Какъв телефон да си купя ?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Какъв телефон да си купя ?
Ако все още не си си взел телефонче, ти предлагам като колегата малко по-горе - Motorola Moto G 16gb версията. От една година и малко джиткам с него и да ти кажа напълно отговаря на изискванията ти. Успех! 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Mollov написа:ogata написа:
Ще ида да си поиграя някъде с такъв да видим дали ще ми допадне и на живо.
Tова реално е най-важното... много народ имаше желание да мине на WP8.1, обаче навика към Android беше прекалено закостенял
Новата Нокиа с Уиндоуз има ли нещо общо със Симбиан платформата ,защото имах Х6 (телефона разбира се..

Не мога да отрека ,това което колегата каза за навигацията- Х6 имаше офлайн навсякъде,а хтц -то без нет-курец-това пък е е.бати тъпотията

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
И за андроида си има офлайн навигации като например "map factor "a също и различни лончери които позволяват подредба на иконите че и ускоряват работата на приложенията.
Малко в страни от windows-a
Meizu M1 note. Един от най-бързите телефони. Две сим карти, прилична камера(много по-добра от на с3 мини лайното)
Тя дори камерата на с2-ката е много много по-добра от на с3 мини-то.
Цена около 400лв ако можеш да го намериш в БГ. В smartphonebg го продаваха, ама нещо сега го няма.
Минус е, че е големичък.
Oneplus one също е в топ телефоните. Вече е отворен за свободно купуване, въпреки че скоро ще го сменят.
За под 500лв. получаваш перформънс на топ клас андроид телефон. 5-6 пъти по-добри от s3mini.
Samsung и HTC специално, правят по един телефон flagman, който е добър, и всичко друго е трагедия.
Meizu M1 note. Един от най-бързите телефони. Две сим карти, прилична камера(много по-добра от на с3 мини лайното)
Тя дори камерата на с2-ката е много много по-добра от на с3 мини-то.
Цена около 400лв ако можеш да го намериш в БГ. В smartphonebg го продаваха, ама нещо сега го няма.
Минус е, че е големичък.
Oneplus one също е в топ телефоните. Вече е отворен за свободно купуване, въпреки че скоро ще го сменят.
За под 500лв. получаваш перформънс на топ клас андроид телефон. 5-6 пъти по-добри от s3mini.
Samsung и HTC специално, правят по един телефон flagman, който е добър, и всичко друго е трагедия.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
ogata написа:Днес гледах в технополис лумия 620 дс
Хареса ми определено лумията
Колега, 640 ДС.

Също така, след сепември месец се очаква новата OS 10 за Windows Phone.

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
ogata написа:Днес гледах в технополис лумия 620 дс
Имаше и XL варианта, който го водят phablet, но не ме изкефи - огромен е![]()
Това, което ми направи най-силно впечатление беше как всичко е подредено и организирано на главният екран.
При андроида съм си нагласил някои работи, които ползвам на главният таб, обаче имам още 7 допълнителни и трябва понякога да скролвам като луд.
Тоя в полиса се изсмя и каза, че тва което имам в момента било от новите с3 минита и било в пъти по-добро от тая лумия. Не знаел кво не съм му харесвал. После му заяви, че ако този телефон не отговаря на нуждите ми, най-логичният вариант е да го сменя с друг самсунг, също огромен, за хиляди левовеКазах му какъв ми е бюджета - насочи ме към леново, но някак си като бях видял windows-a вече, някак си андроида ми се стори смотан
![]()
В крайна сметка ми беше заявено, че лумия 620дс имала малко по-голям дисплей от моя , обаче с по-тъпа технология. Моя бил с лед амулет дисплей или нещо от сортаИ положението с батерията щяло да бъде общо взето, като сегашното.
Общо взето се опитваше да ме убеждава, че най-хубаво да си седя с моя ако ще е нещо до 500 лв.
![]()
![]()
Хареса ми определено лумията
Сигурен ли си, че си гледал Lumia 620 ? Lumia 620 е модел от 2012-та и до колкото помня няма Dual Sim вариант. Очакваме в най-скоро време да се присъединиш към темата за Windows Phone viewtopic.php?f=4&t=355027
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
Bogat-Beden написа:Mollov написа:ogata написа:
Ще ида да си поиграя някъде с такъв да видим дали ще ми допадне и на живо.
Tова реално е най-важното... много народ имаше желание да мине на WP8.1, обаче навика към Android беше прекалено закостенял
Новата Нокиа с Уиндоуз има ли нещо общо със Симбиан платформата ,защото имах Х6 (телефона разбира се..) и съвсем преднамерено съм му чупил дисплея от яд,това беше най-страшната недомислица в прОграмно отношение
![]()
Сега съм с нисък клас Андроид хтц300 и въпреки многото забележки,е в пъти,пъти по-добре...
Не мога да отрека ,това което колегата каза за навигацията- Х6 имаше офлайн навсякъде,а хтц -то без нет-курец-това пък е е.бати тъпотията![]()
Аз също имах Х6 обаче несъзнателно му счупих дисплея

- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Стига с тея безплатни офлайн навигации. Винаги е имало и винаги ще има. Прословутите от нокиите сега се казват here maps и ги има за всички мобилни платформи безплатно.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Един приятел си взе наскоро А5 самсунг , добър е аз съм с с5 от доста време и тоя по нищо не отстъпва а ги гледам в олх по 500лв чисто нови и се сетих 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
офлайн навигация си има за всяка ос, особенно за андроид имаш да избираш от доста ...
Виждам че си разгледал лумията , хвърли ли едно око и на сони-то?
Виждам че си разгледал лумията , хвърли ли едно око и на сони-то?
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
stocky написа:Стига с тея безплатни офлайн навигации. Винаги е имало и винаги ще има. Прословутите от нокиите сега се казват here maps и ги има за всички мобилни платформи безплатно.
Да, прав си имало ги и за андроид. Между другото картите here са много добри, само програмата им е кофти, но ако си на зор става. То каквато и навигация да сложиш най-вероятно ще използваш техните карти като най-добри
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Напълно съм съгласен с теб! Иначе колегата щом показа iPhone 5 за 430лв нов с гаранция, !според мен! тази тема се изчерпа. С мойто ползване телефонът издържа 50+ часа. Bluetooth, 3G, WiFi, GPS са нон-стоп пуснати. 4 мейла са на пуш синхронизация, а отделно имам поне още 20 приложения, които постоянно се синхронизират през интернет. Отделно блутута в колата за разговори и смарт часовника за вс нотификации и от него още 2 приложения се синхронизират. Няма какво повече да искам аз откъм живо на батерията.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
stocky написа:Иначе колегата щом показа iPhone 5 за 430лв нов с гаранция,
Не е точно нов. А и "реновирането" аз поне не разбирам дали се прави от тях или от Apple (имат си refurbished). И при двата случая е много добра офертата

В сайта си пише, но човека си е написал, че иска чисто нов телефон.
Какво е РЕНОВИРАНА (renovated) техника?
Реновирана стока е употребявана стока, преминала през следните етапи.
1. Техническа проверка – преминаване на пълни хардуерна диагностика и тест;
2. Сервизиране – проверка и гаранция за пълна функционалност;
3. Профилактиране – извършва се цялостно външно и вътрешно почистване, както и подмяна на текущи консумативи /термопасти и вентилатори/;
Опаковане - индивидуална полиетиленова опаковка или кашон.
Какво е ПРЕОЦЕНЕН продукт?
Стока или продукт с козметичен, транспортен или частичен дефект не влияещ на функционалността на продукта.
Какво е РЕНОВИРАНА (renovated) техника?
Реновирана стока е употребявана стока, преминала през следните етапи.
1. Техническа проверка – преминаване на пълни хардуерна диагностика и тест;
2. Сервизиране – проверка и гаранция за пълна функционалност;
3. Профилактиране – извършва се цялостно външно и вътрешно почистване, както и подмяна на текущи консумативи /термопасти и вентилатори/;
Опаковане - индивидуална полиетиленова опаковка или кашон.
Какво е ПРЕОЦЕНЕН продукт?
Стока или продукт с козметичен, транспортен или частичен дефект не влияещ на функционалността на продукта.
- BobiMinev
- Потребител
-
- Кара: e30 320i 89`; е36 316i 95`
- Мечтае да кара: e30 cabrio v10
Аз си поръчах ето това http://www.ebay.com/itm/like/5-0-Lenovo-Vibe-X-S960-2GB-16GB-Android-4-2-3G-Unlocked-Smart-Phone-Quad-Core/161524329437?hlpht=true&ops=true&viphx=1&_trksid=p2050601.c100103.m2451&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20140211150826%26meid%3D68727a1d899147269ff6fe40add6f76c%26pid%3D100103%26rk%3D1%26rkt%3D4%26mehot%3Dpp%26sd%3D161524329437%26clkid%3D6927530913776720284&_qi=RTM2010733
Таблета ми е леново както и последния ми телефон, и двата продукта са много добри както дисплейте така и процесорите, батериите държат над 10 часа активно ползване с вай фай.
С 2 гб рам, 13 мп камера , горила глас 3 и 4 ядрен процесор на тая цена е повече от перфектен. А да и дебелината му е 6,9 мм
Всичко за 137$
Таблета ми е леново както и последния ми телефон, и двата продукта са много добри както дисплейте така и процесорите, батериите държат над 10 часа активно ползване с вай фай.
С 2 гб рам, 13 мп камера , горила глас 3 и 4 ядрен процесор на тая цена е повече от перфектен. А да и дебелината му е 6,9 мм

66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5