"Безсмъртната" форумна нинджа
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: "Безсмъртната" форумна нинджа
jorsenbmw написа:Не съм подстрекател но никой няма да направи дори забележка на човек с Е60 М5 камо ли да пристъпи към по убедителни методи за превъзпитание.
От много празно плямпане файда няма.
То и няма смисъл... Тези хора са "върха на сладоледа" и да им направиш забележка най-много да го вкиснеш още повече. Бой също едва ли ще помогне!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
някой написа, че тате му на тоя е ченге.... а майка му дали е патолог, ако се наложи един ден да го стърже от някой стълб?
всички сме правили глупости, ама да напишат 10 човека, дето не се знаят, едни и същи неща, значи тоя нон-стоп си кара така?
всички сме правили глупости, ама да напишат 10 човека, дето не се знаят, едни и същи неща, значи тоя нон-стоп си кара така?
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Ще си позволя да цитирам по памет един човек от форума който има винаги точни и съдържателни коментари-"едно субару буквално ви насра на миналия събор ама във форума много бияч много нещо.... "
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Онзи ден едно сиво напомпано Z3 с 6 цилиндъра, на светофара на Малинов реши да ме ползва за конус и мина покрай мене с вратите. Колкото и да се кефя на bmw-та, ако ми се нахака някой такъв уличен келеш-дрифтър, с удоволствие бих му разредил фасадата.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Как па един от потърпевшите не се обади на 112 или да отиде в некое РПУ и да го докладва. Да се дадат показания и всичко да стане както си му е ред?! На никой не му се занимава, ма му се мрънка... Нинджата в случая е автора...
П.С.
И преди някой да ме нареди, ще кажа, че лично 3 пъти съм пускал сигнали в РПУ-та и съм се занимавал по 4 часа повод подобни случки! Файдата със сигурност е по-голяма от пускането на подобна тема.
П.С.
И преди някой да ме нареди, ще кажа, че лично 3 пъти съм пускал сигнали в РПУ-та и съм се занимавал по 4 часа повод подобни случки! Файдата със сигурност е по-голяма от пускането на подобна тема.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Темата май ще се изкриви в "Какво БМВ каква идиотщина направи на пътя". Аз миналата седмица доволно нахраних един монтански дришльо с е39 тдс за дето се правеше на шофьор и не пускаше да го изпреваря като ми застава на средата на пътя на правите - Колега не е срамно да те прескочи кола, пък била тя и Опел
. И аз имам личен ТДС и това е мотор за возене, не за каране. Също така си смени крушките отзад, че като натиснеш спирачка нищо не свети и това създава още по-голяма опасност от ПТП
НАпълно подкрепям мнението над мен за обажданията на 112 - няколко пъти съм прибягвал и винаги се взимат светкавични мерки (често продължавам да се движа зад колата дето е правила зулуми за да мога да казвам къде е в момента (да, звъни дежурен от КАТ и иска допълнително инфо за колата и посоката на движение) и нарушителя е спиран, после ме вписват като свидетел в акта или дописвам в някое районно

НАпълно подкрепям мнението над мен за обажданията на 112 - няколко пъти съм прибягвал и винаги се взимат светкавични мерки (често продължавам да се движа зад колата дето е правила зулуми за да мога да казвам къде е в момента (да, звъни дежурен от КАТ и иска допълнително инфо за колата и посоката на движение) и нарушителя е спиран, после ме вписват като свидетел в акта или дописвам в някое районно

сливенският кашкавал изкарва тъмната страна на хората 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
KPETEH написа:Как па един от потърпевшите не се обади на 112 или да отиде в некое РПУ и да го докладва. Да се дадат показания и всичко да стане както си му е ред?! На никой не му се занимава, ма му се мрънка... Нинджата в случая е автора...
П.С.
И като е гъст с куките к'ва е файдата! Такива само прегръдка със стълб ги оправя... Не исках да го пиша, ама в случая си е точно така.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
МИТАКА1654 написа:Към автора на темата-вчера си караме с още 4 мотора в разтеглена група на първокласен път с около 160 и хоп,М5 Е60 с "врязва" между нас и почва да "бие" прекъсвачи да се съзтезаваме
Това е твоята гледна точка.
А моята би била- карам си с 90 и изведнъж 4 мотора ме изпреварват със 160.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bum_bum написа:Някак си не върви да си със 70км над ограничението и да се възмущаваш на друг нарушител.
само в българия докато си караш най-спокойно в насрещното някой може да те блъсне отзад и да слезне да те набие, че си го засекъл

изкривена нация сме си, ей

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
doomy525 написа:сливенският кашкавал изкарва тъмната страна на хората
И зрънчото с уран вместо играчка

- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
А бе винаги е....според зависи....коя ситуация в кой случай ти е изгодна дадена гледна точка......Чудо на чудесата сме ние българите

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Айде стига толко хляб и зрелища.
Последна промяна jorsenbmw на 13 Авг 2015, 13:56, променена общо 1 път
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
То всички тук карат извънградско с 90
Да не говорим , че половината мунинговани кочини са с доста по-неадекватно поведение при 120-130, отколкото мотора на 160 ...

Ubi dubium, ibi libertas
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
KPETEH написа:Как па един от потърпевшите не се обади на 112 или да отиде в некое РПУ и да го докладва. Да се дадат показания и всичко да стане както си му е ред?! На никой не му се занимава, ма му се мрънка... Нинджата в случая е автора...
П.С.
Е ти защо не се обадиш?
Вече всичко се написа за арогатният рейсър с USA BMW Е60 М5 черен седан с газова уредба рег.СН5080КА.
Последна промяна Демирев на 13 Авг 2015, 13:43, променена общо 1 път
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4