.
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: Нежелани наематели - начин на изгонване ?
Квото и да правите, трябва да имате длъжностно лице с вас. Кварталния минимум.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Викни някой с камера - Господарите или нещо друго..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Как така да не може да се разбие вратата ,да се спре тока и тн. Кой ще ме спре да разбия моята си врата коята аз съм слагал ? Този вътре "наемателя" е абсолютно незаконно там и няма никакво право да е там .
Аз бих отишъл там пред вратата и да почукам любезно:
-ако отвори му обяснявам кой съм и го питам колко време му трябва за да се изнесе
-ако не отвори викам ключар или разбивам вратата и му давам 1-2 дена да се изнася.
Аз бих отишъл там пред вратата и да почукам любезно:
-ако отвори му обяснявам кой съм и го питам колко време му трябва за да се изнесе
-ако не отвори викам ключар или разбивам вратата и му давам 1-2 дена да се изнася.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
v_p_m написа:Как така да не може да се разбие вратата ,да се спре тока и тн.
Да, при положение, че в апартамента има човек, който живее там нелегално т.е. без валиден договор, собственика може спокойно да отиде на централното табло и да развие бушона и да угасне тока в жилището... и тоя вътре рано или късно ще излезне...
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
И аз не разбирам какви права ще има онзи ? Все едно да се приберете у вас и виждате - някакъв си цъка на лаптопа ви и вие.. кво да правите, стоите си и си го гледате 

- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Аз пък не разбирам как така се трупат сметки,енергото точно след 2-рата фактура е цъфнало да реже(ако не са мангали длъжниците)!
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Най-добре ще е да се говори с жената която прибира наема, ако не разбира от добро и кажете, че ще я съдите и това е. 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Vra4anin написа:Ако и звънне непознат номер, тогава вдига, но си е научила урока (казва, "имате грешка, няма такава жена на този номер").
Казваш й "Напротив, вие сте... с Полицията (с полицейско разпореждане) бях при вашият мобилен оператор (добре е да го знаеш кой е) и от там ми потвърдиха, че номера е ваш"
Колега Vra4anin, има ли развитие ?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Ако съм на твое място така и така се занимаваш с тоя батак,предложи му да поемеш всички разходи на апартамента+да ти го прехвърли пак за твоя сметка рзбира се и за малко пари ще имаш апартамент,за който реално законните собствнбици не ги е грижа и заслужено са се оакали до тук.Като гледам сина и той не е кой знае колко по различен от баща си щом не смее да се набута да дойде до Враца за няколко дни,поне да се види че има някой който го е грижа а не оная да си прави каквото иска.
Преложи им го,хвани един адвокат да ти направи всичко както трябва и си ти!
Преложи им го,хвани един адвокат да ти направи всичко както трябва и си ти!
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Това с 1000-та лева е някакво оправдание от негова страна, явно не му се занимава и това е. Вероятно тази цена може да стане, като се сумира времето, пътя и деня отпуска за да иде до консулството и то пак ще е трудно..
Все пак няма да прави пълномощно за продаване, а за изгонване и представяне на роднината където трябва, но той си знае.
Дори да предположим, че му искат цели 1000лв, явно апартамента за десетки пъти повече за него е загубен и е склонен да го загуби завинаги.
Хем не му се занимава, хем не му се плаща, ами неспасяем случай, все пак хората са казали:
Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи..
На твое място, щях да забравя за всичко, излиза, че ти си в пъти по-разтревожен от собственика за неговия апартамент и бакии..!!
Все пак няма да прави пълномощно за продаване, а за изгонване и представяне на роднината където трябва, но той си знае.
Дори да предположим, че му искат цели 1000лв, явно апартамента за десетки пъти повече за него е загубен и е склонен да го загуби завинаги.
Хем не му се занимава, хем не му се плаща, ами неспасяем случай, все пак хората са казали:
Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи..
На твое място, щях да забравя за всичко, излиза, че ти си в пъти по-разтревожен от собственика за неговия апартамент и бакии..!!
Вече ти го казаха - да ти прехвърля апартамента на теб (срещу символична сума ) и от там нататък ти се оправяш, поне ще ти остане апартамент.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Съмнява ме да му го прехвърли!
Има жена, роднини и пр, положението е такова, че него не го интересува, но в момента, когато някой друг прояви интерес, той ще се заинтересува!
Има жена, роднини и пр, положението е такова, че него не го интересува, но в момента, когато някой друг прояви интерес, той ще се заинтересува!
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Според мен няма начин да ти го дадат на теб апартамента и ти да се оправяш после. Такива хора стиснати и мързеливо-незаинтересовани в момента в който примерно ти се оправиш с целия батак и всичко е 6 ще осъзнаят колко много са е прецакали и ще те изядат и теб и себе си от злоба. Смешни хора са това за мен. От най-лошия материал - стиснати.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
поне цирка за да е пълен
звъниш на вратата направи се на някакъв търговски агент и предложи нещо ама да е безплатно! под някакъв предтекст да те пусне вътре да го презентираш 
100% вътре ще е по зле и от колкото си представяш,но за няколко хиляди лева ще си го направиш като нов,не знам колко вървят подобни имоти там но според мен си е оферта даже леко да ти поскъпне Е60-то

100% вътре ще е по зле и от колкото си представяш,но за няколко хиляди лева ще си го направиш като нов,не знам колко вървят подобни имоти там но според мен си е оферта даже леко да ти поскъпне Е60-то

54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4