В каква държава живеем!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 23 Окт 2006, 9:55

не знам дали сте забелязали ама турците заемат най-ьубавите (за лапане на пари) позиций, министър на горите и т.н. какъв министър е като не може да говори БЪЛГАРСКИ :evil:
Вчера не знам някой гледа ли нова тв, някакво феридже не знае български ама тръгнала да гласува и я интервюираха (естествено с преводач) питаха я "добре като не можеш да говориш български как разбра за кой да гласуваш" при което отговора беше "с помощ" е това не е ли противоконституционно :?: Една друга пак от турция - "може да не живея тука ама знам как стоят нещата" еми като не живееш тука не се меси ако обичаш :idea: някав турчин пак дошъл да гласува с червения паспорт - ако мине номера, да ама не! айде няма нужда, само Сидеров ще ги оправи пък ако ще и по начина на Хитлер :evil:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 23 Окт 2006, 9:57

Nucl3arDru1D написа:и аз съм разочарован от изборните резултати :confused:

на балотажа няма да гласувам - не виждам за кого :(

Що бе ,колега?!?!? Имаш избор: фашист или комунист!!
Кво му е?!?!?
По системата-кат няма за кой да гласувам-не гласувам и аз така...

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 23 Окт 2006, 13:03

Пускам един глас за Волен,щото не съм карал танк близо 15г :roll:
Комунистите ме заточиха 2г в едно райско кътче Крумовград да отдам своя дан към БНА :bang:
Тъй като по онова време на голямата (исКУРзия) другарите с квадратни глави и среден ръст 1.50м са изнасяха с дюшеците трябваше нашето поделение да е в 24ч бойна готовност,което значеше никакви отпуски и през ден наряд,но след някой друг месец започна да ми харесва ролята на гид с калашник в ръка + 4бр пълнители на кръста :mhihi: :mhihi:
-Та уважаеми ентусиасти сигурно няма да живея с орлите и много ме боли,че съм дал 2 от най хубавите си години за една загубена кауза т.е. пазех Турците от Турците :dunno: И сега ми е болно като се прибера в къщи след тежкото ежедневие,седна на масата да хапна два залъка,пусна си иначе скъпия плосък телевизор и ми се появи някаква плоска глава да ми обеснява на Турски кво станало в Българския парламент и,че как 60 рейса с изселници са акостирали в Кърджали за да гласуват и да ми предопределят бъдещето :puke:
Уважавам Турците,които по една или друга причина си останаха в БГ-трудят се плащат си данъците и си гледат рахата,но тея дето хвърляха камъни на КППто и сега се връщат след 15г (обидени) за да оправят Българите така,както Турците оправиха тях :nono:

За циганите няма да пиша,защото ще ми се изтрият червените буквички на клавиатурата :maad:

В неделя отивам давам гласа си за Волния Уили и съм готов за подвизи и ордени Стара планина,Витоша,Родопите......... :mhihi:

п.с.Вадете мешките пребирайте БМВтата в гаражите и се стягайте за запас :yes:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 23 Окт 2006, 16:59

I na mene mi se kara tank zatowa 4e ........ :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 23 Окт 2006, 17:15

SKISABMW написа:
Nucl3arDru1D написа:и аз съм разочарован от изборните резултати :confused:

на балотажа няма да гласувам - не виждам за кого :(

Що бе ,колега?!?!? Имаш избор: фашист или комунист!!
Кво му е?!?!?
По системата-кат няма за кой да гласувам-не гласувам и аз така...

по точно фашист/недоказан на практика/ или комунист продал държавата на Доган за още един мандат. Крадените пари може да се върнат загубените също, но продадеш ли държавата и собствения си народ това вече е непростимо

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 23 Окт 2006, 20:18

Koito 6e glasuva da izbira po malkoto zlo Az ne misla da glasuvam po red pri4ini no dali sa i dvamata nepodhodq6ti e qsno

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 23 Окт 2006, 21:49

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 23 Окт 2006, 22:12

След като социолозите и политолозите си изповръщаха червата да обясняват къв фашист бил Сидеров - и след като това го прави мазния номенклатурчик Андрей Райчев - все едно шкембелия капиталист да агитира недояждащите си африканци в ползата на глада за здравето; та даже и да не бях за Сидеров, пак щях в неделя да гласувам с две бюлетини ако можеше за него. В края на краищата хората от партията на Първанов заграбиха националното богатство, те държат икономиката, разпродадоха цялата икономика за жълти стотинки и сега заради тях вдигат през месец цените на ток, телефони и вода.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 23 Окт 2006, 22:46

В каква държава живеем ли....!?
В тази дето:
-"При тато си бехме екстра!
-Охх що не се върне едно време...
-Децата бягат през глава навън..
-..боклуците и боклуджиите карат коли за 3млн...
-...се молим да не ни дигнат тока,щот ше седим на свещи!
-...ако си малко амбициозен те наричат "мръсен капиталист" , а ако си мързелив ти се полага "помощ"!
- всяка втора кола е със стикер за инвалид!Бе мноо сме болниии,бее..!
-един малоумен болен човек драпа да е президент..... ма забравихте ли другия клоун-Жоржи!?!?! Много малко помните ,бе хора!
-да имаш пари искарани с труд е грехота и за тва се криеш!
Е в тази държава живеем.......

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 23 Окт 2006, 23:22

drift написа:Волен ли искате да е ПЪРВИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ президент на България.Искате страната ни да се представя по света от един меко казано ЛУД който се бие с полицаите по митингите и използва недоволството на хората и глупотата и наивността им за да се докопа до властта.Цялата му политика е основана на една чиста пропаганда,не живейте в заблуда моля ви,не се оставяйте на такива елементарни хора да ви манипулират!!!Как ще се оправи с турците и циганите,може би както Хитлер с Евреите,я се стегнете малко!!!
Ебати глупавото мнение,първо хитлер е бил евреин и евреи са го качили на власт.Просто не чети нашите истории,пълни са с глупости,да не говорим че цялата ни история е изкривена.Ако толкова искаш да се образоваш по история,в нас имам около двайсетина специализирани книги за втората световна война,за Хитлер,Сталин и много други големи личности.Мога да ти ги дам(но да ми ги върнеш)повечето книги са на английски и нямат нищо общо с нашите посмешици,където учениците ги четат.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 23 Окт 2006, 23:56

:yes: Добре,тук съм склонен да се съглася,може да имам пропуски по история(никога не ми е вървяла особено),но мнението ми че Волен Сидеров е един манипулатор си остава и не може да бъде променено!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 24 Окт 2006, 10:35

SKISABMW написа:В каква държава живеем ли....!?
В тази дето:
-"При тато си бехме екстра!
-Охх що не се върне едно време...
-Децата бягат през глава навън..
-..боклуците и боклуджиите карат коли за 3млн...
-...се молим да не ни дигнат тока,щот ше седим на свещи!
-...ако си малко амбициозен те наричат "мръсен капиталист" , а ако си мързелив ти се полага "помощ"!
- всяка втора кола е със стикер за инвалид!Бе мноо сме болниии,бее..!
-един малоумен болен човек драпа да е президент..... ма забравихте ли другия клоун-Жоржи!?!?! Много малко помните ,бе хора!
-да имаш пари искарани с труд е грехота и за тва се криеш!
Е в тази държава живеем.......

:yes: съвършено вярно
пък после що няма участвам на балотажа... :kuku:
za Жоржи едни забравиха, друхи хич и не знаят, щото са били малки и ето до каква покъртителна малоумщина се стигна :puke:
Изображение
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 24 Окт 2006, 10:39

evans написа:
drift написа:Волен ли искате да е ПЪРВИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ президент на България.Искате страната ни да се представя по света от един меко казано ЛУД който се бие с полицаите по митингите и използва недоволството на хората и глупотата и наивността им за да се докопа до властта.Цялата му политика е основана на една чиста пропаганда,не живейте в заблуда моля ви,не се оставяйте на такива елементарни хора да ви манипулират!!!Как ще се оправи с турците и циганите,може би както Хитлер с Евреите,я се стегнете малко!!!
Ебати глупавото мнение,първо хитлер е бил евреин и евреи са го качили на власт.Просто не чети нашите истории,пълни са с глупости,да не говорим че цялата ни история е изкривена.Ако толкова искаш да се образоваш по история,в нас имам около двайсетина специализирани книги за втората световна война,за Хитлер,Сталин и много други големи личности.Мога да ти ги дам(но да ми ги върнеш)повечето книги са на английски и нямат нищо общо с нашите посмешици,където учениците ги четат.

и в коя англоговоряща страна няма цензура, доста по-сериозна отколкото нашата, само да ми кажеш?
така некой като се направи на мъж, че е чел много(20ина книги!!!) и не се сдържам за коментар...
а да ти кажа, че аз лично освен четеното, съм се срещал и познавам хора, лични свидетели на онова време, вкл. може би последният жив човек или поне българин стискал ръката на Хитлер?
А иначе, си прав в това което казваш, но го казваш много емоционално. След 4-5 години ще ти омръзне да спориш и ще видиш, че е по-добре по-меко и внимателно да излагаш такива радикални тези.
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 24 Окт 2006, 12:37

Това с недоволството и използването не си прав колега.През 97ма година Първанов беше на същото дередже имаше митинг след митинг направо ми беше писнало да ги гледам как маршируват с знамената на БСП докато не се издигне на власт.Беше се обявил против ЕС и ООН ама смени плочата много бърже :)
Не смятам ще работи за тоталното закриване на ДПС единението турци цигани ще се разпадне от само себе си.Силата на словото е по голяма от тая на меча и г-н Сидеров като дългогодишен редактор на в.Демокрация според мен е напълно наясно.Няма нужда да става война макар че ДПС подготвя такава в случай че я закрият но това е друга тема.ДПС и Евророма просто са 2 незаконни партии които трябва да си отидат и все повече българи го осъзнават това.

Срам ме е обаче от това че президента Първанов дето казва че е българския президент за него гласуват 800 000 турци и роми от милион и 100 хиляди и за да събере този човек толкова проценти какво означава,че българите не гласуват така няма да се оправиме.В гърция не случайно е забранено с закон да не се гласува за да не се допускат в парламента турци.И досега не са позволили на 1 такъв да влезе там.
Изображение

Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 24 Окт 2006, 12:53

I az sym za VOLEN i posle grajdanska :twisted: :twisted: :twisted:
Sorry ama niama kirilicaaaaa. Prevkliuchvatelia e otebal
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата