Европа под обсада - атентати,жертви ....
Модератор: Общи модератори
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Re: Извънредно! Париж под обсада - атентати,жертви ....
Абсолютно вярно
Дано сега се осъзнаят и другите държави и да се започне масирана военна преса и изтребване до крак на всичко дето мърда! Да, някой ще каже, че ще има ответни удари и ще е прав, но те вече започнаха, Европа е във война, при това най-сериозната, която е имало до момента! Започвам да изповядвам идеите на нацизма! Всичкото тарамбука дето го натъпкаха по разни лагери да се товари на стари кораби и да се прати на морско пътешествие с отворени кингстони!Ебем ти и толерантността и човеколюбието!!!

only rear wheel drive
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
На месо по тази сган мръсна! Това е недопустимо да им се дават такива права. Трябваше абсолютно всички граници на Европа да бъдат обсадени от стени, брутални проверки по границите и да се стреля на месо при опит за незаконно преминаване.
Недопустимо е в 21век по улиците на Европа да се разхождат екстремисти с калашници и да сеят смърт!
САЩ колко е виновна не е истина. Не им е угодно, че Европа е толкова по - напред и се опитват всячески да ги бутнат. Сега очакваме скоро време "мира" да дойда в Европа под формата на Американски войски. Какво ли не опитаха да бутнат голямата икономическа сила Германия, дори нападките към Volkswagen за VAG моторите... Дали не беше удар това по Германската индустрия?!
Кой им продава оръжията на тези глупаци... пак те.
Не искам да го казвам и да бъда лош пророк, но следващата е Германия и дори си мисля за Дрезден. Имам приятел там, който ми каза, че бежанците си се разхождат свободно по улиците и си разпространяват наркотици и тн без никакви проблеми от страна на полицията. От друга страна в Дрезден са един от най - върлите АНТИислямистки движения в Германия, нищо чудно следващия удар да е там.
Избавлението е само едно, изслеване на АБСОЛЮТНО всички бежанци там от където са дошли и затваряне на границите за такива.
Недопустимо е в 21век по улиците на Европа да се разхождат екстремисти с калашници и да сеят смърт!
САЩ колко е виновна не е истина. Не им е угодно, че Европа е толкова по - напред и се опитват всячески да ги бутнат. Сега очакваме скоро време "мира" да дойда в Европа под формата на Американски войски. Какво ли не опитаха да бутнат голямата икономическа сила Германия, дори нападките към Volkswagen за VAG моторите... Дали не беше удар това по Германската индустрия?!
Кой им продава оръжията на тези глупаци... пак те.
Не искам да го казвам и да бъда лош пророк, но следващата е Германия и дори си мисля за Дрезден. Имам приятел там, който ми каза, че бежанците си се разхождат свободно по улиците и си разпространяват наркотици и тн без никакви проблеми от страна на полицията. От друга страна в Дрезден са един от най - върлите АНТИислямистки движения в Германия, нищо чудно следващия удар да е там.
Избавлението е само едно, изслеване на АБСОЛЮТНО всички бежанци там от където са дошли и затваряне на границите за такива.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
приеха сяква зган..а сега же суис 

