Шоферите от Лесидрен......
Модератор: Общи модератори
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Re: Шоферите от Лесидрен......
Колега Фурор,не може да се изказваш така,при положение,че си на 21год.Та ти си много по-голяма торба с хормони от тия деца,да не говорим,че си по-голям от тях със смешните 5год,за мен това са 5 ходения на дискотека.Да не говорим пък,че за мен ти също си дете,само малко по пораснало и което е по-лошо,с право на глас и книжка!
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Най-накрая са се осъзнали застрахователите.
От няколко дни за новозакупена Гр.отгворност. За водач на МПС до 25г. с под 3 г. шофьорски стаж и автомобил над 2100 сс застраховката е 280 лв. при най-евтините БУЛ-ЛЕВ ИНС и по 580 лв. в ДЗИ-Армеец-Дженерали.
Да им е Честито на младите шофьори с до 3г. шоф.стаж и големи двигатели. Очаква се и бул - лев инс до седмица-две да вдигнат още вноската и приближат дзи-армеец.
От няколко дни за новозакупена Гр.отгворност. За водач на МПС до 25г. с под 3 г. шофьорски стаж и автомобил над 2100 сс застраховката е 280 лв. при най-евтините БУЛ-ЛЕВ ИНС и по 580 лв. в ДЗИ-Армеец-Дженерали.
Да им е Честито на младите шофьори с до 3г. шоф.стаж и големи двигатели. Очаква се и бул - лев инс до седмица-две да вдигнат още вноската и приближат дзи-армеец.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Във всички страни които искаме да достигнем по качество на живот се смята, че автомобилите са необходимо зло и по тази причина тези които ги управляват, трябва да се съобразяват с всички на пътя. Пешеходци, колоездачи, деца - всички са с предимство. От друга страна и пешеходците и колоездачите ни са изроди, но не могат да се сравнят с комплексираните торби с хормони и недооценени двадесет годишни шофери, които току що са се отървали от младежките пъпки. Редовно карам велосипед, накичен като коледна елха с фарчета, слагам жилетка, но това не пречи на пъпчасалите пубери с топ коли, които са били модерни когато Любен Беров беше премиер, да се опитват постоянно да ме убият.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Колеги, доколкото видях, инцидентът с убитите деца е станал в 18:50 часа вечерта по светло, за какви нощни карания говорите, нормално е да излезнат по хлад да покарат колело. Жена ми ми показа тези дечица в нейния фейсбук, много жалко, изглеждат ми добри, хубави, интелигентни тийнейджъри с бъдеще. Стана ми много гадно, не знам какви са тия родители, но аз бих отмъстил жестоко. Наскоро и някакъв бизнИсмен прегази тригодишно дете в центъра-пешеходна зона на Сливен. Децата са най-невинните същества на този свят и трябва много да се пазят и много да им се обръща внимание.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
дайте линк към тва прословуто интервю
- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
Ето го отчасти интервюто.
http://vbox7.com/play:fff2c45ea0&start=174
Точно защото са ми по-пресни спомените , и защото съм от набедената група шофери мога да се изказвам по този начин...На 40 години едва ли помните какво и как точно ви се е въртяло из мозъците на 16...Факт е ,че съм единствения "млад шофер" в тази тема.
Изкарахте ме състезател,джигит,торба с хормони- няма да се опитвам да ви оборя.
Но това ,че някой ми сложи думите в устата, че подкрепям тези гонки е супер несериозно и показва до колко сте си направили труда да вникнете в това което съм написал.
Продължавам да следя темата без да пиша, че започвам да се чувствам все едно аз съм обвиняем по дело
http://vbox7.com/play:fff2c45ea0&start=174
Точно защото са ми по-пресни спомените , и защото съм от набедената група шофери мога да се изказвам по този начин...На 40 години едва ли помните какво и как точно ви се е въртяло из мозъците на 16...Факт е ,че съм единствения "млад шофер" в тази тема.
Изкарахте ме състезател,джигит,торба с хормони- няма да се опитвам да ви оборя.
Но това ,че някой ми сложи думите в устата, че подкрепям тези гонки е супер несериозно и показва до колко сте си направили труда да вникнете в това което съм написал.
Продължавам да следя темата без да пиша, че започвам да се чувствам все едно аз съм обвиняем по дело

