Предупредиха за вероятност за градушка над София
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Предупредиха за вероятност за градушка над София
k.milanov написа:Е в София, в Люлин прасна леко за 3-4 минути. Имаше тук там някое по едро парче, но като цяло беше дребна
В Надежда същата работа.

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Тази нощ в Хиподрума - два пъти! Добре, че беше лека!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Е и в Люлин същата история, а уж нещо оръдия срещу градушки имаше след онази пагубната в София преди години. Сега има само едни три букви и се оправяй

- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
k.milanov написа:Е и в Люлин същата история, а уж нещо оръдия срещу градушки имаше след онази пагубната в София преди години. Сега има само едни три букви и се оправяй![]()
В сутрешната емисия по бТВ имаше репортаж, че протестират заради заплати и не работят. Разбирам ги под 400лв взимат заради главурниците на жълти павета, ама пак ние страдаме.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Тая служба искат от години да я затрият... Подозирам че искат да ги приватизират и само срещу абонамент да стрелят.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Да попитам как седят нещата с този документ, който се взима от центъра по метеорология за пред застраховтателите? Звъннах по телефона да ги уведомя за щетатата и ми казаха, че ако градушката не е станало обществено достаняние (което не става ясно как се разбира със сигурност) ми трябва документ от центъра по метеорология, че е имало градушка и да звънна на 112 за да ме ориентират. Звъння на 112 и ми казаха да звънна на справки, звъня на справки и ми дадоха въпросния телефон (029396740), с който не мога да се свържа, защото не ми дава сигнал само пише "набиране".... Сега в три дневен срок трябва да си заведа щетата, обаче като знам каква лудница ще е навсякъде малко се притеснявам дали ще смогна. И този документ ако някой ме светне как да го изкарам ще съм благодарен?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
host написа:Тая служба искат от години да я затрият... Подозирам че искат да ги приватизират и само срещу абонамент да стрелят.
Тия не са ли към Гражданска защита. Все едно да закрият пожарната и да работят само срещу абонамент.

- masimo
- кандидат ентусиаст
-
Bokrael написа:Да попитам как седят нещата с този документ, който се взима от центъра по метеорология за пред застраховтателите? Звъннах по телефона да ги уведомя за щетатата и ми казаха, че ако градушката не е станало обществено достаняние (което не става ясно как се разбира със сигурност) ми трябва документ от центъра по метеорология, че е имало градушка и да звънна на 112 за да ме ориентират. Звъння на 112 и ми казаха да звънна на справки, звъня на справки и ми дадоха въпросния телефон (029396740), с който не мога да се свържа, защото не ми дава сигнал само пише "набиране".... Сега в три дневен срок трябва да си заведа щетата, обаче като знам каква лудница ще е навсякъде малко се притеснявам дали ще смогна. И този документ ако някой ме светне как да го изкарам ще съм благодарен?![]()
![]()
В кой квартал в София е станало това?
Мился, че ситуацията е обещствено достояние ... Има редица новини за което.
Обеля.
Би трябвало да е обществено достояние, но знае ли човек вече...Очаквам всичко, особено от застраховтели.
И те не ми казаха, те ако не знаят до сега дали е или не е... Какво говори това за тях? (Към Булстрад съм).
Би трябвало да е обществено достояние, но знае ли човек вече...Очаквам всичко, особено от застраховтели.

И те не ми казаха, те ако не знаят до сега дали е или не е... Какво говори това за тях? (Към Булстрад съм).

- masimo
- кандидат ентусиаст
-
Bokrael написа:Обеля.
Би трябвало да е обществено достояние, но знае ли човек вече...Очаквам всичко, особено от застраховтели.![]()

Виждам, че предимно северните квартали са ударени ... В Дружба валеше много силно и се будих 2 пъти, но гледам следи по колата няма. А ламарината ми е като вестник

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
Аз имам една по сериозна вдлъбнатина на тавана около 2см диаметър и няколко ситни. Ще спонсорирам явно PDR фирмите. Сега съм я опаковал цялата със щори срещу слънце
, но дано не вали повече такава гадост

k.milanov написа:Аз имам една по сериозна вдлъбнатина на тавана около 2см диаметър и няколко ситни. Ще спонсорирам явно PDR фирмите. Сега съм я опаковал цялата със щори срещу слънце, но дано не вали повече такава гадост
![]()
Ползвал ли си преди такива услуги? Ако имаш някакво впечатление те моля да го споделиш.

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
Не ми се е налагало, до сега всичките градушки се скривах някъде. И вчера тази към 9 я скрих в мола, през нощта за съжаление се събудих когато вече беше започнало да праска
Вече доста фирми се навъдих за PDR, но не знам как са цените и качеството. Нямам и представа какво и как се плаща, на дупка ли на панел ли

Вече доста фирми се навъдих за PDR, но не знам как са цените и качеството. Нямам и представа какво и как се плаща, на дупка ли на панел ли

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
k.milanov написа:Е в София, в Люлин прасна леко за 3-4 минути. Имаше тук там някое по едро парче, но като цяло беше дребна
Може, ако имаш предвид 3-4 пъти..... поне аз толкова преброих... на мен на Е38-цата само на задния капак имам около 10-на вдлъбнатини... по тавана и предния капак са поне по 4-5...
k.milanov написа:Е и в Люлин същата история, а уж нещо оръдия срещу градушки имаше след онази пагубната в София преди години. Сега има само едни три букви и се оправяй![]()
В градски условия нямат право да стрелят... еле па при наличие на кацащи/излитащи самолети...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Предупредиха за вероятност за градушка над София
В Хаджи Димитър валя 4 (ЧЕТИРИ) пъти градушка. В 4.30, 5.20, 6.15 и не помня другия час. Вчера вечерта я скрих под един мост, но през нощта ми е на 1 км от нас. Видях само на камерата как пазача на автокъщата паркинг пали фаровете и бяга да скрие А3-ката
Видимо нямам поражения, но микрофона е отчел ударите. Днес ходих да купя покривало за кола с 10мм някакъв абсорбиращ гел против градушка, ама всичко било разпродадено още вчера... Та някой ползвал ли е подобни?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5