Апартамент, Къща или мезонет...
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Апартамент, Къща или мезонет...
pampo написа:На 23 год къщи, вътрешни дворове, гаражи, детски площадки и т.н.? Купува се апартамент в идеален център или Лозенец, 7-10 години кОпони и после тоя апартамент или остава за отдаване под наем или се разменя за въпросните семейни утопии. За 75 Евра ще е двустайно ергенско, хол-кухня + спалня. Нито ще го мисли, нито ще копае, нито ще е пълно с деца да се чуди къде да ги свре. Иначе някой беше пуснал къща в Иваняне. В Банкя и Иваняне е супер, въздъхът е като на Боровец. Доста съм се зарибил и се чудя дали да не влеза във филма със строежите, приличен парцел е около 30-40к Е...
Само че докато се обърне и 10 години са минали и станало време за нов дом.
Смяна на жилища не става толкова лесно и просто!
Бих му предложил нормален апартамент, на комуникативно място, с магазини, с ТЕЦ, евентуално метро... Да има 2 спални!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Че какво му е да го продае и да купи друг или да построи къща след 10 години?
При всички положение би трябвало да е натрупал повече стойност, отколкото ще получи като лихва от тези пари ако седят в банката.
При всички положение би трябвало да е натрупал повече стойност, отколкото ще получи като лихва от тези пари ако седят в банката.
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Квото и да избереш задължително да е с гараж 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
bum_bum написа:Че какво му е да го продае и да купи друг или да построи къща след 10 години?
Ако ти е основно занимание да, ама да го купиш, обзаведеш, да се устроиш, да го продадеш и в същото време да купиш нов, да съвпадне по време... наново да обзавеждаш..кой работещ човек, със семейството ще иска да се занимава!?
Сега се купува за години напред.

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
mumford написа:Квото и да избереш задължително да е с гараж
Това казвам и аз - задължително с гараж или минимум с подземно парко място.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
колега на 23 години си, предполагам дано да греша разбира се, това са пари на мама и тате, а ти не знаеш как се изкарват.
затова купи си нещо за купони, както ти казаха колегите.
на 23 всичко което хвърчи се яде, а и водата е до колене, така че нещо в уж престижен квартал, хем малко за да си в бюджета, щото трябва да се чисти
, а и малките са по-бързооборотни.
повечето колеги тук в темата сме доста след 23, така че гледаме от нашата си призма
на 23 всичко което хвърчи се яде, а и водата е до колене, така че нещо в уж престижен квартал, хем малко за да си в бюджета, щото трябва да се чисти

повечето колеги тук в темата сме доста след 23, така че гледаме от нашата си призма

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Doberman_vas написа:колега на 23 години си, предполагам дано да греша разбира се, това са пари на мама и тате, а ти не знаеш как се изкарват.
на 23 всичко което хвърчи се яде, а и водата е до колене, така че нещо в уж престижен квартал, хем малко за да си в бюджета, щото трябва да се чисти, а и малките са по-бързооборотни.
И аз съм на 23 и имам въпрос към теб, ти ако се поставиш на негово място и си на 23 купуваш нещо за купони влагаш в обзавеждане, във всичко което е нужно, а то е малко и двустайно и тн. след 6-7 год. Имаш вече жена и на път е дете, ще съжаляваш ли,че си купил двустаен в центъра на София за да си гъзар и да правиш купони ? Въпреки,че когато си бил на 23 си имал парите за 3 стаен малко по далеч от центъра с гараж и тн.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
На 23 ако имаш пари за двустаен в центъра защо на 30 няма да имаш за тристаен далеч от центъра?
Моето дете тъкмо се роди и беше на по-малко от месец когато започнах да се изнасям от къща, която продадох.
Има си неудобствата ама на момчето му предстоят най-добрите години в живота, а вие го карате да мисли за семейни жилища и детски стаи
Да не говорим, че това може и да не му се случи на 30 ами и далеч по-напред във времето.
Моето дете тъкмо се роди и беше на по-малко от месец когато започнах да се изнасям от къща, която продадох.
Има си неудобствата ама на момчето му предстоят най-добрите години в живота, а вие го карате да мисли за семейни жилища и детски стаи

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
bum_bum написа:На 23 ако имаш пари за двустаен в центъра защо на 30 няма да имаш за тристаен далеч от центъра?
Има си неудобствата ама на момчето му предстоят най-добрите години в живота, а вие го карате да мисли за семейни жилища и детски стаиДа не говорим, че това може и да не му се случи на 30 ами и далеч по-напред във времето.
3 стайния които не е в перфектния център не може да се ползва за купони или ?

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Nedko Anev написа:Doberman_vas написа:колега на 23 години си, предполагам дано да греша разбира се, това са пари на мама и тате, а ти не знаеш как се изкарват.
на 23 всичко което хвърчи се яде, а и водата е до колене, така че нещо в уж престижен квартал, хем малко за да си в бюджета, щото трябва да се чисти, а и малките са по-бързооборотни.
И аз съм на 23 и имам въпрос към теб, ти ако се поставиш на негово място и си на 23 купуваш нещо за купони влагаш в обзавеждане, във всичко което е нужно, а то е малко и двустайно и тн. след 6-7 год. Имаш вече жена и на път е дете, ще съжаляваш ли,че си купил двустаен в центъра на София за да си гъзар и да правиш купони ? Въпреки,че когато си бил на 23 си имал парите за 3 стаен малко по далеч от центъра с гараж и тн.
няма да съжалявам повярвай ми.
живот и здраве всеки да може да стартира със 150к.
погледни го и като дългосрочна инвестиция в по-бързооборотна стока
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Перфектния център за какво ти е? да се прибираш пеш след дискотека?
Да дишаш смог след работа?
Да няма къде да запишеш детето на детска градина?
Да няма къде да паркираш?
...
Да дишаш смог след работа?
Да няма къде да запишеш детето на детска градина?
Да няма къде да паркираш?
...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
На 23 в общежитие, ама ще ти взимат апартамент за 150к. Я малко самостоятелност - остави хората да си живеят старините... После нямали българите пари - имат та направо се пръскат 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
bum_bum написа:Има си неудобствата ама на момчето му предстоят най-добрите години в живота, а вие го карате да мисли за семейни жилища и детски стаиДа не говорим, че това може и да не му се случи на 30 ами и далеч по-напред във времето.

И все още ми се купонясва и ми се бръмчи

А към автора- гледай и обикаляй,слушай си сърцето,то ще ти покаже какъв и кой е твоят имот.Аз преди 17 години (99та,задръстванията бяха само по бул Евлоги Георгиев ,рядко -и пред блока имаше около 6-7 коли общо..) направих глупостта да се преместя от далечната провинция (Шумен) в Сф.Никога не ми е допадал градът,за квартала да не говорим..Ако можех да избирам сега- Варна,морето,сините вълни

Напук на повечето мнения тука аз мисля,че бюджетът ти е перфектен и предостатъчен за това,което ти трябва
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Nedko Anev написа:bum_bum написа:На 23 ако имаш пари за двустаен в центъра защо на 30 няма да имаш за тристаен далеч от центъра?
Има си неудобствата ама на момчето му предстоят най-добрите години в живота, а вие го карате да мисли за семейни жилища и детски стаиДа не говорим, че това може и да не му се случи на 30 ами и далеч по-напред във времето.
3 стайния които не е в перфектния център не може да се ползва за купони или ?
За 75 евро 3стайния в неперфектен център ще е в Люлин. Ако си хване некоя мацорана, израстнала на попа, питай кога ще иска да гледа пиленца в Люлин или Обеля. Семейното жилище се избира от 2ма и трябва и двамата да хвърлят усилие, желание и идеи. На готово винаги е по-скучно. Отделно апартамент в центъра винаги е доста добра, търсена и бързооборотна инвестиция. Иска 3стаен, продава и вече има 70-80% от сумата за него. А дали си струва, естествено, когато имаш апартамент там рядко имаш нужда от кола, тоест една грижа може да ти отпадне много лесно. Някои младежи просто не искат да се порадват на свободата на 20те, без отговорности, грижи и мисли за бъдещето. Живееш, бачкаш и се развиваш, купонясваш и периш мацки, няма паркоместа, няма детски градини, няма двор. Бохемският живот е задължителен, щото после като видиш, че прехвърлаш хълма и почват големите глупости, ма зад теб има жена и деца и картината става много по-грозна...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
На тия години, не бих взел парите на мама и тате, ми ше се мъча да си изкарам сам....Ако пък ми ги навират, бих специализирал навън и да си идвам по коледа, но като прочетох тва за гаража...Сори за тъпия ми пост, ама да кажеш (на 23 живеещ в общежитие), че гараж не струва кой знае колко кинти
, ако съм баща ти и чета...паси си овцете из студентски град и се оправяй.

74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5