Някой спомена за момичето на спирката в пловдив.. живея наблизко и често виждам на това кръстовище да минават с над 80-100.. а кръстовището е с 5 улици, 2 спирки и оживено 24/7.
Дори вчера като минавах от там спирам на жълто че ще стане всеки момент червено и отзад чувам ревяща s8-ца дето мина на червено поне със 100, ако някой дето правеше ляв завой отсреща беше тръгнал и той в последният момент отново колата щеше да полети към спирката.. която пак беше пълна с деца и хора. Просто държавата отсъства, не разбирам какво е толкова сложно да се вкарат американски/гръцки закони и като караш със 100 в града при позволени 50 да ти лепнат 10,000 лв глоба или да те пратят в затвора за 1г да та е*ат манафите. Да караш в града със 100 и то на такива кръстовища пълни със спирки и деца те прави потенциален убиец и мястото ти е в затвора, па ако ще да си хванал господ за шлифера и караш самолет. Има си писти къде да се кара с такава скорост.. просто за мен е ъпсурдно в 21-ви век да можеш да караш със 100 в града и никой нищо да не ти казва... тука се искат граждански инициативи за в пъти по-сурови наказания не за джигити а за потенциални убийци.
Дори вчера като минавах от там спирам на жълто че ще стане всеки момент червено и отзад чувам ревяща s8-ца дето мина на червено поне със 100, ако някой дето правеше ляв завой отсреща беше тръгнал и той в последният момент отново колата щеше да полети към спирката.. която пак беше пълна с деца и хора. Просто държавата отсъства, не разбирам какво е толкова сложно да се вкарат американски/гръцки закони и като караш със 100 в града при позволени 50 да ти лепнат 10,000 лв глоба или да те пратят в затвора за 1г да та е*ат манафите. Да караш в града със 100 и то на такива кръстовища пълни със спирки и деца те прави потенциален убиец и мястото ти е в затвора, па ако ще да си хванал господ за шлифера и караш самолет. Има си писти къде да се кара с такава скорост.. просто за мен е ъпсурдно в 21-ви век да можеш да караш със 100 в града и никой нищо да не ти казва... тука се искат граждански инициативи за в пъти по-сурови наказания не за джигити а за потенциални убийци.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
И в крайна сметка какво е станало? Новини не съм гледал. Децата колела ли са карали? По средата на пътя ли са ги карали, в края ли? Пеша ли са били?
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Колега FuRoRR ,в предвид възрастта ти не ме учудва че разсъждаваш по този начин и е ясно че нямаш деца.На мен лично ми писна всеки ден когато чета новини да съобщават колко загинали имало вчера при катастрофи и за да може тази статистика да се подобри към по-добро трябва задължително да се променят законите и да бъдет брутално строги.Например една от колите ми е 300 hp и е имам от 4 години и ако искаш ми вярвай ,но никога не съм е карал с повече от 120 км/ч защото тук законите са строги,глобите огромни и има голяма вероятност да дойдат и да ти я вдигнат с репатрака и да не я видиш никога повече - айде ела и се гони ако искаш.В България всеки е рейсър и всеки който кара кола над 130-140 к.с си мисли че кара самолет и при ограничение в града от 60 км той кара с 120 км/ч,пресен пример е преди няколко дни един келеш с Алфа в Пловдив със 100 км/ч уби на пешеходна пътека пресичаш човек и го изхвърли на 30 метра от мястото на удара
,ей сега тоя същия келеш ще го разкарват по съдилищата 2-3 години и накрая ще го осъдят на 2-3 години уславно и 3-4 години лишаване на право да управлява автомобил,та бития си е бит а еб*ния си е еб*ан,примери колкото щеш... 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Станалото е много неприятно.Трагедия за родителите на децата.Не искам да го коментирам,защото не съм запознат в частност със случая.
Но не е редно да се гледа само едната страна на монетата!Аз лично съм имал много случаи да застигна в завой колоездачи,които карат по 2-3-ма в редица и заемат място колкото за кола на платното
Това ме побърква направо!Едно,че нямат право да са там,второ,че са нагли и като им свирнеш се сърдят
По подбалканският път особено е цяло чудо,че не ги газят през ден...Гледам,че и в София стават все по-нагли.
ПД Драги колоездачи,има си места и правила за каране на колело.Не може да не се пазите сами,като по-уязвима страна,а после да ревете...
Но не е редно да се гледа само едната страна на монетата!Аз лично съм имал много случаи да застигна в завой колоездачи,които карат по 2-3-ма в редица и заемат място колкото за кола на платното

ПД Драги колоездачи,има си места и правила за каране на колело.Не може да не се пазите сами,като по-уязвима страна,а после да ревете...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
bum_bum написа:Къде са тия места за колоездачи извън града?
Има паркове и пътеки достатъчно.А който иска да кара по шосето си има начин да е безопасно,но само по пътя за Сливница съм виждал колоездачи да се движат с кола зад тях да ги обозначава и пази.Така е редно!
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Темата за ''форумната нинджа'' с Е60 М5 се покри набързо,но тук щом става въпрос за евтинджос Е36-ци се оставя и се хвърля хляб и зрелища за разпускане на форумното напрежение.
Явно все още у БеГе-то има значение дали си богат рейсър или беден въртиволан
Нещо като разликата между педеpaста и гея.
Айде да видим как сега ще реагира модераторската част на форумЯ.
Явно все още у БеГе-то има значение дали си богат рейсър или беден въртиволан

Айде да видим как сега ще реагира модераторската част на форумЯ.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
(bubsa) написа:bum_bum написа:Къде са тия места за колоездачи извън града?
Има паркове и пътеки достатъчно.А който иска да кара по шосето си има начин да е безопасно,но само по пътя за Сливница съм виждал колоездачи да се движат с кола зад тях да ги обозначава и пази.Така е редно!
Ами вие искате да карате бързо яките си коли, аз искам да си карам шосейния бегач, което не може да стане по паркове и вело алеи. Чак пък кола да ми прави отцепка. Ще се наложи да се търпим някак си.