Как да накараме едно крайно пацифистично общество да се включи във войната?
Как да накараме едно крайно пасифистично общество да вдигне драстично военните разходи и да си изгради читава армия?
Как да накараме едно свободомислещо общество да приеме ограничение на човешките свободи за сметка на правомощия на репресивните органи?
Как да накараме едно застаряващо и не потребяващо общество да се размонжава и потребява?
След като си направил грандиозен дипломатически гаф и се налага да обърнеш палачинката как сe излиза елегантно от ситуацията?
Много бързо се забравят уроците на историята - Пърл Харбър 1941; 11.09.2001; Сараево Юни 1914, Луситания 1915
1-2-5-10 терористични акта немогат да унищожат никоя държава, но реакцията която провокират определено може.
Атантеторите според мен са си родени във Франция, второ трето поколение емигранти, както и при нападението срещу вестника.Живеещи в затворени мюсюлмански общности, които са проблем на Франция от много отдавна.Спомнете си размириците в тези гета преди години, палежите и т.н.
"Бежанците" са удобната цел (не ме разбирайте погрешно аз също съм против това преселение, но имам друга гледна точка).
Замислете се кой би бил по-ефективен - френски гражданин владещ перфектно френски, израстнал и познаващ Париж, с дългогодишни контакти в радикалните среди в страната или новопристигнал арабин, говорещ развален френски, без подробни познания за средата и държан под око от властите.
Как да накараме едно крайно пасифистично общество да вдигне драстично военните разходи и да си изгради читава армия?
Как да накараме едно свободомислещо общество да приеме ограничение на човешките свободи за сметка на правомощия на репресивните органи?
Как да накараме едно застаряващо и не потребяващо общество да се размонжава и потребява?
След като си направил грандиозен дипломатически гаф и се налага да обърнеш палачинката как сe излиза елегантно от ситуацията?
Много бързо се забравят уроците на историята - Пърл Харбър 1941; 11.09.2001; Сараево Юни 1914, Луситания 1915
1-2-5-10 терористични акта немогат да унищожат никоя държава, но реакцията която провокират определено може.
Атантеторите според мен са си родени във Франция, второ трето поколение емигранти, както и при нападението срещу вестника.Живеещи в затворени мюсюлмански общности, които са проблем на Франция от много отдавна.Спомнете си размириците в тези гета преди години, палежите и т.н.
"Бежанците" са удобната цел (не ме разбирайте погрешно аз също съм против това преселение, но имам друга гледна точка).
Замислете се кой би бил по-ефективен - френски гражданин владещ перфектно френски, израстнал и познаващ Париж, с дългогодишни контакти в радикалните среди в страната или новопристигнал арабин, говорещ развален френски, без подробни познания за средата и държан под око от властите.
Според последни данни, единия е влязал през Гърция на 3ти Октомври - като бежанец разбира се 

Не Мы такие, Жизнь такая
ами ето кой http://news.ibox.bg/news/id_1241874090
а с тоя нз какво трябва да стане
http://bez-cenzura.eu/kaleidoskop/ahmed ... ne-halifat
а с тоя нз какво трябва да стане

..Bayerische Motoren Werke..

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
'
Последна промяна steeN на 01 Окт 2023, 14:00, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Когато преди седмица или две над Египед беше свален самолета с над 100 загинали руснаци, "Шарли Ебдо" пуснаха доста грозни карикатури за случилото се. Руснаците протестираха остро, но пед*лите франсета се направиха на ударени - "аре кво па толкова - кво толкова палите, ние храним всички"...
Сега ми е интересно тия олиг0френи от "Шарли Ебдо" дали ще пуснат карикатури за избитите 160+ французи от снощи...
Сега ми е интересно тия олиг0френи от "Шарли Ебдо" дали ще пуснат карикатури за избитите 160+ французи от снощи...
Последна промяна Zagy на 14 Ное 2015, 20:52, променена общо 1 път
Si non confectus, non reficiat.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
BMW_POWER написа:Сега ревльоците си слагат френски знаменца във фейса и са съпричастни. Колко сложиха руски знаменца, когато над 200 човека бяха убити над Синай? Колко се възмутиха от обстрелването на мирни домове, болници и детски градини в Донбас? Русия е единствената държава, която реално воюва с тази зараза. Няма значение, дали си русофил или русофоб. Това е абсолютен факт. Както и че Русия за пореден път спасява Европа от самата себе си.
И аз това ги питам из фейса насам-натам по разните му странички, но ако изобщо получа отговор то той е несвързан и безмислен .... те не знаят какво правят.
ПедеРоско одеве цивреше по телевизията пред френското посолство, ама явно или съм пропуснал преди 2-3 седмици когато е циврил пред руското или просто сие е натурален лицемер.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Заслужено си патят! Нека приемат още араби, халифат да им направят.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Абе тия немци съвсем ли са изперкали??
http://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B3 ... 9-xml-mrss
Даже им оправили, като в казармата креватчетата на мръсната черна сган
, а унас бездомниците и то българи живеят по-зле от бездомните кучета.
Представям си как за броени часове ще осерат, опърдят и опикаят всичко наоколо.
Добре е казал колегата за бракуваните кораби с отворени кингстони в открито море!
http://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B3 ... 9-xml-mrss
Даже им оправили, като в казармата креватчетата на мръсната черна сган

Представям си как за броени часове ще осерат, опърдят и опикаят всичко наоколо.
Добре е казал колегата за бракуваните кораби с отворени кингстони в открито море!

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Щом Германия и Франция го изядоха толкова голям... не ми се мисли какво ще е когато България влезе на мушка.
Жив зян сме от сега.
Хитлер трябва да се вдигне и да нарами лопатата!
Жив зян сме от сега.
Хитлер трябва да се вдигне и да нарами лопатата!
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
Знаменцата е функция от ФБ, автоматично предложение и просто се натиска "try it".
Не че Русия не заслужаваше такива знаменца, но на запад където се глобява за хвърлен фас, осъждат много остро Русия за Крим с нарушаването на международни договори.
Всъщност само 6 страни признават референдума в Крим: Афганистнан, Северна Корея, Сирия, Венецуела, Куба, Никарагуа.. дори страните от Брикс не са признали референдума.
Русия и да реши проблема с ИД, пак останалите страни няма да признаят Крим, просто манталитета е такъв, че написаното на хартия има правно значение и не може да се нарушава.
Просто казвам защо не се проявява съпричастност към Русия.
Не че Русия не заслужаваше такива знаменца, но на запад където се глобява за хвърлен фас, осъждат много остро Русия за Крим с нарушаването на международни договори.
Всъщност само 6 страни признават референдума в Крим: Афганистнан, Северна Корея, Сирия, Венецуела, Куба, Никарагуа.. дори страните от Брикс не са признали референдума.
Русия и да реши проблема с ИД, пак останалите страни няма да признаят Крим, просто манталитета е такъв, че написаното на хартия има правно значение и не може да се нарушава.
Просто казвам защо не се проявява съпричастност към Русия.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
http://gong.bg/football-sviat/drugi/zlo ... ans-352861 Ето какъв бил плана 

- DAN40_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '10 E550
Не знам за вас, колеги, обаче аз мисля, че мултикултурализмът просто не работи. Независимо колко ни натякват някакви си толерасти за европейски ценности...
Това, което съм видял в големите градове в Западна Европа (по-точно в Холандия и Германия), е че там етническите общности (особено арабелите) си се капсуловат и нито могат, НИТО ИСКАТ да се интегрират по какъвто и да е начин... Те си карат по техните си обичаи - с бурките, брадите и т.н. В много квартали направо е страшно, там бял човек не можеш да видиш, само надписи на турски или арабски, все едно си някъде в Багдад, или в Африка примерно. Не знам как е в Щатите например, не съм ходил, някой ако има наблюдения, нека сподели? Направо ме боли като гледам как европейците са си направили такива хубави и уредени държави, а мангалата идва и се изтропва на метеното.
Там, където се заселят те, става страхотна кочина. В известна дюнерджийница в Ротердам съм виждал някакви листовки, които бяха на арабски, но само разбрах, че ставаше въпрос за Мохамед... Дори без бежанците положението беше зле, сега просто нз... С очите си видях в Мюнхен как стоварват на гарата цели влакове бежанци от Австрия. Полицията беше отцепила района пред гарата, и ги товареха в автобуси към лагерите. Беше ужасно...
Чудно ми е, баба Меркел сериозно ли си мисли, че точно тия бежанци ще оправят икономиката??
Аз лично не вярвам. Мисля, че след някоя и друга година ще стане голям проблем с тях, понеже немците вече хранят гръцките пенсионери, та още един милион безработни хора ще им дойде в повече. А в един момент пък, онези ще кажат: не искаме в лагерите.. къде ще ги настанят, кой ще им даде работа...Сякаш никой не се замисля за това. Ами, като след 10-20 години те станат мнозинство, какво ще стане - ще има шериат, ще живеем в европейски халифат?!
Струва ми се, че е доста вероятно да дойде след някоя друга година някоя крайнодясна партия и да изпрати бежанците обратно там, откъдето са дошли. Това е най-добрият вариант според мен, но пък ситуацията е деликатна и дано не стане някоя беля...
Уви, вижда се, че Европа е политически слаба и поне засега не показва способност да се справя със сериозни кризи (тази е първата по-сериозна след Втората Световна). Мисля, че ни липсват силни лидери, като Путин например (който, макар и да не го харесвам особено, показа, че може да се справя с трудни ситуации). Не знам, дано се оправят нещата, но ми се струва, че трудни времена ни предстоят. И ако може нашата държавица да се измъкне някак си по тъча, най-добре ще е. Ние тука си имаме предостатъчно проблеми за решаване...

Чудно ми е, баба Меркел сериозно ли си мисли, че точно тия бежанци ще оправят икономиката??

Уви, вижда се, че Европа е политически слаба и поне засега не показва способност да се справя със сериозни кризи (тази е първата по-сериозна след Втората Световна). Мисля, че ни липсват силни лидери, като Путин например (който, макар и да не го харесвам особено, показа, че може да се справя с трудни ситуации). Не знам, дано се оправят нещата, но ми се струва, че трудни времена ни предстоят. И ако може нашата държавица да се измъкне някак си по тъча, най-добре ще е. Ние тука си имаме предостатъчно проблеми за решаване...