Излишна смелост и излишен риск: Младежи се хвалят с дрифтове
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Re: Излишна смелост и излишен риск: Младежи се хвалят с дриф
И какво лошо има в това да дрифтиш, когато падне сняг? Като гледам го правят на места, където няма движение... 

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
немо написа:Като падне сняг 316-ките стават М-ки,а 318-ките стават М+
Закон!

Темата е ебати малоумната!
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Lenco написа:Едва ли загиналите от дрифтове с БМВ са повече от загиналите заради пияни, дрогирани и олигофрени.
+1
Стига да е на празно място и без риск за "цивилните" всеки има право да си рискува живота, парите и здравето както си поиска.
Тия медиите са се насрали буквално последната година с тия гонки джигити, дрифтове и филми"
Ало държавата и органите - дали щяхме да дрифтим ако бяхте почистили пътищата

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Хаос написа:(bubsa) написа:Хаос написа:Продавайте БМВ-тата, купувайте си олимпиадки и сменяйте форума...
Суссс беее...В ролята на какъв се изказа така?
Все едно не сте дрифтили на снега и Вие.
Все едно не сте правили джанти, калници и брони след дрифтове. Всите светци с по два ореола.
Не и по улиците сред колите. Келешка работа.
---
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
Това съм го правил само веднъж и то на паркинга на кауфланд в 4:00 сутринта. Беше много забавно, но не бих го направил на улицата.
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- dynalias
- младши ентусиаст
-
- Кара: с DPF
- Мечтае да кара: на ток
- Детайли за колата: стоковица
axel.folu написа:За това има писти и полигони
Чухте думата писта и не спирате да я споменавате, а такива почти няма в БълХария. Колко писти има пригодени в БълХария за такива работи, че да можеш да излезеш и да не загубиш целия си ден за да си направиш кефа? Истината е, че не само в БълХария се случват тези работи зимата по улиците и да забранено е от закона, но винаги хората въпреки това ще излизат да се позабавляват. Това не можете да го спрете. Както и ограбването на държавата. Винаги ще се краде. Толкова неуредени и проблемни неща има в тая БълХария, че да ми се захапвате за 2-3 случая с пострадали хора при дрифт и то за години наред. Ако се води статистика веднага ще се види какъв е % от пострадали хора при дрифт и пострадали хора от такива който летят с 300 с черните джипове по второкласен път наречен аутобан а и не само там и колко пияни и без книжки карат. Колко карат с гуми на 10 години и колко карат изгнили курници които на всеки един момент може да се откъсне някое колело и да пребият десетки хора. Но не проблема е в някой който си е обул колата, подготвил я за екстремно каране и излиза вечерта да си направи кефа. Винаги има риск. Никой не е застрахован. Животът е един огромен риск. Замислете се във всяко едно нещо което правите. Дори и камината да си запалите вкъщи има риск да запалите целия блок. Ми дайте пък да ги забраниме тези камини, че да не ви изгори апартамента. Аман от глупости! Как пък във такива теми все сте най примерните бе. Ми то има риск и 50-60% дето сте си насадили 2 пъти по големи мотори в колите, строукове, турбини, глупости. Там няма ли риск? Това също е незаконно и носи свойте рискове. Няма да изреждам какви са те.
Айде чакам да видя колко ще ме нападнат сега.
history:
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now
Ми колега чул нечул за писти най малкото като няма писти в булгаристан събира от закуски и на серес или полигони има начини 
Sent from my iPhone using Tapatalk

dynalias написа:axel.folu написа:За това има писти и полигони
Чухте думата писта и не спирате да я споменавате, а такива почти няма в БълХария. Колко писти има пригодени в БълХария за такива работи, че да можеш да излезеш и да не загубиш целия си ден за да си направиш кефа? Истината е, че не само в БълХария се случват тези работи зимата по улиците и да забранено е от закона, но винаги хората въпреки това ще излизат да се позабавляват. Това не можете да го спрете. Както и ограбването на държавата. Винаги ще се краде. Толкова неуредени и проблемни неща има в тая БълХария, че да ми се захапвате за 2-3 случая с пострадали хора при дрифт и то за години наред. Ако се води статистика веднага ще се види какъв е % от пострадали хора при дрифт и пострадали хора от такива който летят с 300 с черните джипове по второкласен път наречен аутобан а и не само там и колко пияни и без книжки карат. Колко карат с гуми на 10 години и колко карат изгнили курници които на всеки един момент може да се откъсне някое колело и да пребият десетки хора. Но не проблема е в някой който си е обул колата, подготвил я за екстремно каране и излиза вечерта да си направи кефа. Винаги има риск. Никой не е застрахован. Животът е един огромен риск. Замислете се във всяко едно нещо което правите. Дори и камината да си запалите вкъщи има риск да запалите целия блок. Ми дайте пък да ги забраниме тези камини, че да не ви изгори апартамента. Аман от глупости! Как пък във такива теми все сте най примерните бе. Ми то има риск и 50-60% дето сте си насадили 2 пъти по големи мотори в колите, строукове, турбини, глупости. Там няма ли риск? Това също е незаконно и носи свойте рискове. Няма да изреждам какви са те.
Айде чакам да видя колко ще ме нападнат сега.
Ами до сега четох, но ето, ще нападна...
Като толкова е бълхарско в тая БълХария, защо не събереш багажа за некоя по-изчистена от бълхи (или па дрифтъри) страна и там жули гевреци и метли по улиците да видим дали па е толкова безобидно и как го приемат местните и ченгетата. Или па иди на писта, ма ще трябва да се кихнат кинти за ден, колкото 1/10 от Е36цата. Както и да е, това е дълга тема с пистите и беше вече бистрена и така и не се даде конкретен отговор КОЙ# ще я плати тая прословута писта на 5 км от дома на всеки кандидат-дрифтър в БълХария, който разбира се е много подготвен и е страхотен шфьор и чувства колата и т.н.
Основно исках да апострофирам доста плоското и безотговорно твърдение, че видиш ли, щом от дрифтене има мноого малко жертви то е съвсем ок да го правим тук и там, когато и да е. На двупосочен път има повече катастофи отколкото в дрифт, защо пък да не го правя? Ми то и във войната в Сирия има много повече жертви отколкото ако изляза с автомата и разстрелям 40-50 човека за кеф, ма некак не е яко нали, да умират или да се нараняват хора щото дрифтърът е много подготвен и я усеща яко тая кола, сраснал се е с нея, ма точно в тоя момент тъпакът с миниван и семейство му излязал на завоя и метлата взела, че хванала семейната каруца... Е такива разхвърляни мисли ми идват като чета тая тема. Да не говорим, че на клипчетата от първото мнение имаше автомобили в насрещното, които спираха в банкета, за да може манЯчетата да изправят дрифтачките. Чудя се кво щеше да стане ако и отсреща идеха други манЯчета дрифт-богове...
- dynalias
- младши ентусиаст
-
axel.folu написа:Ми колега чул нечул за писти най малкото като няма писти в булгаристан събира от закуски и на серес или полигони има начини
Ти си събирай от закуски и ако искаш в щатите отиди да караш. Точно пък никой няма да ми каже къде да карам. Писна ми от разбирачи дето да ми казват продай си колата, спри си телевизията и интернета и живей в пещера защото само избранниците могат да си го позволят. Истината е че само ще си лаете тука и файда няма! Как не се съберете и не ревнете че заплатите са ни най ниски в Европа, ами се заяждате с хората който са намерили как да се забавляват с малкото което имат. С кеф ви гледам сейра и как си лаете в тая тема. Евала на пичовете от клипа и се радвам че го популяризират. Голяма реклама и да продължават да снимат. Вижда се че им се получава явно.

history:
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
dynalias написа:Но не проблема е в някой който си е обул колата, подготвил я за екстремно каране и излиза вечерта да си направи кефа. Винаги има риск. Никой не е застрахован. Животът е един огромен риск.

Чекай малко сега. Ако си е намерил път на който е сигурен, че няма други коли. Т.е. подсигурен е и от двете страни с негови познати и се знае, че е сам там да кара не с 200 като тоя у фейса ми с 400 ако иска. От собствената ти глупост никой не може да те спаси. Като си рискува неговия живот мен ми дреме ама ако рискува чужд, щото винаги имало риск..

По тоя начин затварят пътя на Плана ама ако пък живея там и да не мога да си се прибера, щото някой е решил да дрифти ли?
Но да ми надава газ някъде, където аз мога да излизам с колата си и да ме изтрещи с тая скорост... сори.
Иначе подготвените за екстремно каране кои я ги знам много добре.

Не мога да си обясня само защо всички улични рейсъри са улични, а не пистови. Сигурен съм, че не е защото са скъсаняци, напротив те са пълни са с кинти, но няма писти за тях.
Как беше - да сменяме форума а?
Бъркането на автомобилни спортове с тежка комплексарщина и тотална самонадеяност, за съжаление са част от причините едни от най-хубавите масови коли в историята на автомобилостроенето да бъдат синоним на идиотщина, а за това не са виновни колите.

Как беше - да сменяме форума а?
Бъркането на автомобилни спортове с тежка комплексарщина и тотална самонадеяност, за съжаление са част от причините едни от най-хубавите масови коли в историята на автомобилостроенето да бъдат синоним на идиотщина, а за това не са виновни колите.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- dynalias
- младши ентусиаст
-
Pampo веднага ти отговарям братле. Блещиш си както ти е удобно на теб. Мъча се да ти набия в главата не че е правилно да правиш каквото си искаш по пътя. А че дори камината ти може да избие хората в блока. Дай да ревнем и за това а? Или пък да ревнем и за хората който са присадили 3000 кубика в купе от 1.6. По твойта логика щом не искаш да ти избият семейството на пътя не ги пускай навън, защото освен дрифтарите, тия със садените мотори, чичковците с джиповете който летят и за който няма закони има и куп други неща който застрашават живота им. Мръсният въздух в Софето и той е опасен. Ами ако утре не можеш да дишаш? Дай и за това да ревнвм та да си излеем мъката.
Истината е че живота е риск. Утре ще се хлъзнеш заради леда по тротоара и си до там. След като не ти се рискува отиди някъде по селата там рисковете са по малки защото няма толкова идиоти.
Евалата им правя на пичовете. Нека се забавляват и си поемат рисковете и си носят кръстовете това е избора на всеки. Не ми се правете и вие на свети води защото всички вие правите нелегални неща та сте тръгнали по хората да лаете. Ако сте толкова примерни тука всички с тия баварци нямаше вбокс да е пълен с ваще клипчета...
Истината е че живота е риск. Утре ще се хлъзнеш заради леда по тротоара и си до там. След като не ти се рискува отиди някъде по селата там рисковете са по малки защото няма толкова идиоти.
Евалата им правя на пичовете. Нека се забавляват и си поемат рисковете и си носят кръстовете това е избора на всеки. Не ми се правете и вие на свети води защото всички вие правите нелегални неща та сте тръгнали по хората да лаете. Ако сте толкова примерни тука всички с тия баварци нямаше вбокс да е пълен с ваще клипчета...
history:
- dynalias
- младши ентусиаст
-
Бум бум по добре с нови екстремния Джом, екстремното Мейле и други разни екстремистки марки отколкото с многото добро оригиналното окачване на 20+ години с ейбах пружини 5-та ръка и т.н Не ми казвай че трябва примерно окачването ми да е за 4 бона за да не ми застраши живота или на околните все тая.... Предостатъчно са добри за любителско каране. Сигурността не е само много наляти пари в един варел! Трябва и малко мозък и умения да има. Защото някое богаташче с М-ка под капака и е36 за 30 бона може да е по опасен от кварталния дрифтър с мейле тампони и 20-ска под капака. Все пак не сме толкова богати че да имаме кола по скъпа от апартамент за съботно неделните забавления. Има си органи на реда има и села и вили за тези който ги е страх вечер някой да не ги пребие.
Винаги и навсякъде ще има по един Georgi Tevzadze. Аз на такива хора се кефя и който иска да живее по-безопасно, София с 2.5 милиона убийци не е място за тях.
Винаги и навсякъде ще има по един Georgi Tevzadze. Аз на такива хора се кефя и който иска да живее по-безопасно, София с 2.5 милиона убийци не е място за тях.
history:
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
dynalias написа:Бум бум по добре с нови екстремния Джом, екстремното Мейле и други разни екстремистки марки отколкото с многото добро оригиналното окачване на 20+ години с ейбах пружини 5-та ръка и т.н Не ми казвай че трябва примерно окачването ми да е за 4 бона за да не ми застраши живота или на околните все тая.... Предостатъчно са добри за любителско каране. Сигурността не е само много наляти пари в един варел! Трябва и малко мозък и умения да има. Защото някое богаташче с М-ка под капака и е36 за 30 бона може да е по опасен от кварталния дрифтър с мейле тампони и 20-ска под капака. Все пак не сме толкова богати че да имаме кола по скъпа от апартамент за съботно неделните забавления. Има си органи на реда има и села и вили за тези който ги е страх вечер някой да не ги пребие.
Тоя гошко вече го няма именно от такива тъпанарщини. Като е бил толкова добър да е станал 10 пъти кинг на незнамсиквоси, а не да пусне 10 клипа с олигофрении?
Нито джомчето е добре, нито 10 годишното окачване. Като нямаш пари не се правиш на състезател. Просто е.
Окачването не е необходимо да е за 4 бона. На мен също ми се кара с такова ама не мога да си го позволя. За това не съм с койловъри, а с най-обикновен Билщайн.
Честно казано писнало ми е от хора с умения по улиците. Като иска някой да друфти да ходи по паркинги, да затваря улици и т.н. Ама между и срещу колите...
Е напролет отварят дракона, Серес, румънската писта. Кой му се кара да заминава.
Аз утре ако нямам пари за стрелбище, а имам пищов по улиците ли да изляза да стрелям? ОК ли ще ти е да дойда да ти гърмя около и като излезеш да ти кажа "живота е риск бе"! Ама ти не се притеснявай. Аз съм добър, следващия Таньо Киряков. А и пистолета ми е готин. С нов китайски мерник. По принцип браунинга струва 4000лв, ма тоя е същия за 500лв. Нема се пуашиш!
75 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5