Бой в центъра на Враца завърши със смърт
Модератор: Общи модератори
- chucky
- Потребител
-
- Кара: e46 330CI '05
- Мечтае да кара: e36 M3
Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт
vicho написа:единия се е окрил, защото е невинен ...
освен това е осъждан
Не разбрах дали ти го казваш или е от някоя статия , но по снимката си се вижда доста ясно - единия го държи ,другия удря...
Каквото и да пишеме няма да се върне жалко за семейството момчето е щяло да бъде абитуриент а двама на един е адска подла постъпка
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Stahlblau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: направо.
- Мечтае да кара: настрани!
- Детайли за колата: винаги на борд.
k.milanov написа:Чудя се кое ли е по-гадно?
Да знаеш, че никога повече няма да излезеш от пандиза или, че утре ще ти изпържат мозъка на електрически стол![]()
Естествено, че доживотен. Ако живееш в апартамент, пробвай една седмица да не излизаш от вкъщи. Гарантирам ти, че на петия ден вече ще си се побъркал. А сега си представи цял живот и то не в комфорта на дома си а в затвора пълен с убийци, изнасилвачи и всякви други изроди. Със смъртната присъда всичко приключва бързо и гада се отървава...

Виждам, че си в час. Вероятно сме колеги освен по марка и по образование, което е супер! В университета точно такъв казус имахме. Какво би направил в такава ситуация. Знаеш ли аз какво си мисля? Мисля си, че при тая ситуация, не аз или ти или един човек...... Ако бяха скочили 5 човека да ги разтърват нямаше да има такава новина. Или пък примерно да е излязъл някой с един газов пистолет да гръмне един път във въздуха с халосен патрон веднага щеше да ги спре, защото звука от изстрела има изключителен психологически ефект. Във всяка трета къща има по един газов пищов, с който се гърми на нова година. Но станаха много ако-та. В крайна сметка момчето го няма вече...

Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
Stahlblau написа:k.milanov написа:Чудя се кое ли е по-гадно?
Да знаеш, че никога повече няма да излезеш от пандиза или, че утре ще ти изпържат мозъка на електрически стол![]()
Естествено, че доживотен. Ако живееш в апартамент, пробвай една седмица да не излизаш от вкъщи. Гарантирам ти, че на петия ден вече ще си се побъркал. А сега си представи цял живот и то не в комфорта на дома си а в затвора пълен с убийци, изнасилвачи и всякви други изроди. Със смъртната присъда всичко приключва бързо и гада се отървава...![]()
Виждам, че си в час. Вероятно сме колеги освен по марка и по образование, което е супер! В университета точно такъв казус имахме. Какво би направил в такава ситуация. Знаеш ли аз какво си мисля? Мисля си, че при тая ситуация, не аз или ти или един човек...... Ако бяха скочили 5 човека да ги разтърват нямаше да има такава новина. Или пък примерно да е излязъл някой с един газов пистолет да гръмне един път във въздуха с халосен патрон веднага щеше да ги спре, защото звука от изстрела има изключителен психологически ефект. Във всяка трета къща има по един газов пищов, с който се гърми на нова година. Но станаха много ако-та. В крайна сметка момчето го няма вече...
Да де ,но един затворник излиза на държавата около 1000лв на месец което ще рече че за 30 години един такъв изрод ще ни набута с 350 хилки. Със смъртна присъда гада си получава заслуженото ,а ние се отърваваме

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
затова трябва да има трудови лагери с някакъв строг режим.... примерно 12-14 часа на ден чука камъни или копае в мина.... тия изроди с тежките присъди по цял ден бият кучето и се занимават с глупости, вместо да струват пари, могат да изкарват за държавата.... абе много неща може, но на никой не му дреме...
жалко за момчето... четох, че е бил каратист, ако беше от лайненцата-каратисти, можеше да набие няколко шамара с крак на тия тумбаци и после да си понесе отговорността, поне щеше да е жив....
жалко за момчето... четох, че е бил каратист, ако беше от лайненцата-каратисти, можеше да набие няколко шамара с крак на тия тумбаци и после да си понесе отговорността, поне щеше да е жив....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Добре де, а има ли някаква официална информация, че са го изкарали от колата. Щото ако той е слизал и решил да ги шамаросва, с това също не съм ОК. Тези може да са били бабаити и двама, но ако беше някой друг и тоя малкия беше го убил него, кво правим?
А колко са продажни медиите всичко плъзна СКАНДАЛНО СНИМКА ПРЕДИ СМЪРТА жалко че наща държава е продажна ...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Другия път, няма да се учудя, ако някой снима последните думи на умиращия. Още по-сигурен съм, че ще станат абсолютен хит в мрежата, това са хората в днешно време.
Хляб и зрелища
Хляб и зрелища
Мойте 5 стотинки по темата, ако случайно някой го интересува. Преди години, пред мен докато си стоях в мойта кола, на лъвов мост един шофьор на такси от цигански произход направи забранен обратен завой на трамвайната спирка и блъсна човек. След което циганина започна хамалски да псува човека, който стоеше на земята през прозореца на таксито си. Тогава естествено всички стояха като насрани и никой не се намеси, е намесих се аз, след като започна свадата между мене и циганина, човек който беше блъснат от него стана, изтупа се и се изниза като мишка. Останах да се разправям физически аз. След тази случка, не обръщам внимание и не ме е грижа за другите хора, ако бях аз в тази ситуация за съжаление, щях да подмина най-вероятно с безразличие.
И да има смъртна присъда и да няма, в конкретния случай прокуратурата ще повдигне обвинение за убийство по непредпазливост или за убийство при превишаване пределите на неизбежната отбрана, по скоро първото. И ако както писаха някои медии вчера се докаже, че убития е извадил метален бокс почти гарантирано ще се мине с условни. Засега информацията е, че момчето е починало от задушаване в следствие на глътване на езика - не съм чувал за такова умишлено убийство. И не мога да си обясня, в една друга тема се изредихте да обяснявате как трябва да се носят бухалки, ножове, спрейове, а сега за убийството с голи ръце искате смърт. Ако вие причините смърт с бухалка, нож, винкел или спрей не знам каква присъда ще искате.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Кой каквото си търсил, това и намерил. Мен що не ме бият по кръстовищата, на пътеките и къде ли не? Щото не си го търся.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Elesar74 написа:Кой каквото си търсил, това и намерил. Мен що не ме бият по кръстовищата, на пътеките и къде ли не? Щото не си го търся.
По принцип съм напълно съгласен, в повечето случай е така...но има и такива, който са виновни и дори без ти да си направил каквото и да било, те си налитат на бой, защото не могат да приемат, че вината е тяхна, камо ли да се извинят...

