Кой е по-фен?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Re: Кой е по-фен?
bum_bum написа:
Ако е30 не ме кефи по принцип автоматично ставам не фен?
Да, за съжаление такива са правилата.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
kiko написа::mhihi:
Почнаха се пак сравненията с жени

Най-новото БМВ, което съм имал е било на 7г, актуално и лачено си беше, ... случвало се е да ме заговарят за него ...
С 30 ката, която е точно на 25г, ми се е случвало и да не ме заговарят като съм с нея

Тая чалга, плеймеитки и прочие не мори ама мъчи ...
И да аз съм по-горд с 25г си БМВ отколкото с по-новите, който съм имал ...
Някаква автогеронтофилия ли е това?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Дали си фен или не не се определя от това каква кола караш или колко си е модифицирал. Фенщината е съвсем друго нещо и всички които правят разликата са стигнали до истината.
Ако трябва да съм в тон с темата, лично аз предпочитам заводска М-ка, може да има леки подобрения, но нищо повече. Тов акатегорично не ме прави по-голям фен от някой със стра кошник или нова пластмаса. Въпрос на гледни точки. Всеки може да е фен, дори с колело. Работата е като излезеш на пътя и да усещаш пламъка. Толкова. Паркети или не, това е само декор.
Ако трябва да съм в тон с темата, лично аз предпочитам заводска М-ка, може да има леки подобрения, но нищо повече. Тов акатегорично не ме прави по-голям фен от някой със стра кошник или нова пластмаса. Въпрос на гледни точки. Всеки може да е фен, дори с колело. Работата е като излезеш на пътя и да усещаш пламъка. Толкова. Паркети или не, това е само декор.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
И двамата са по-по-най според мен. Всеки през своята призма е прав за себе си. Това е. Аз предпочитам по-нови коли примерно, друг пък обича по-стари. Е, имам един приятел, който си пада по големите Американски коли от 70-те. На мен пък ако ми дадат да си избирам Американски коли бих си избрал нещо от 2016-та модел
В моите очи аз съм по-голям фен, защото знам много повече за колите и моделите на много марки, но стари срещу нови коли за мен няма победител - всеки си харесва това което си харесва и никой не е по-голям фен от другият 

- Stahlblau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: направо.
- Мечтае да кара: настрани!
- Детайли за колата: винаги на борд.
Страхотни мнения колеги! Мисля че се получава позитивна тема! Рядкост в днешно време
Голямата ми дъщеря която е почти на 4, днес като се прибрах от работа ми каза: Тате, днес видях едно БМВ с много хубави гуми (има впредвид джанти, но още не съм я водил в гумаджийница да види че всъщност гумата и джантата са две отделни неща)! Направо ме застреля
Мисля си че е наш дълг са предаваме любовта към марката на поколението след нас, защото това остава - децата. От тях зависи дали ще продължи синьо-бялата магия
Също така трябва да помагаме на новобранците. Да им направим мозъците болни и да станат поклонници до живот 

Голямата ми дъщеря която е почти на 4, днес като се прибрах от работа ми каза: Тате, днес видях едно БМВ с много хубави гуми (има впредвид джанти, но още не съм я водил в гумаджийница да види че всъщност гумата и джантата са две отделни неща)! Направо ме застреля

Мисля си че е наш дълг са предаваме любовта към марката на поколението след нас, защото това остава - децата. От тях зависи дали ще продължи синьо-бялата магия

Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
larbi написа:всеки си харесва това което си харесва и никой не е по-голям фен от другият
а, е тва е ключа от палатката - няма как да го мериш щото харесват различни неща

Тва е все едно, един да харесва ябълки, а друг круши и между тях да изберем топ плод фен

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Според мен вариантите са само два:
Или си фен на марката,
или не си фен на марката.
Няма средно положение! Това е като един стар лаф: Еми, малко съм бременна.
Е как така, ма оу. Или си бременна или не си!
А това дали харесваш повече стари модели или нови, отнесено към фенщината е като нюансите на цветовете. Дали е тъмно синьо или светло синьо, няма значение - в талона пише синьо. (разбрахте ме, не е нужно да ми показвате какво пише в талоните Ви.)
P.S.
А пък да не говорим, че това дали имаш кола от дадената марка (или въобще имаш кола) в никакъв случай не е критерий дали си фен или не.
Или си фен на марката,
или не си фен на марката.
Няма средно положение! Това е като един стар лаф: Еми, малко съм бременна.

