Бой в центъра на Враца завърши със смърт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: e46 330CI '05
Мечтае да кара: e36 M3

Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт

Мнение от chucky » 12 Яну 2016, 21:51

vicho написа:единия се е окрил, защото е невинен ...

освен това е осъждан :confused:

Не разбрах дали ти го казваш или е от някоя статия , но по снимката си се вижда доста ясно - единия го държи ,другия удря...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 12 Яну 2016, 22:54

Каквото и да пишеме няма да се върне жалко за семейството момчето е щяло да бъде абитуриент а двама на един е адска подла постъпка

Sent from my iPhone using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 13 Яну 2016, 10:11

k.milanov написа:Чудя се кое ли е по-гадно?
Да знаеш, че никога повече няма да излезеш от пандиза или, че утре ще ти изпържат мозъка на електрически стол :ranting:

Естествено, че доживотен. Ако живееш в апартамент, пробвай една седмица да не излизаш от вкъщи. Гарантирам ти, че на петия ден вече ще си се побъркал. А сега си представи цял живот и то не в комфорта на дома си а в затвора пълен с убийци, изнасилвачи и всякви други изроди. Със смъртната присъда всичко приключва бързо и гада се отървава... ;)

Виждам, че си в час. Вероятно сме колеги освен по марка и по образование, което е супер! В университета точно такъв казус имахме. Какво би направил в такава ситуация. Знаеш ли аз какво си мисля? Мисля си, че при тая ситуация, не аз или ти или един човек...... Ако бяха скочили 5 човека да ги разтърват нямаше да има такава новина. Или пък примерно да е излязъл някой с един газов пистолет да гръмне един път във въздуха с халосен патрон веднага щеше да ги спре, защото звука от изстрела има изключителен психологически ефект. Във всяка трета къща има по един газов пищов, с който се гърми на нова година. Но станаха много ако-та. В крайна сметка момчето го няма вече... :|
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 13 Яну 2016, 11:37

Stahlblau написа:
k.milanov написа:Чудя се кое ли е по-гадно?
Да знаеш, че никога повече няма да излезеш от пандиза или, че утре ще ти изпържат мозъка на електрически стол :ranting:

Естествено, че доживотен. Ако живееш в апартамент, пробвай една седмица да не излизаш от вкъщи. Гарантирам ти, че на петия ден вече ще си се побъркал. А сега си представи цял живот и то не в комфорта на дома си а в затвора пълен с убийци, изнасилвачи и всякви други изроди. Със смъртната присъда всичко приключва бързо и гада се отървава... ;)

Виждам, че си в час. Вероятно сме колеги освен по марка и по образование, което е супер! В университета точно такъв казус имахме. Какво би направил в такава ситуация. Знаеш ли аз какво си мисля? Мисля си, че при тая ситуация, не аз или ти или един човек...... Ако бяха скочили 5 човека да ги разтърват нямаше да има такава новина. Или пък примерно да е излязъл някой с един газов пистолет да гръмне един път във въздуха с халосен патрон веднага щеше да ги спре, защото звука от изстрела има изключителен психологически ефект. Във всяка трета къща има по един газов пищов, с който се гърми на нова година. Но станаха много ако-та. В крайна сметка момчето го няма вече... :|

Да де ,но един затворник излиза на държавата около 1000лв на месец което ще рече че за 30 години един такъв изрод ще ни набута с 350 хилки. Със смъртна присъда гада си получава заслуженото ,а ние се отърваваме :bang: Другата опция е смърт чрез работа или т.нар. трудов лагер. Пращат го някъде да чука камъни или да копае тунели по цял ден за едик крайшник хляб и колкото изкара.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 13 Яну 2016, 12:00

затова трябва да има трудови лагери с някакъв строг режим.... примерно 12-14 часа на ден чука камъни или копае в мина.... тия изроди с тежките присъди по цял ден бият кучето и се занимават с глупости, вместо да струват пари, могат да изкарват за държавата.... абе много неща може, но на никой не му дреме...

жалко за момчето... четох, че е бил каратист, ако беше от лайненцата-каратисти, можеше да набие няколко шамара с крак на тия тумбаци и после да си понесе отговорността, поне щеше да е жив....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 13 Яну 2016, 12:29

Добре де, а има ли някаква официална информация, че са го изкарали от колата. Щото ако той е слизал и решил да ги шамаросва, с това също не съм ОК. Тези може да са били бабаити и двама, но ако беше някой друг и тоя малкия беше го убил него, кво правим?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 13 Яну 2016, 12:31

А колко са продажни медиите всичко плъзна СКАНДАЛНО СНИМКА ПРЕДИ СМЪРТА жалко че наща държава е продажна ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 13 Яну 2016, 12:36

Другия път, няма да се учудя, ако някой снима последните думи на умиращия. Още по-сигурен съм, че ще станат абсолютен хит в мрежата, това са хората в днешно време.
Хляб и зрелища

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladko » 13 Яну 2016, 12:42

Мойте 5 стотинки по темата, ако случайно някой го интересува. Преди години, пред мен докато си стоях в мойта кола, на лъвов мост един шофьор на такси от цигански произход направи забранен обратен завой на трамвайната спирка и блъсна човек. След което циганина започна хамалски да псува човека, който стоеше на земята през прозореца на таксито си. Тогава естествено всички стояха като насрани и никой не се намеси, е намесих се аз, след като започна свадата между мене и циганина, човек който беше блъснат от него стана, изтупа се и се изниза като мишка. Останах да се разправям физически аз. След тази случка, не обръщам внимание и не ме е грижа за другите хора, ако бях аз в тази ситуация за съжаление, щях да подмина най-вероятно с безразличие.

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 13 Яну 2016, 13:12

И да има смъртна присъда и да няма, в конкретния случай прокуратурата ще повдигне обвинение за убийство по непредпазливост или за убийство при превишаване пределите на неизбежната отбрана, по скоро първото. И ако както писаха някои медии вчера се докаже, че убития е извадил метален бокс почти гарантирано ще се мине с условни. Засега информацията е, че момчето е починало от задушаване в следствие на глътване на езика - не съм чувал за такова умишлено убийство. И не мога да си обясня, в една друга тема се изредихте да обяснявате как трябва да се носят бухалки, ножове, спрейове, а сега за убийството с голи ръце искате смърт. Ако вие причините смърт с бухалка, нож, винкел или спрей не знам каква присъда ще искате.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 13 Яну 2016, 13:51

Кой каквото си търсил, това и намерил. Мен що не ме бият по кръстовищата, на пътеките и къде ли не? Щото не си го търся.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 13 Яну 2016, 14:41

Elesar74 написа:Кой каквото си търсил, това и намерил. Мен що не ме бият по кръстовищата, на пътеките и къде ли не? Щото не си го търся.

По принцип съм напълно съгласен, в повечето случай е така...но има и такива, който са виновни и дори без ти да си направил каквото и да било, те си налитат на бой, защото не могат да приемат, че вината е тяхна, камо ли да се извинят... :censored:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 13 Яну 2016, 15:30

Да не цитирам всички мнения, че ще стане много дълго. Накратко: да, съгласен съм да има трудови лагери за вършене на черна и мръсна работа срещу мизерно възнаграждение за лишените от свобода с влязла в сила присъда доживотен затвор без право на замяна. Това, че издръжката на един затворник е висока е безспорен факт, но това е за друга тема със по-законодателен характер. И аз като колегата ефрен мисля, че ще се повдигнат обвинения за убийство по непредпазливост или за убийство при превишаване пределите на неизбежната отбрана /като и аз клоня към първото по-скоро/ и съм убеден, че ще завърши всичко с условни... Това може само да говори какво ни е "кривосъдието" както обичам да го наричам аз... В такава ситуация, в каквато е попаднал колегата Владко, който е решил да помогне на пострадал, е много сложно. Всеки реагира различно. Зависи от много фактори и така...
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 13 Яну 2016, 15:40

От затвор се излиза,от гроб не.
Жалко за момчето и неговите близки.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 13 Яну 2016, 15:41

Ето ви и една друга версия, от (според думите му) очевидец на ситуацията, публикувано във FB:

Случката от вчера, описана от очевидец. Копирам я едно към едно от профила му (нарочно не го тагвам, все пак е свидетел). Ако се окаже прав, всички ще си обясните защо цивилизацията е създала съдилищата, а не дава на тълпите да раздават правосъдие. Та нека не бързаме да раздаваме смъртни присъди като последните примитиви! Четете:
Ситоацията беше следната...
Починалото момче е управлявало автомобил когато на пешеходната пътека (поне има такава обозначена със знак) са пресичали 3-ма души, той им е свиркал и когато ги е наближил е бил отворил вратата и е почнал да ги пита колко трябва да ги чака да се размотават по шосето..., и след словесни разправий единият от пресичащите му е затворил вратаат и явно по ягресивно му е наритал колата след като има и счупено огледало... тогава момчето е взело бокс и е слязло от колата и е нанесло удари в лицето на двамата (от тримата пресичащи) дето са се скарали и било побягнало, след което те го подгонили но той бил решил, че колата му е в друга посока и да се върне попаднал на тях... и те го ловат като в този момент е имало скупчване вече на хора и така двамата бити са държали момчето..., това поне разбрах от всичките дето са били очевидци там...
Ази минах вече в момента когато те го държаха та немога да твърдя дали това найстина е така, но когато се приближавах към тях видях как починалото момче си дръпна ръката и се опита отново да удари този дето му е от ляво и да се дръпне (това са кадрите дето са изопъчени от медиите, че този от ляво на него го удря а той в този момент е завардва...), като отидох до тях ситуацията беше единият (от дясно на починалия) беше с подуто затворено ляво око, а другият (от ляво на момчето) с разбита уста... В този момент от таксито тъкмо слезе друго момче и отиде при тримата и почна да им казва да го пуснат и от там се започнаха словесни обиди и че се чака полиция... след което този от таксито взе бокса от ръката на починалото момче и го прибра в джоба си а аз тогава чак се намесих и му казах да върне бокса на земята и да не се меша че така ни забърква всички дето сме там учевидци...
В този момент дойде и майката на момчето и единият от битите го пусна след това и другият и докато той говореше с найка си (което се вижда по БТВ) и тя дори му се караше той изведнъж се свлече на земята... първо помислих че е паднал от претиснение и изчаках 10-тина секунди докато мине една кола и мислех че ще се свести... В последствие се оказа, че момчето си е имало здравословни проблеми със сърцето и е направило най вероятно инфаркт от превъзбуда (което ще покаже аутопсията) и така аз започнах да го реанимирам около 10-тина минути в който той изпадаше в клинична смърт поне 5-6 пъти но когато пристигна линейката аз им го предадох с дишане и мозъчна дейност но липсваше пулс и сърдечна деиност...!!!
Мога да кажа че преди сърдечният масаж и обдишванията да му направя момчето нямаше никакви видими белези от удари както по лицето така и по гърдите и стомаха като му бях вдигнал дрехите докато го реанимирах!!!
Звучи странно но смърта е нелепа... Смърта настъпи от превъзбуда... Самото момче се смееше до последно и думите който аз чух от него който каза с присмешкабаха: "Хайде като дойде полицията ще видим кой кой е като видят какво ми направихте колата..."
Моля всички медий да не пишат догатки как е станало докато компетентните органи не излязат със становише за случилото се...!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата