Меган или Ксара?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39/ Е60
Мечтае да кара: X6 цвят бордо

Re: Меган или Ксара?

Мнение от Николай Диянов » 17 Юли 2015, 17:00

BMW_POWER написа:Волвота изпадат, но са много далеч от мен

http://ww3.autoscout24.nl/classified/27 ... asrc=st|as

има и наоколо, но са с доста сероизни километражи

Отделно таксите са и 163 евро на тримесечие. Аз тепърва ще взимам някаква малолитражка автомат за жената, а за мен нещо на две колела. Гледам къде ще е компромиса.

Сериозни данъци, ама така се изгражда социална държава. Но да не се отклонявам от темата- много се бях запалил по Ситроен Ц3. Не са никак лоши и от познати получавам само позитивни отзиви. Иначе като гориво какво търсиш? За дизеловите Волво от около 2000г. съм чувал предимно не особено ласкави коментари. Ако не си се отказал от Ксарата, сериозно бих ти препоръчал да потърсиш читава. Покупната цена е много прилична, а и последващите разходи не са особено сериозни.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 17 Юли 2015, 17:32

Николай Диянов написа:
BMW_POWER написа:Волвота изпадат, но са много далеч от мен

има и наоколо, но са с доста сероизни километражи

Отделно таксите са и 163 евро на тримесечие. Аз тепърва ще взимам някаква малолитражка автомат за жената, а за мен нещо на две колела. Гледам къде ще е компромиса.

Сериозни данъци, ама така се изгражда социална държава. Но да не се отклонявам от темата- много се бях запалил по Ситроен Ц3. Не са никак лоши и от познати получавам само позитивни отзиви. Иначе като гориво какво търсиш? За дизеловите Волво от около 2000г. съм чувал предимно не особено ласкави коментари. Ако не си се отказал от Ксарата, сериозно бих ти препоръчал да потърсиш читава. Покупната цена е много прилична, а и последващите разходи не са особено сериозни.

Защото ползват дизела на Рено. Не лош избор е Punto след 2006-та в България вървят от 4000 нагоре, като и дизела и бензина не са лоши. Новото Bravo след 2007-ма също не е лошо в България започват от около 6000 лева :driving: И още един съвет в никакъв случай Стило - няма такъв боклук просто :banghead:
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 17 Юли 2015, 19:01

Предполагам вече и сам си разбрал,че дизел под Евро 5 е безсмислено тепърва да купуваш.А за цените за които търсиш кола просто няма такива.Автоматикът е задължителен,сам ще се убедиш,че понятието ''задръстване'' ще придобие нови измерения за теб.А в градски условия да минеш 12 километра за 1 час и 10 минути например не е най-готиното преживяване за левия ти крак .
Търси бензин с евро 3 поне,автомат,малко коне /под 163/,асистент на волана и парктроници щом е за жена.За застраховките си изкарай от някой БГ застраховател уверение, че последните години сте били перфектни щофьори.За парички всичко става все още в БГ :mhihi:
Гараж незнам дали имаш вече уреден.90-120-150 евро са напълно нормални цени на месец .Толкова вървят и абонаментите за месец в подземните вериги гаражи,като ако предплащаш за 6 и повече месеца намаленията са чудесни..Тези цени ако правилно съм разбрал че си в Амс и региона.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Юли 2015, 21:34

Хюндая днес го карах и капарирах. Върви нормално, няма драми и следи от удари. Е, изключая нормалните с годините драскотини тук-там. Никакви вибрации, никакви странни шумове. майната му, хвърлих се. Спазарих и сравнително добра отстъпка.
В Района на Nieuwegein съм и няма ядове с паркирането. За Утрехт, Ротердам и т,н, знам.
За жената ще търся Смарт, Ярис или нещо от сорта автомат. Кола за града и за пазар.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 18 Юли 2015, 16:59

KPETEH написа:
"Човек си купува френска кола само веднъж в живота" .

:yes: :bowdown:
Преди повече от 30 години, като войник съм се возил на автостоп в почти нови камиони Рено, Манн, Мерцедес и Волво.
Мана беше на холандска фирма, но водача беше турчин и горе-долу обменихме някакви мисли, че го изучавах в казармата.
Другите три бяха на СО МАТ - държавният международен превозвач по соцвремената и дори няколко години след това.

Е Реното нЕмаше нищо общо с другите три. :mhihi:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 19 Юли 2015, 10:00

Имам морга за РЕНО :mhihi: И този меган не ти го препоръчвам- скъпи части, неудобен за ремонтиране, много електроника която пак е скъпа :wave: Електронна газ, педала с потенциометъра 300лв, ел дросел 1200лв, електронна ръчна псирачка пак цифра пара, чип карта(с нея се пали) само нова се взима 220лв и т.н
Въпросния ситроен е доста по назад с технологиите, което при такива стари автомобили означава по малко ядове :yes: Иначе и 2-та двигателя са добри ! Бягай далече от дизелите на 2-та модела ако неискаш да ми станеш клиент :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 19 Юли 2015, 10:57

Благодаря Колеги!
Метнах се на Акцента. Малка и икономична кола, но все пак ми трябва нещо с което да се движа. Тук пътищата са малки и мисля за жената. Като цяло се оглеждам за мотор и честно казано не ми пука, какво ще ме вози. Колата ми е за да ме закара от А до В, а не да демонстрирам някакъво жизнено ниво.
Ако не друго, станах експерт по френските коли :mhihi:

И да се похваля с още нещо. 67 при ограничение 50 (снимаха ме с друга кола) 121 евро в час. Платих ги вече :banghead:
Нямат милост :bang:

Предишна

Назад към Извън Темата