Поредната GTA случка на пътя..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Поредната GTA случка на пътя..

Мнение от Don_Diego » 25 Окт 2015, 18:34

Като по-млад и буен (имах момент когато рядко успявах да си сдържа нервите), известно време носих малка брадвичка в багажника. Когато някой слезеше да се прави на мъж го молех да задържи за момент и отивах да я извадя. Мига, в който насрещната батка сменя 100 нюанса на цвета на лицето си когато види човек с брадва в ръка срещу него е безценен. Толкова малък ръчен инструмент, а с толкова голям ефект :mhihi:
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 25 Окт 2015, 19:24

Удивявам се от съветите наистина.
По пътищата е пълно с идиоти, когато един идиот засенчи друг, то засенчения започва да се жалва.
След това се започва с идиотски съвети и разкази на сънища и приказки от 1001 нощ. То не бяха спрейове, ножове, пистолети и пр. Тук всеки е от форумна нинжда нагоре :D

Просто реалността е такава... Никога не бих се бил или извадил оръжие без причина, на някого който просто си върви или на когото отнема предимство, но има такива индивиди като описаните...А когато те са 3-ма, а ти си сам, с жена, дете и т.н. или дори да сте няколко мъже, просто трябва някак да се справиш със ситуацията, например колегата е избягал,но може да се наложи нещо по-респектиращо... да се замислят малко другия път. :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 25 Окт 2015, 19:56

alekangg написа:Удивявам се от съветите наистина.
По пътищата е пълно с идиоти, когато един идиот засенчи друг, то засенчения започва да се жалва.
След това се започва с идиотски съвети и разкази на сънища и приказки от 1001 нощ. То не бяха спрейове, ножове, пистолети и пр. Тук всеки е от форумна нинжда нагоре :D

И после същите оревават всички други теми за човешки права и кога ще се оправим .. смятай :D
С такова мислене няма да е и тоя век .. за съжаление ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Окт 2015, 20:16

Правилно. Утре като тръгнат да те бият на някой светофар излез и си разтвори бузките :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 25 Окт 2015, 20:52

c04 написа:
Удивявам се от съветите наистина.

Просто реалността е такава... Никога не бих се бил или извадил оръжие без причина, на някого който просто си върви или на когото отнема предимство, но има такива индивиди като описаните...А когато те са 3-ма, а ти си сам, с жена, дете и т.н. или дори да сте няколко мъже, просто трябва някак да се справиш със ситуацията, например колегата е избягал,но може да се наложи нещо по-респектиращо... да се замислят малко другия път. :dunno:

:yes:
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 25 Окт 2015, 20:58

Don_Diego написа:Като по-млад и буен (имах момент когато рядко успявах да си сдържа нервите), известно време носих малка брадвичка в багажника. Когато някой слезеше да се прави на мъж го молех да задържи за момент и отивах да я извадя. Мига, в който насрещната батка сменя 100 нюанса на цвета на лицето си когато види човек с брадва в ръка срещу него е безценен. Толкова малък ръчен инструмент, а с толкова голям ефект :mhihi:

Бате, докато извадиш брадвичката тоя дето е решил да те бие ще те е направил 100 нюанса синьо :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Окт 2015, 21:10

alekangg написа:Удивявам се от съветите наистина.

Явно не ти се мисли,или ти е трудно да поровиш и да се образоваш-въобще не слагай безобидно и напълно безвредно и 100 процента законно приспособление за самоотбрана като спрей в една категория с пистолет и нож :kuku:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Окт 2015, 21:13

Моля модераторите да не заключват темата поне още няколко страници. Толкова са забавни "батка-темите" :lol: :ok:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 25 Окт 2015, 21:30

Никаква толерантност към човека отсреща - ето това е истинската причина за войната по пътищата, а не нощните гонки. Всеки ден след работа минавам през Спийдито на подуянската гара. След това на кръстовището трябва да се престроя в най-лява лента. То не е свиркане, псуване и закани ежедневно. Не мога да разбера някой хора. :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 25 Окт 2015, 21:37

Народът се е побъркал, това е истината. А най-забавно ми е, че редом с "батките-биячи" съм ставал свидетел и разни чичаци на по 50-60 години да карат като идиоти и да скачат на бой :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 25 Окт 2015, 22:06

bum_bum написа:Правилно. Утре като тръгнат да те бият на някой светофар излез и си разтвори бузките :yes:

Ако това беше към мен насочено .. бъркам или искаш да живееш в нормална държава или каубойска такава ?
Няма нужда да отговаряш ... държавата на батките, ама всички по другите теми ревем защо сме африканци .. правилно .. вадите патлаци и се стреля на месо .. само така ще станем нормални :kuku:

п.п. хубаво е, че се вижда малко и мисъл в участниците тук , но за съжаление е дооооста малко.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от netmurder » 25 Окт 2015, 22:19

bam-bam написа:
bum_bum написа:Правилно. Утре като тръгнат да те бият на някой светофар излез и си разтвори бузките :yes:

Ако това беше към мен насочено .. бъркам или искаш да живееш в нормална държава или каубойска такава ?
Няма нужда да отговаряш ... държавата на батките, ама всички по другите теми ревем защо сме африканци .. правилно .. вадите патлаци и се стреля на месо .. само така ще станем нормални :kuku:

п.п. хубаво е, че се вижда малко и мисъл в участниците тук , но за съжаление е дооооста малко.

Колега мисля си че грешно си разбрал, колегите имаха в предвид че пистолета трябва да послужи като респектиращ инструмент, а не да се стреля на месо все едно сме в Тексас !!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 25 Окт 2015, 22:25

Много точно съм разбрал .... сметни са на тея баДки да им разрешат законно да имат оръжие и да стрелят .. представи си сега такава държава и после се опитвай да ми обясниш за какво трябва да се използва и кога.
Чети много добре постовете на баДките, осмисли ги малко и да видим дали ще стигнеш до това, което се опитвам да намекна ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Окт 2015, 22:28

bam-bam написа:

На мен ми се е случвало последната година. Един арабин. :dunno: Обадих се на 112 и си тръгнах. Тъй, че нито като нинжа съм постъпил, нито като батка.

Ако видя зор ще го къпя със спрея, кво друго да направя? Да си троша ръцете и после да се чудя дали не е спинозен? Или ако е по-корав да ми напука кофата и да ходя като бимбаец един месец?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от netmurder » 25 Окт 2015, 22:30

bam-bam написа:Много точно съм разбрал .... сметни са на тея баДки да им разрешат законно да имат оръжие и да стрелят .. представи си сега такава държава и после се опитвай да ми обясниш за какво трябва да се използва и кога.
Чети много добре постовете на баДките, осмисли ги малко и да видим дали ще стигнеш до това, което се опитвам да намекна ;)

Колега нали се сещаш че разрешителните за пистолет не ги дават в кварталния магазин... Всеки който носи пистолет по презюмция се смята че има нещо в главата и знае кога как и дали да го използва.... така че няма как въпросните "баДки" законно да се сдобият с разрешително за огнестрелно оръжие.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата