Star Wars: Force Awakens - мнения?
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Star Wars: Force Awakens - мнения?
Скоро не се бях смял така.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Свалих си 6-те серии и ги изгледах една след друга за няколко дни, по време на излизане разбира се. Отидох днес да гледам 7-та серия, като нарочно никъде не съм чел, нито бях слушал дали е добра или лоша.
Не съм разочарован, но не съм и доволен, сниман е добре, но сценария е много слаб, повтаря се всичко дословно, а което не се повтаря остава голяма мистерия до края, кой какъв е и от къде се взе не се разбра.
Може би трябваше тази серия да я кръстят 8 или 9 и след това да пуснат други, както направиха предния път.
За мен е най-слабата серия до сега.
Защо се вкара и черен в главната роля? Явно за да няма обидени от тях или да спечелят повече зрители..
Не съм разочарован, но не съм и доволен, сниман е добре, но сценария е много слаб, повтаря се всичко дословно, а което не се повтаря остава голяма мистерия до края, кой какъв е и от къде се взе не се разбра.
Може би трябваше тази серия да я кръстят 8 или 9 и след това да пуснат други, както направиха предния път.
За мен е най-слабата серия до сега.
Защо се вкара и черен в главната роля? Явно за да няма обидени от тях или да спечелят повече зрители..
Последна промяна alekangg на 30 Дек 2015, 0:00, променена общо 1 път
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Ебаи бозата ебай... 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Екстра си е филмчето.
За всички които са очаквали някакъв епик филм, дано не са забравили, че това все пак си е приказка с ефекти.
Имаше много моменти точно като от еп4, и това е търсен ефект.
Особено много ми хареса първото появяване на Х-wing-a, направо ми се разтупа сърцето
Двата минуса са негъра, и как подяволите тоя негро се бие с меч срещу 60ти левел сит.
ПС: Дано шибаното 3д умре още утре, деа и тъпата технология
За всички които са очаквали някакъв епик филм, дано не са забравили, че това все пак си е приказка с ефекти.
Имаше много моменти точно като от еп4, и това е търсен ефект.
Особено много ми хареса първото появяване на Х-wing-a, направо ми се разтупа сърцето

Двата минуса са негъра, и как подяволите тоя негро се бие с меч срещу 60ти левел сит.
ПС: Дано шибаното 3д умре още утре, деа и тъпата технология
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
На мен лично ми хареса много, гледах го на третия ден от прожекциите (бяхме резервирали билети през ноември) на IMAX.
Определено ме върна във времето, когато очаквах с нетърпение епизод 1,2 и 3. Старите епизоди ги гледах на готово, вече излезнали
Според мен ще развият сюжета и 8 и 9 ще са епичен завършек на най-новата трилогия. Малко е подобно на Епизод 1 (не като сюжет), а по-скоро като очакване нещо да се случи.
Мисля че не съм обективен, но просто Star Wars си е мания и независимо колко е слаб филма (този според мен не беше такъв), винаги ще ми хареса и очаквам с нетърпение следващия епизод.
Определено ме върна във времето, когато очаквах с нетърпение епизод 1,2 и 3. Старите епизоди ги гледах на готово, вече излезнали

Според мен ще развият сюжета и 8 и 9 ще са епичен завършек на най-новата трилогия. Малко е подобно на Епизод 1 (не като сюжет), а по-скоро като очакване нещо да се случи.
Мисля че не съм обективен, но просто Star Wars си е мания и независимо колко е слаб филма (този според мен не беше такъв), винаги ще ми хареса и очаквам с нетърпение следващия епизод.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Doberman_vas написа:Двата минуса са негъра, и как подяволите тоя негро се бие с меч срещу 60ти левел сит.
А малката кифла, която ПОБЕДИ сита 10 минути след като е овладяла силата

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
А някой има ли информация за филм от франчайза за който е планиран да излезе тази година? Като гледам са го обявили официално в IMDB http://www.imdb.com/title/tt3748528/ /Сюжет: Бунтовниците са на мисия да откраднат плановете за звездата на смъртта/ ?!?!?!
Явно предстои тотално разводняване и излизане по 1-2 филма на година. Лукас е отказал да прави нова трилогия, защото според него са необходими 10 години за направата и. Това ме навежда на мисълта, че всичко ще е адски претупано.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
TNT написа:Doberman_vas написа:Двата минуса са негъра, и как подяволите тоя негро се бие с меч срещу 60ти левел сит.
това също беше малко та*ак, ама да кажем че в нея има много СИЛА

ама кифлата е и супер секси

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Doberman_vas написа:TNT написа:Doberman_vas написа:Двата минуса са негъра, и как подяволите тоя негро се бие с меч срещу 60ти левел сит.
това също беше малко та*ак, ама да кажем че в нея има много СИЛА![]()
![]()
![]()
ама кифлата е и супер секси![]()
Да не забравяме, че Чубака го уцели с арбалета преди това, дето принципно трепеше по трима... и искаше да вербува кифлата, не да я убива. А негърът явно е трениран с меч, като трупър, щото имаше и такъв с нещо като меч

Vanqu1sh написа:А някой има ли информация за филм от франчайза за който е планиран да излезе тази година? Като гледам са го обявили официално в IMDB http://www.imdb.com/title/tt3748528/ /Сюжет: Бунтовниците са на мисия да откраднат плановете за звездата на смъртта/ ?!?!?!![]()
Явно предстои тотално разводняване и излизане по 1-2 филма на година. Лукас е отказал да прави нова трилогия, защото според него са необходими 10 години за направата и. Това ме навежда на мисълта, че всичко ще е адски претупано.
Става въпрос за историята между III и IV епизод

- TNT
- младши ентусиаст
-
alX3m написа:Става въпрос за историята между III и IV епизод
Както има и анимация, която е по спомен между 2 и 3 епизод. Но е много детска и има МНОГО разминавания в историята, което е тъпо

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
alX3m написа:Да не забравяме, че Чубака го уцели с арбалета преди това, дето принципно трепеше по трима... и искаше да вербува кифлата, не да я убива. А негърът явно е трениран с меч, като трупър, щото имаше и такъв с нещо като меч![]()
То е хубава тази сюжетна обосновка, но според мен трябва лошия да е лош и да ги разцепи отвсякъде. Така изграден образа, все едно гледам детско филмче на дисни.

Vanqu1sh написа:alX3m написа:Да не забравяме, че Чубака го уцели с арбалета преди това, дето принципно трепеше по трима... и искаше да вербува кифлата, не да я убива. А негърът явно е трениран с меч, като трупър, щото имаше и такъв с нещо като меч![]()
То е хубава тази сюжетна обосновка, но според мен трябва лошия да е лош и да ги разцепи отвсякъде. Така изграден образа, все едно гледам детско филмче на дисни.
ъъъ

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Vanqu1sh написа:alX3m написа:Да не забравяме, че Чубака го уцели с арбалета преди това, дето принципно трепеше по трима... и искаше да вербува кифлата, не да я убива. А негърът явно е трениран с меч, като трупър, щото имаше и такъв с нещо като меч![]()
ако беше отишъл с тази нагласа щеше много да ти хареса

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз сега ще изкажа едно краино мнение, но като фен на първите 3 серии, още 80-те години баща ми ме водеше и като почитетел на фантастиката, имам лична библиотека от над 500 заглавия само фантастика. Е няма такъв филм честно, направо ми идваше да си искам парите, сега ще го опиша малко расистко/хумуристично/просташко:
Значи цял филм ми се бега наляво надясно един негър, поне да беше някакъв нацепен/назобан негър, а той един разплут с пласки мазен леко приличащ на Азис, и си бега този наляво надясно там из планетите, а аз се чудя като го гледам как се прегръща с пилота на съпротивата, гей ли е или ще покаже змията на този женския персонаж, където я бяша облекли с едно перде и освен че има хубави уши нищо не се вижда. Мислех си че мечовете уж се използват само от джедайте, нали се зареждат от силата а само те имат достатъчна концентрация на мидихлорини в кръвта за да изплзват силата и изпаднах в истински шок тоя черния като започна да върти меча. После разбрах че този арбалета на чубака е някакво мега РПГ, чак се зачудих защо никой друг не му е откраднал дизайна. После сина на Соло с маската, един клиощав с тази роба викам айде малко нацепин и за 2-ра серия е готов във форма, обаче като свали маската умрях от смях.Баси грозния рошав смешник, не е истина. Чак ми стана жал за него. Да не споменавам директната препратка със сцената на Люк и Дарт Вейдър, където я бяха изкопирали. И накрая викам айде поне негъра няма да оправи тази с чаршафа, май умре, да ама не. Директно се отказвам да гледам другите части.
Значи цял филм ми се бега наляво надясно един негър, поне да беше някакъв нацепен/назобан негър, а той един разплут с пласки мазен леко приличащ на Азис, и си бега този наляво надясно там из планетите, а аз се чудя като го гледам как се прегръща с пилота на съпротивата, гей ли е или ще покаже змията на този женския персонаж, където я бяша облекли с едно перде и освен че има хубави уши нищо не се вижда. Мислех си че мечовете уж се използват само от джедайте, нали се зареждат от силата а само те имат достатъчна концентрация на мидихлорини в кръвта за да изплзват силата и изпаднах в истински шок тоя черния като започна да върти меча. После разбрах че този арбалета на чубака е някакво мега РПГ, чак се зачудих защо никой друг не му е откраднал дизайна. После сина на Соло с маската, един клиощав с тази роба викам айде малко нацепин и за 2-ра серия е готов във форма, обаче като свали маската умрях от смях.Баси грозния рошав смешник, не е истина. Чак ми стана жал за него. Да не споменавам директната препратка със сцената на Люк и Дарт Вейдър, където я бяха изкопирали. И накрая викам айде поне негъра няма да оправи тази с чаршафа, май умре, да ама не. Директно се отказвам да гледам другите части.

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4