А това дали харесваш повече стари модели или нови, отнесено към фенщината е като нюансите на цветовете. Дали е тъмно синьо или светло синьо, няма значение - в талона пише синьо. (разбрахте ме, не е нужно да ми показвате какво пише в талоните Ви.)
P.S.
А пък да не говорим, че това дали имаш кола от дадената марка (или въобще имаш кола) в никакъв случай не е критерий дали си фен или не.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
За мен фенщината се измерва с думата принадлежност или вярност. Това, че човек е решил в сърцето си, че ще е "верен" на тази марка автомобили и няма да я смени за друга. Това е като женитбата например, да си верен на една жена през целият си живот, тук да си верен на една марка автомобили, макар че сравнението е много грубо. А пък ако ще си "верен" на тази марка коли, то едва ли е възможно пък хич никакво внимание да не й обръщаш на конкретната кола и да не се грижиш за нея. Според мен, това е болестно състояние и може да има много сериозни последици. За себе си мога да кажа, че едва ли бих сменил дори сегашната си кола с друга от марката в обозримо бъдеще. Моята BMW история е много скромна, макар че съм на 40+, само от 7 г. съм с BMW.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Не нам
От 2001 до сега съм купил 2 коли, и не съм продал ни една
.
И двете са в движение, и се поддържат в лек и приятен външен и вътрешен вид, както са произведени преди 28 и 15 години респективно. Старата се сдоби с някои благини, и загуби една /климата/, но с времето ще се възстанови и това, не е проблем
.
Безаварийно, с каквото и да е, стига да ви харесва

От 2001 до сега съм купил 2 коли, и не съм продал ни една

И двете са в движение, и се поддържат в лек и приятен външен и вътрешен вид, както са произведени преди 28 и 15 години респективно. Старата се сдоби с някои благини, и загуби една /климата/, но с времето ще се възстанови и това, не е проблем

Безаварийно, с каквото и да е, стига да ви харесва

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
никога една доработена стара кола, не е толкова оценена колкото една стара но рядка кола - факт > всички аукциони
кой му дреме за оценката на другите когато си прави колата за кеф и си я кара за кеф?! Интересно ... човек дали му пука според кого е фен или му пука да прави нещата така като се правят технически изрядно, качествено, а понякога и с подобрения?!
кой му дреме за оценката на другите когато си прави колата за кеф и си я кара за кеф?! Интересно ... човек дали му пука според кого е фен или му пука да прави нещата така като се правят технически изрядно, качествено, а понякога и с подобрения?!
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Фенщината се изразява и в това дали знаеш историята на марката. Например за легендарните двигатели и спортните постижения.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Кво ви пука кой какво мисли
Като един приятел - няма да си купя това, щото е комерсиално. Какво ви пука за хорското мнение ? Както в една друга тема се питаше защо карате БМВ - щото няма пари за Порше. А пък време, а пък пари, но пък и историята да знаеш... Милионерите, които си правят колекции, да не чоплят по цял ден по колите ?

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
За мен най-големия ми кошмар бе, как заварвам 2-ма чичаци да са ми обърнали е30-ката на една страна и свалят разни работи отдолу и аз взимам един чук и ги бия, ли бия, а те не умират... Мноо кофти, събудих се със свито сърце... Къф съм не знам, лепенки на мповер немам, а само една пробита тениска от музея в Мюнхен.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
KPETEH написа:За мен най-големия ми кошмар бе, как заварвам 2-ма чичаци да са ми обърнали е30-ката на една страна и свалят разни работи отдолу и аз взимам един чук и ги бия, ли бия, а те не умират... Мноо кофти, събудих се със свито сърце... Къф съм не знам, лепенки на мповер немам, а само една пробита тениска от музея в Мюнхен.
Tова вече е култово

66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5