- Stahlblau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: направо.
- Мечтае да кара: настрани!
- Детайли за колата: винаги на борд.
Да не цитирам всички мнения, че ще стане много дълго. Накратко: да, съгласен съм да има трудови лагери за вършене на черна и мръсна работа срещу мизерно възнаграждение за лишените от свобода с влязла в сила присъда доживотен затвор без право на замяна. Това, че издръжката на един затворник е висока е безспорен факт, но това е за друга тема със по-законодателен характер. И аз като колегата ефрен мисля, че ще се повдигнат обвинения за убийство по непредпазливост или за убийство при превишаване пределите на неизбежната отбрана /като и аз клоня към първото по-скоро/ и съм убеден, че ще завърши всичко с условни... Това може само да говори какво ни е "кривосъдието" както обичам да го наричам аз... В такава ситуация, в каквато е попаднал колегата Владко, който е решил да помогне на пострадал, е много сложно. Всеки реагира различно. Зависи от много фактори и така...
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
От затвор се излиза,от гроб не.
Жалко за момчето и неговите близки.
Жалко за момчето и неговите близки.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ето ви и една друга версия, от (според думите му) очевидец на ситуацията, публикувано във FB:
Случката от вчера, описана от очевидец. Копирам я едно към едно от профила му (нарочно не го тагвам, все пак е свидетел). Ако се окаже прав, всички ще си обясните защо цивилизацията е създала съдилищата, а не дава на тълпите да раздават правосъдие. Та нека не бързаме да раздаваме смъртни присъди като последните примитиви! Четете:
Ситоацията беше следната...
Починалото момче е управлявало автомобил когато на пешеходната пътека (поне има такава обозначена със знак) са пресичали 3-ма души, той им е свиркал и когато ги е наближил е бил отворил вратата и е почнал да ги пита колко трябва да ги чака да се размотават по шосето..., и след словесни разправий единият от пресичащите му е затворил вратаат и явно по ягресивно му е наритал колата след като има и счупено огледало... тогава момчето е взело бокс и е слязло от колата и е нанесло удари в лицето на двамата (от тримата пресичащи) дето са се скарали и било побягнало, след което те го подгонили но той бил решил, че колата му е в друга посока и да се върне попаднал на тях... и те го ловат като в този момент е имало скупчване вече на хора и така двамата бити са държали момчето..., това поне разбрах от всичките дето са били очевидци там...
Ази минах вече в момента когато те го държаха та немога да твърдя дали това найстина е така, но когато се приближавах към тях видях как починалото момче си дръпна ръката и се опита отново да удари този дето му е от ляво и да се дръпне (това са кадрите дето са изопъчени от медиите, че този от ляво на него го удря а той в този момент е завардва...), като отидох до тях ситуацията беше единият (от дясно на починалия) беше с подуто затворено ляво око, а другият (от ляво на момчето) с разбита уста... В този момент от таксито тъкмо слезе друго момче и отиде при тримата и почна да им казва да го пуснат и от там се започнаха словесни обиди и че се чака полиция... след което този от таксито взе бокса от ръката на починалото момче и го прибра в джоба си а аз тогава чак се намесих и му казах да върне бокса на земята и да не се меша че така ни забърква всички дето сме там учевидци...
В този момент дойде и майката на момчето и единият от битите го пусна след това и другият и докато той говореше с найка си (което се вижда по БТВ) и тя дори му се караше той изведнъж се свлече на земята... първо помислих че е паднал от претиснение и изчаках 10-тина секунди докато мине една кола и мислех че ще се свести... В последствие се оказа, че момчето си е имало здравословни проблеми със сърцето и е направило най вероятно инфаркт от превъзбуда (което ще покаже аутопсията) и така аз започнах да го реанимирам около 10-тина минути в който той изпадаше в клинична смърт поне 5-6 пъти но когато пристигна линейката аз им го предадох с дишане и мозъчна дейност но липсваше пулс и сърдечна деиност...!!!
Мога да кажа че преди сърдечният масаж и обдишванията да му направя момчето нямаше никакви видими белези от удари както по лицето така и по гърдите и стомаха като му бях вдигнал дрехите докато го реанимирах!!!
Звучи странно но смърта е нелепа... Смърта настъпи от превъзбуда... Самото момче се смееше до последно и думите който аз чух от него който каза с присмешкабаха: "Хайде като дойде полицията ще видим кой кой е като видят какво ми направихте колата..."
Моля всички медий да не пишат догатки как е станало докато компетентните органи не излязат със становише за случилото се...!!!