Pulev - Chisora КРАЙ!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: Pulev - Chisora 7.05 по Diema Sport 22 ч.

Мнение от Larbi » 05 Май 2016, 17:51

https://www.youtube.com/watch?v=7VQpMzNH12Y

много разтропан изглежда. Ако се бие така срещу Пулев ще го пребие. Движенията са му все едно е в електронна игра и всеки момент ще хвърли някой fancy move и ще нокаутира противника. Много ме кефи :mrgreen:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от enterprise » 05 Май 2016, 19:27

Не е толкова слаб боксьор Чисора-медиите акцентират предимно върху шоу изявите му.Тук,защото няма сериозна журналистика,показаха Чисора,като жертва ,която от страх се прави на маймуна.На много хора не им е ясно,че това е режисирано,сигурно на кантара и преди самия бой ще има подобни неща-за жалост хората искат шоу като в кеча.Въпроса е в каква форма е и дали се е подготвил сериозно,неща много зависещи от психо състоянието му .Изправял се е срещу сериозни съперници,държи много на бой и може да вкарва разнообразни удари-нещо ,което е проблем на Кобрата.АЗ лично ще пробват коефициента със 100 лева.Напълно е способен да омете пода с Пулев.Уж е маймуна извън ринга,но като почне мача е доста дисциплиниран.Който и да победи,в момента на срещата с Антъни Джошуа ще бъде унищожен.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Май 2016, 22:16

enterprise написа:Който и да победи,в момента на срещата с Антъни Джошуа ще бъде унищожен.
Смятай колко се интересувам и разбирам от бокс,щом даже не го бях чувал :lol:
А момчето май си е доста сериозна заявка,само с нокаути бие :box:
Напомня на Майк Тайсън малко

П.С. Как се поздравиха в края на мача,старият шампион му вдига ръката,прегръщат се :clap:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 06 Май 2016, 6:35

Чул съм Михаил Таков да казва, че на българските боксьори им липсва агресивност. Може физически да са добре, да имат техника и издръжливост, но въпреки това падат от други (той говореше за кубинци), по-слабо подготвени, но играещи нападателно и с хъс. Разбира се, тогава (преди 25 години) ставаше въпрос за аматьорския бокс.

В тази връзка ми прави впечатление, че черните играят по-агресивно. Същия този Чисора го гледам на клипа, макар по-нисък и слаб от Кличко - не се дърпа, напада, търси схватката. Срещу развностоен или по-слаб противник сигурно ще бъде още по-нападетелен. А това явно е фактор...

Я гледай, сега се зачетох - Мишо Таков бил треньор на Кубрат Пулев?! Дали и в момента е? Стана ми интересно, защото съм играл при него... Жив и здрав да бъде, много успехи му желая.
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 06 Май 2016, 18:46

https://www.youtube.com/watch?v=C2tVMb69-M4 :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Дано и мача е толкова забавен колкото и предисторията му :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 06 Май 2016, 19:19

По кой програми ще го дават?

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 06 Май 2016, 20:47

Diema Sport

SKY Sport 2 HD England

22:45ч.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Май 2016, 20:52

https://www.youtube.com/watch?v=C2tVMb69-M4

Професионалния бокс все повече заприличва на кеча. Ебахти циркаджийските изпълнения. Изобщо не мисля да си губя времето да го гледам дори.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 06 Май 2016, 21:59

Ако на някой тук наистина му харесва бокса като цяло и утре не иска да си губи времето и разваля вкуса с определено посредствен мач, нека намери начин и да гледа Канело Алварез срещу Амир Кан. Това е мача на месеца естествено с мача между Уайлдър и Поветкин на 21 май. В тези срещи става въпрос за първокласен бокс и там са изгряващите суперзвезди Алварез и Уайлдър. Шоуто ще е уникално и истинска наслада. Аз лично умирам от кеф да ги гледам, когато играят тия двамата. Човек след като гледа такива таланти нашия мухльо е просто обида за сетивата.
И да добава некои наблюдения поне така и така съм тръгнал да ви отварям на бокс :mhihi: След кантара стана ясно, че негъро се е подготвил много добре за боя и нема да се даде бадева. Според мен има голям шанс да опука нашия. Ше питате що - отговарям. Просто е влязъл в топ формата си на килограмите, а това е много важно. Сега е 109.7, когато е играл важни за него мачове срещу Кличко и Фюри пак е бил 109.4 и 109.5, демек натрениран като говедо. Това че е падал е щото толкова си може момчето, което не му пречи да опука нашето прасе, което се е наляло на 113кг. Чисора преди 4 месеца е играл на 115кг и е нокаутирал във втория рунд некъв си шматка, значи е бил поне 120 кила между мачовете и сега е свалил на 109, значи момчето е подготвено, евала. За които не разбират тия неща може да се виждат незначителни, обаче който разбира знае за какво говоря ;)
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 06 Май 2016, 23:04

Само да не е много уреден мача от това се притеснявам. Иначе най-добрият вариант е да свърши бързо във втори или трети до четвърти рунд с нокаут. Ако се проточи обикновено се изморяват и почват да се прегръщат и така добутват до края. Общо взето скука. Иначе и да падне и да бие Пулев пак ще грабне микрофона и ще наговори 1 тон простотии :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 06 Май 2016, 23:53

Larbi написа:Иначе най-добрият вариант е да свърши бързо във втори или трети до четвърти рунд с нокаут.

Няма шанс. Нито един от двамата не е нокаутьор. Нокаутьори са Антъни Джошуа от 16 срещи - 16 нокаута, Уайлдър 36 срещи - 35 нокаута, Кличко 64 победи - 53 нокаута, дори и Луис Ортиз 25 победи - 22 нокаута. Чудя му се на акъла на Пулев накъде е тръгнал, ако го фане некой от горните негри истински бих се притеснил за здравето му мани майтапа.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Re: Pulev - Chisora ДНЕС по Диема Спорт 23 ч.

Мнение от Демирев » 07 Май 2016, 2:11

Нямат много разлика 111 - 110 кг......един дол дренки дебелаци.
И двамата са диви селяци като манталитет. Въобще като две капки вода са.

Сега е момента да бие нашия в тоя бой на най-некадърните боксьори.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Class II
Мечтае да кара: Limited Edition
Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..

Мнение от A.Stoyanov » 07 Май 2016, 9:24

ОНлайн може ли да се гледа някъде?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Class II
Мечтае да кара: Limited Edition
Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..

Мнение от A.Stoyanov » 07 Май 2016, 9:24

ОНлайн може ли да се гледа някъде?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 07 Май 2016, 10:09

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата