Как се възстановявате психически след катастрофа?
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: Как се възстановявате психически след катастрофа?
Сондьора написа:Никъв професиналист не е...и не го правете и вие. Заради него стана още по-зле като наби спирачки. Ония и да искаше да се върне, нема шанс.
Според мен не е точно така, вярно, че в повечето случай при екстремна ситуация всеки набива спирачки и гледа да отърве кожата, но човекът най-малкото успя да предпази велосипедистите!
On topic!
При подобна ситуция този отявлен дриШльо бих го гонил до откат!
Ами ако не бях реагирал по този начин, ами ако бях станал неволен участник в меле с три коли, ами ако на задната седалка се возеха жена ми и детето ми?
Карам доста и градско и извънградско и всеки ден се наглеждам на малоумни маневри и изпрварвания и ми е до гуша от тях.
Изпрварвайте, маневрирайте, но когато имате видимост и сте напълно уверени в действията си! Не сте сами на пътя! Когато правите рискови и необмислени маневри засташавате не само своя живот, но и този на околните!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Как се възстановявате психически след катастрофа?
Тва с катастрофите явно е някакъв синдром като при затворниците - всички са вкарани на "топло" невинни поради съдебна грешка . Иначе след катастрофа - леене на куршум най сигурно маха стреса .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3