Доволни ли сте от отиващата си 2015 година?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Re: Доволни ли сте от отиващата си 2015 година?
Pisobella написа:Не съм очарована особено, никак дажеОбаче много бързо се изниза годината, честно казано хич не искам ....тва време как си лети
Нали и аз така, хич не искам ама..
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
.
Последна промяна blacksapphire на 01 Фев 2016, 18:18, променена общо 1 път
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Де успешна, де неуспешна
Април загубих работата си като Web Developer и имах много свободно време (4 месеца), което мисля, че успях да го използвам максимално. Тъкмо бях решил да се местя в София и ми излезна една оферта и сега съм в завод за кабелни инсталации за BMW F10,F30, G10,G11, G30 и G31. Записах магистратура и сега обмислям закупуването на още един апартамент до тук с положителното. Сега и лошото - един приятел почина, друг вече е инвалид, с трима много добри приятели се скарахме до такава степен, че вече не искаме да се виждаме, три неуспешни връзки за тази година, като едната продължи половин година и накрая както се казва "к*р", удариха ми колата и избягаха (в последствие през камери, свидетели и малко заплашвания разбрахме кой е бил и поне си оправих щетите), изгоряха ми два харда с много важна информация (слава на бога имах бекъп, та пооправихме ситуацията).

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- peshobmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M1
Таз година Англия до година Германия
само напред и нагоре.

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Само неволи и ядове за 2015 още от първия и ден рано сутринта когато реших да ходя на пазар с колата и се оказа, че стартера е заминал, а до края на същия ден същата кола беше и със скъсано жило за газта и 2 спукани гуми. Та в общи линии такава беше и цялата година. И през следващата не очаквам нищо добро, въпреки, че се надявам да не е като 2015

ATR-42/72
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3