Снимаме нарушител и глоба?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Снимаме нарушител и глоба

За
62
62%
Против
28
28%
Се ми е тая
10
10%

Общо гласове : 100
Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Снимаме нарушител и глоба?

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Мар 2016, 22:06

Работата е там, че пак ще има наши и ваши. В едните случаи ще пишат акт въз основа на вашите показания, в другите ще ви замазват очите като пишат протокол за предупреждение на нарушителя и ще ви залъжат, че това значи бла-бла-бла(всъщност нищо не значи, а само оправдаване на дейност)и вие ще сте доволни, че са взели отношение.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 17 Мар 2016, 11:41

.
Последна промяна bmw325tds на 04 Авг 2016, 10:19, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 17 Мар 2016, 12:17

Все си мисля, че ако всеки почне да си върши неговата работа както трябва ще е далеч по-добре :winky:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 17 Мар 2016, 14:16

.
Последна промяна bmw325tds на 04 Авг 2016, 10:19, променена общо 1 път

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Мар 2016, 15:47

bmw325tds написа:И не на запад всеки си върши работата съвестно без да го проверяват периодично, без да има специализирани фирми за одити, на които им плащаш яки пари за да ти намерят кусурите в свършената работа. Вервайте си.

друга тема е това. покажи ми колко (западни) фирми са гръмнали заради външни одитори... външния одит е за compliance. да можеш да си го сложиш този compliance в рамка и като те съдят да се криеш зад него до един момент. като говориме за момент- в момента делойт ми одитват цялата организация. колко време имаш да слушаш да ти разправям как и за какво служат одитите? :) както казах- друга тема. не залитай...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 17 Мар 2016, 15:50

bmw325tds написа:
hell's angel написа:Все си мисля, че ако всеки почне да си върши неговата работа както трябва ще е далеч по-добре :winky:
:conf: То 'щото всеки си върши съвестно работата сме в това положение.
И не на запад всеки си върши работата съвестно без да го проверяват периодично, без да има специализирани фирми за одити, на които им плащаш яки пари за да ти намерят кусурите в свършената работа. Вервайте си.

Като си такъв капацитет и искаш да оправяш положението - вземи снимай куките к'во правят, вместо да си вършат работата. Нали квартален папарак - одит го играеш. Или направо стани полицай, да им покажеш как се прави - що им изземваш функциите ? :dunno:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 17 Мар 2016, 15:55

.
Последна промяна bmw325tds на 04 Авг 2016, 10:20, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от goldygoldy » 18 Мар 2016, 1:54

bmw325tds написа:Важното е ще има такава възможност.

Не може да се чака някой друг да свърши работата.

Например за изоставените автомобили по улиците и пред блоковете защо да не може да се пусне сведение със снимка.
Собственикът не го интересува колата 2 или повече години - кой чакаш да го махне?
Никъде не е казано, че всеки трябва да снима всеки, а да има такава възможност.

:) Полицаите не ги виждат тия коли и без да им пращат снимки.
Целта е да си нарушаваме правилника чат-пат, без да се самоизтребим. Нали и те хляб ядат, деца гледат... Как ще изпълнят плана!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Мар 2016, 11:35

goldygoldy написа: :) Полицаите не ги виждат тия коли и без да им пращат снимки.

В Пловдив през уикенда около Мол Пловдив има поне 100 коли, които са спрели забранено. Половината улички ги направиха еднопосочни, та и по тоя параграф може да ги почнат. Гаранция обаче някой си плаща, за да не ги закачат и мола да не губи клиенти. Иначе като минат двама полицаи с тесте "честитки" да лепят наред и за няколко седмици ще се оправи положението.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 18 Мар 2016, 11:40

alx написа: compliance в рамка и като те съдят да се криеш зад него до един момент. като говориме за момент- в момента делойт ми одитват цялата организация. колко време имаш да слушаш да ти разправям как и за какво служат одитите? :) както казах- друга тема. не залитай...

време имаме, давай, че стана интересно :)

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 18 Мар 2016, 20:43

Ей така се паркира, да си чакаме чавето от училище.... да не говорим,че поне аварийни да е пуснал даааа бееее.... Само ми е много чудно,след като там това е всекидневие в час пик и реално заета една цяла лента,къде блеят ония дето се крият по храстите .. Скоро вече ще ми писне и ще слеза да нашамаря някой такъв наглец дет не може да си паркира като хората някъде наоколо...ама нали ще му се счупят кръченцата малко да повърви, /ще ме гледате по новините и мен,като поредната мутра пребила някой "без причина" :D / Да не говорим,че айде да е сам да чака детето - иди дойди... ама те двамца в колата /най-вероятно мама и тати/ седят лафят си и се хилят най-спокойно.... За тия зад тях няма какво да говоря...поне не са паркирала баш на светофара....

[img width=450 height=600]http://prikachi.com/images/70/8698070O.jpg[/img]

П.П. Ей за тук става дума:

[img width=800 height=292]http://prikachi.com/images/88/8698088n.png[/img]

ЦЪК

П.П. Снимка и клип няма да пращам на "органите" по разбираеми причини - 1.Няма как да докажа,че тоя калъф е бил паркирал там и второ и най-важното нямам намерение да ме разкарват като свидетел сумати време... а най-тъпото е,че по това време мина и патрулка от там.....

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 21 Мар 2016, 9:57

То май до почти всяко училище е така.
На моята улица има училище и е същата история да не говорим,че е на 2 лентов път. и става 1 лента в която всички се чакаме, абе отврат и това е всеки ден от години. :ranting:
+ че понякога става колона от поне 7 спрели коли :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 21 Мар 2016, 20:23

Аз съм за. В по-белите държави от нашата хората са тези, които веднага звънят и се оплакват от теб, не чакат полицията да се окаже в правилния момент на мястото. Преди две седмици паркирам в почивен ден в Братислава. Нямаше никъде в града един паяк или патрулка. Звъннаха хората от китайския ресторант отсреща (полицаят после ми го каза) и готово. Колата вдигната, аз с глоба 140 евро. Не съм им спрял на мястото, просто бях на само 1 метър от пешеходна пътека. Ми като не внимавам къде спирам, ще си цакам и тва е. Въпроса е да е направено така, че да можеш да пратиш 10 клипа тая седмица и да не трябва да ходиш 10 пъти до КАТ след това, щото то така трябва да се пренесеш да живееш там. Иначе аз не виждам какво ви притеснява, че ще се появят хора които от сутрин до вечер само ще снимат щото си нямат друга работа. Вие като си спазвате правилата какво ви дреме изобщо :dunno:
Както и, че оня с Бентлито после какво щял да ви направи. Ми стойте си вкъщи за по-лесно, изобщо не излизайте, така никой нищо няма да може да ви направи.

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 22 Мар 2016, 10:56

Сондьора написа:Тоа от МВнР ако го глобат съм ЗА :mhihi:

Ми не го глобиха...ами направо го уволниха :mhihi:

По указание на премиера е уволнен главният секретар на външно, карал в "зелените" релси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 22 Мар 2016, 13:25

Уволнението е заради друго, отдавна са му търсили за какво, това е просто добър повод. Но ефектен, де.
Never mistake motion for action...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата