '04
Мечтае да кара: e46 CSL

Мнение от hotride » 07 Юни 2015, 21:58

jorko написа:
hotride написа:в Петък ме спряха на 1вия тунел на АМ Люлин. Книжката и талона и ме пуснаха. Вчера ме спряха пред блока на 100 метра от паркинга, където паркирам. Книжката, талона, лична карта, отварях им багажника и ми направиха забележка, че само преметам колана без да ми минава през кръста. :mhihi: Каза, че другия път ще ми пише фиш за без колан, ако ме види пак така. Дадоха ми и протокол за проверката. :bchug:

Вторите катаджии ли бяха?

Да. А сега се сетих, че до онзи ден не ме бяха спирали сигурно от 3-4 години. :mhihi:

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 09 Юни 2015, 17:27

Откакто не карам БМВ не ме спират.. :mhihi: Сериозно, от година съм с Алфата и не са ме барнали. А последните 5-10 пъти вместо синьо талонче като им показвам две наказателни постановления, които обжалвам и им казвам, че ги обжалвам не ме пипат. Може би си мислят, че ще обжалвам и предстоящия и ще ги разкарвам до съда залудо. :dunno: Или се натискат само на фишове.
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 10 Юни 2015, 9:42

От септември не са ме спирали КАТ-аджий, само патрули. Напоследък даже доста се точат но получават само лична карта и талон на автомобила.
Препоръчвам на всички внимателно да гледат кой ги спира, защото ако не са катаджий нямат право да ви искат нищо друго освен лична карта и талона, а вчера приятел е дал на някакви от 4то 20лв. за да "не му пишат акт" :mhihi: :mhihi:
Live it like you Love it

Потребител
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio, E60 525d

Мнение от baraccuda » 10 Юни 2015, 9:49

Колега , как да разбера дали е патрул или катаджия

Sent from my iPhone using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 10 Юни 2015, 10:05

Трябва да имат светлоотразителна жилетка и надписи на на ревера и гърба "Пътна полиция"
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 10 Юни 2015, 10:40

+да ти се представи и да има бяла фуражка, която е задължителна!
Има и други полицаи, които могат да спират и проверяват документи но не разбрах в кой случай точно, някой колега ако е по-запознат да сподели.
Live it like you Love it

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 10 Юни 2015, 14:20

Спирали са ме веднъж по трасето Враца - Варна.
Полицай:
- Абе много бързо карате вие с тия врачанските номера.
Аз:
- Извинявам се г-н Полицай, ама съм притеснен и за това бързам повечко.
Полицай:
- Е за къде бързаш толкова?
Аз:
- Утре ми е сватбата, и бързам да ида да оправя сметката в ресторанта.
Полицай:
- Е ти хубаво се жениш утре, ама ше идеш на сватбата си с рейса. За това превишение трябва да ти вземем с колегата и колата даже, не само талона!
В това време идва колегата му, разбра за къде бързам и вика:
-Абе остави го момчето да върви, нали ще се жени утре, достатъчно се е преебал, та да го цакаме и ние тука :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 10 Юни 2015, 14:59

От последното спиране се "разминах" с акт за 22км/ч над ограничението при 72км/ч скорост извънградско :mhihi:
За капак така ми честитиха празника на 3 март сутринта
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Юни 2015, 20:49

sevisevi16 написа:Въх какви сте каръци. Аз от 1 година с книжка и се моля да ме спрат, е да ама не нема баце, никой не иска да ме спре..а колко пъти съм минавал покрай тях и спират други, но не и мен :lol: :mrgreen:

Ама ти оплакваш ли се :lol:
не дърпай дявола за опашката-и 3 пъти за една вечер може :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата