Защо сме станали такива?
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Защо сме станали такива?
Чак се чудя какво странно виждате, че и а хора даващи хиляди за рокля, бал или цици. Имат, искат, дават.
И не е само великия бал, после има сватба, кръщене и пр, преди и новобрански имаше. Ганя живее да това за деня и да му останел траен спомен. Нищо, ме ЗС един от тези дни, се дават хиляди , лошото е, че много хора ги нямат, взимат заеми, само и само да се изхвърлят и да не са по-назад. Въпреки всичко си е тяхна работа. Ако ще и бал за сумата на гарсониера да правят и после да връщат 5 години.
За да е това положението най-вече виновни са родителите. Всеки втори е комплексар, завистта извира и най-важно е какво ще кажат другите за всичко, от бала до телефона. Прост народ-слаба държава
И не е само великия бал, после има сватба, кръщене и пр, преди и новобрански имаше. Ганя живее да това за деня и да му останел траен спомен. Нищо, ме ЗС един от тези дни, се дават хиляди , лошото е, че много хора ги нямат, взимат заеми, само и само да се изхвърлят и да не са по-назад. Въпреки всичко си е тяхна работа. Ако ще и бал за сумата на гарсониера да правят и после да връщат 5 години.
За да е това положението най-вече виновни са родителите. Всеки втори е комплексар, завистта извира и най-важно е какво ще кажат другите за всичко, от бала до телефона. Прост народ-слаба държава
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
wladio написа:И най вече първите седем......
Ако ние се постараем можем да направим така че тези след нас да не бъдат такива.
Ето това е!

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Всичко тръгва от семейсвото. Казвам семейство, защото не само родителите участват във възпитанието на децата. Включват се и баби/дядовци и т.н. От там на татък целия живот на това малко човече зависи как ще го научат да мисли. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
///eMo написа:http://www.dnes.bg/sofia/2016/05/25/na-dobyr-chas-v-jivota-mladi-hora-no-dali-ste-hora.303469
Журналята пак ни метнаха на къс пас

https://sputnik.bg/takiva-li-rastete-ab ... 19-godini/
http://www.dnes.bg/sofia/2016/05/25/na- ... ora.303469
Добре де, стана време да тръгват към хотела, излизат всички, качват си се по колите….и си заминават. Изпращам ги аз като типичната клюкарка, и виждам отново момчето със синият костюм да ходи пеша по улицата надолу. Питам съседа ми, далече ли е паркирал човека който го кара, при което чувам отговор който ме шашна, стъписа. “ Ами не, той е пеша, отива към метрото.“ Викам……МОЛЯ?!? От там газззз към нас, оставям кучето си, грабвам ключовете от колата и с 300….да го догоня.
Намерих го, тъкмо щеше да пресича, почнах да бибиткам, отварям вратата викам : “ Влизай, днеска си с мене“. Къде се намира хотела?? Момчето влезе притеснено, ами хотела е след Хемус по бул. Черни връх….викам добре. Аз карам, Вие ще ме упътвате. Тръгнахме и питам, защо не питахте дали някой не може да Ви вземе с тях? Ами питах ги, всички ми отказаха. В едната кола били само момичета, в другата класната, а другите ми казаха : “ Бегай от тука бе, разкарай се“. Ейййй викам да няма места, а тази лимузина??? А другите джипове, как пък едно място не се намери??? Как може да са толкова озлобени и егоистични??? И той вика, ами не можем да ги съдим, такива са, каквито са си и се усмихна.
Станало обаче време класът да тръгва за ресторанта. Всички излези, качили се по колите и тръгнали. Отново обаче се появило момчето със сивия костюм. Тръгнало надолу по улицата. Пеша. Весна попитала съседа си дали е паркирало далеч и тук тя чула отговор, който я стъписал: "Ами не, той е пеша, отива към метрото".
Весна Видева се качила в личния си автомобил и догонила момчето. Качила го, попитала къде е хотелът и тръгнали в посока "Черни връх". Попитала защо никой не го е взел.
"Ами питах ги, всички ми отказаха. В едната кола били само момичета, в другата класната, а другите ми казаха: Бегай от тука бе, разкарай се", разказало момчето.
Възмутена, Весна попитала как така няма място в цяла голяма лимузина, а отговорът я стъписал: "Ами не можем да ги съдим, такива са, каквито са си!"
Момчето благодарило на жената. А тя се почувствала щастлива, че го зарадвала. И завършва: "Спасихте от дъжда вашите скъпи дрехи, прически, грим и обувки, но оставихте момчето да ходи пеша към метрото, валейки го дъжд, ходейки с наведена глава в един от уж най-щастливите му дни, неговия бал
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Хм... Вярно, че времената бяха други ама аз отидох на бал също пеша. И костюма ми беше мисля от ЦУМ. Винено червен. Кадифе. Кошмарен. Мисля, че не го облякох никога повече след това...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Jordana написа:///eMo написа:http://www.dnes.bg/sofia/2016/05/25/na-dobyr-chas-v-jivota-mladi-hora-no-dali-ste-hora.303469
Журналята пак ни метнаха на къс паскакто и със много други теми . Сигурно има поне още 3 версии за абитурента аутсайдер .Абе журналистчетата , вий не сте хора бре. Сивия костюм ...синия костюм .....айде стига ни правихте на будали с тия изсмукани от пръстите журналистически тъпизми и есенцията на живота ..
Видях публикацията в профила на жената, статията я прегледах отгоре-отгоре, изглеждаше същата. Това с журналистите мисля, че също е за тази тема. Напоследък все по-често забелязвам как най-нагло разпространяват грешна информация или подвеждаща такава, но със СЕНЗАЦИОННО или ШОКИРАЩО заглавие, което да им спечели импресиите за деня..
@alx
Не знам как е било преди, но дори и сега не виждам нищо лошо в това да отидеш пеша на бала си. Това, което ме огорчи е отношението на съучениците му към него (ако написаното е истина, разбира сe). Уж сме хора, а масово са загубили човечността си..
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Е зубъра лузър батенца кой да го закара??!! Естествено, че ше маа пеша
Обаче най-интересното, което келешчетата му от класа не знаят (щото немат житейски опит), е че именно баш от тея лузъри зубъри изскачат впоследстиве ебаси и милионерчетата
(айти ръйш ли...)

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
E34 написа:Е зубъра лузър батенца кой да го закара??!! Естествено, че ше маа пешаОбаче най-интересното, което келешчетата му от класа не знаят (щото немат житейски опит), е че именно баш от тея лузъри зубъри изскачат впоследстиве ебаси и милионерчетата
(айти ръйш ли...)
Или пък изкачат животни като тези от парламента и после цял живот ти е*ава мамата.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Ауууу , ся се сетих за нещо култово . Оставете го тоя нърд , вече сигурно е забравил даже с кво е отишъл на бала . Обаче глей кво става тука . Откъде тръгват нещата преди 45 години
https://www.youtube.com/watch?v=iLzqXDtcwKA
https://www.youtube.com/watch?v=9h3fCEWushU

https://www.youtube.com/watch?v=iLzqXDtcwKA
https://www.youtube.com/watch?v=9h3fCEWushU
Последна промяна Jordana на 26 Май 2016, 0:15, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
- Jordana
- старши ентусиаст
-
И бъди сигурен че ще стане , вече е медийна звезда и утре нищо чудно да му предложат в някоя младежка структура - червени сини няма значение . Ще му сбъднат детската мечта като нищо .
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Ае тая публикувалата поста в профила си, тоя следобяд някъде намерих случайно гледам 2-3 поста пуснала в ИЗВИНЕНИЯ и с молби всички да изтривали споделеният и пост за момчето. Що ли си мисля, че тая яко са я наплашили и сега дава заден? Само че то колелото се завъртя - колко много споделяния има във фейса и поста и и статиите...
- dreadx
- младши ентусиаст
-
хахаха - ебаси цирка! Само че авторката не трябваше да се оправдава и да моли да й изтрият писанията.
Напротив, трябваше да си настоява на своето - и знае много добре, че учителките после са изнудили момчето да публикува опровержение - понеже е засегната репутацията на престижното учебно заведение. НО истината е чула от него тя, там, в колата..
Напротив, трябваше да си настоява на своето - и знае много добре, че учителките после са изнудили момчето да публикува опровержение - понеже е засегната репутацията на престижното учебно заведение. НО истината е чула от него тя, там, в колата..

- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
dreadx написа:хахаха - ебаси цирка! Само че авторката не трябваше да се оправдава и да моли да й изтрият писанията.
Как да настоява на своето авторката като и се обадят/звъннат на вратата около 20-30 човека със закани за саморазправа? Колко му е да и нарежат гумите, да и начупят колата, да я запалят, да и изсипят една кофа с лайна на входната врата и т.н.? А да и хвърлят един здрав тупаник от "неизвестен извършител"?
За мен е ясно, че точно наистина никой не е искал да го качи и съученици и класна и прочее баровци и за това говори това че е ходил с баба си да му покаже къде да слезе на метрото. Подготвен е бил. Много добре си е знаел че никой не го ще.
Иначе костюма 190 лв. не е зле. Моя костюм 2000-та година за бала беше 80 лв. и според мен изглеждаше по-добре с малко. Ех, може и от инфлацията да е. Не знам, но 190 лв........

62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5