Защо сме станали такива?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Защо сме станали такива?

Мнение от alekangg » 25 Май 2016, 11:24

Чак се чудя какво странно виждате, че и а хора даващи хиляди за рокля, бал или цици. Имат, искат, дават.
И не е само великия бал, после има сватба, кръщене и пр, преди и новобрански имаше. Ганя живее да това за деня и да му останел траен спомен. Нищо, ме ЗС един от тези дни, се дават хиляди , лошото е, че много хора ги нямат, взимат заеми, само и само да се изхвърлят и да не са по-назад. Въпреки всичко си е тяхна работа. Ако ще и бал за сумата на гарсониера да правят и после да връщат 5 години.
За да е това положението най-вече виновни са родителите. Всеки втори е комплексар, завистта извира и най-важно е какво ще кажат другите за всичко, от бала до телефона. Прост народ-слаба държава

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 25 Май 2016, 11:59

wladio написа:И най вече първите седем......
Ако ние се постараем можем да направим така че тези след нас да не бъдат такива.

Ето това е! :yes:
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 25 Май 2016, 13:18

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 25 Май 2016, 14:06

Всичко тръгва от семейсвото. Казвам семейство, защото не само родителите участват във възпитанието на децата. Включват се и баби/дядовци и т.н. От там на татък целия живот на това малко човече зависи как ще го научат да мисли. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 25 Май 2016, 15:54

///eMo написа:http://www.dnes.bg/sofia/2016/05/25/na-dobyr-chas-v-jivota-mladi-hora-no-dali-ste-hora.303469 :banghead:

Журналята пак ни метнаха на къс пас :mhihi: както и със много други теми . Сигурно има поне още 3 версии за абитурента аутсайдер .Абе журналистчетата , вий не сте хора бре. Сивия костюм ...синия костюм .....айде стига ни правихте на будали с тия изсмукани от пръстите журналистически тъпизми и есенцията на живота ..

https://sputnik.bg/takiva-li-rastete-ab ... 19-godini/
http://www.dnes.bg/sofia/2016/05/25/na- ... ora.303469
Добре де, стана време да тръгват към хотела, излизат всички, качват си се по колите….и си заминават. Изпращам ги аз като типичната клюкарка, и виждам отново момчето със синият костюм да ходи пеша по улицата надолу. Питам съседа ми, далече ли е паркирал човека който го кара, при което чувам отговор който ме шашна, стъписа. “ Ами не, той е пеша, отива към метрото.“ Викам……МОЛЯ?!? От там газззз към нас, оставям кучето си, грабвам ключовете от колата и с 300….да го догоня.

Намерих го, тъкмо щеше да пресича, почнах да бибиткам, отварям вратата викам : “ Влизай, днеска си с мене“. Къде се намира хотела?? Момчето влезе притеснено, ами хотела е след Хемус по бул. Черни връх….викам добре. Аз карам, Вие ще ме упътвате. Тръгнахме и питам, защо не питахте дали някой не може да Ви вземе с тях? Ами питах ги, всички ми отказаха. В едната кола били само момичета, в другата класната, а другите ми казаха : “ Бегай от тука бе, разкарай се“. Ейййй викам да няма места, а тази лимузина??? А другите джипове, как пък едно място не се намери??? Как може да са толкова озлобени и егоистични??? И той вика, ами не можем да ги съдим, такива са, каквито са си и се усмихна.

Станало обаче време класът да тръгва за ресторанта. Всички излези, качили се по колите и тръгнали. Отново обаче се появило момчето със сивия костюм. Тръгнало надолу по улицата. Пеша. Весна попитала съседа си дали е паркирало далеч и тук тя чула отговор, който я стъписал: "Ами не, той е пеша, отива към метрото".
Весна Видева се качила в личния си автомобил и догонила момчето. Качила го, попитала къде е хотелът и тръгнали в посока "Черни връх". Попитала защо никой не го е взел.
"Ами питах ги, всички ми отказаха. В едната кола били само момичета, в другата класната, а другите ми казаха: Бегай от тука бе, разкарай се", разказало момчето.
Възмутена, Весна попитала как така няма място в цяла голяма лимузина, а отговорът я стъписал: "Ами не можем да ги съдим, такива са, каквито са си!"
Момчето благодарило на жената. А тя се почувствала щастлива, че го зарадвала. И завършва: "Спасихте от дъжда вашите скъпи дрехи, прически, грим и обувки, но оставихте момчето да ходи пеша към метрото, валейки го дъжд, ходейки с наведена глава в един от уж най-щастливите му дни, неговия бал
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Май 2016, 17:44

Хм... Вярно, че времената бяха други ама аз отидох на бал също пеша. И костюма ми беше мисля от ЦУМ. Винено червен. Кадифе. Кошмарен. Мисля, че не го облякох никога повече след това...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 25 Май 2016, 18:28

Jordana написа:
///eMo написа:http://www.dnes.bg/sofia/2016/05/25/na-dobyr-chas-v-jivota-mladi-hora-no-dali-ste-hora.303469 :banghead:

Журналята пак ни метнаха на къс пас :mhihi: както и със много други теми . Сигурно има поне още 3 версии за абитурента аутсайдер .Абе журналистчетата , вий не сте хора бре. Сивия костюм ...синия костюм .....айде стига ни правихте на будали с тия изсмукани от пръстите журналистически тъпизми и есенцията на живота ..

Видях публикацията в профила на жената, статията я прегледах отгоре-отгоре, изглеждаше същата. Това с журналистите мисля, че също е за тази тема. Напоследък все по-често забелязвам как най-нагло разпространяват грешна информация или подвеждаща такава, но със СЕНЗАЦИОННО или ШОКИРАЩО заглавие, което да им спечели импресиите за деня..

@alx
Не знам как е било преди, но дори и сега не виждам нищо лошо в това да отидеш пеша на бала си. Това, което ме огорчи е отношението на съучениците му към него (ако написаното е истина, разбира сe). Уж сме хора, а масово са загубили човечността си..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 25 Май 2016, 20:20

Е зубъра лузър батенца кой да го закара??!! Естествено, че ше маа пеша :mhihi: Обаче най-интересното, което келешчетата му от класа не знаят (щото немат житейски опит), е че именно баш от тея лузъри зубъри изскачат впоследстиве ебаси и милионерчетата :mrgreen: (айти ръйш ли...)
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 25 Май 2016, 20:26

E34 написа:Е зубъра лузър батенца кой да го закара??!! Естествено, че ше маа пеша :mhihi: Обаче най-интересното, което келешчетата му от класа не знаят (щото немат житейски опит), е че именно баш от тея лузъри зубъри изскачат впоследстиве ебаси и милионерчетата :mrgreen: (айти ръйш ли...)

Или пък изкачат животни като тези от парламента и после цял живот ти е*ава мамата. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 25 Май 2016, 21:39

Ауууу , ся се сетих за нещо култово . Оставете го тоя нърд , вече сигурно е забравил даже с кво е отишъл на бала . Обаче глей кво става тука . Откъде тръгват нещата преди 45 години :shock:
https://www.youtube.com/watch?v=iLzqXDtcwKA
https://www.youtube.com/watch?v=9h3fCEWushU
Последна промяна Jordana на 26 Май 2016, 0:15, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 25 Май 2016, 23:38

https://www.24chasa.bg/novini/article/5531147
Съжалявам, но съм бил прав искал да стане политик. :clap:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 26 Май 2016, 0:14

И бъди сигурен че ще стане , вече е медийна звезда и утре нищо чудно да му предложат в някоя младежка структура - червени сини няма значение . Ще му сбъднат детската мечта като нищо .

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 26 Май 2016, 0:46

Ае тая публикувалата поста в профила си, тоя следобяд някъде намерих случайно гледам 2-3 поста пуснала в ИЗВИНЕНИЯ и с молби всички да изтривали споделеният и пост за момчето. Що ли си мисля, че тая яко са я наплашили и сега дава заден? Само че то колелото се завъртя - колко много споделяния има във фейса и поста и и статиите...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 26 Май 2016, 1:15

хахаха - ебаси цирка! Само че авторката не трябваше да се оправдава и да моли да й изтрият писанията.

Напротив, трябваше да си настоява на своето - и знае много добре, че учителките после са изнудили момчето да публикува опровержение - понеже е засегната репутацията на престижното учебно заведение. НО истината е чула от него тя, там, в колата.. :twisted:
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 26 Май 2016, 1:28

dreadx написа:хахаха - ебаси цирка! Само че авторката не трябваше да се оправдава и да моли да й изтрият писанията.

Напротив, трябваше да си настоява на своето - и знае много добре, че учителките после са изнудили момчето да публикува опровержение - понеже е засегната репутацията на престижното учебно заведение. НО истината е чула от него тя, там, в колата.. :twisted:

Как да настоява на своето авторката като и се обадят/звъннат на вратата около 20-30 човека със закани за саморазправа? Колко му е да и нарежат гумите, да и начупят колата, да я запалят, да и изсипят една кофа с лайна на входната врата и т.н.? А да и хвърлят един здрав тупаник от "неизвестен извършител"?

За мен е ясно, че точно наистина никой не е искал да го качи и съученици и класна и прочее баровци и за това говори това че е ходил с баба си да му покаже къде да слезе на метрото. Подготвен е бил. Много добре си е знаел че никой не го ще.

Иначе костюма 190 лв. не е зле. Моя костюм 2000-та година за бала беше 80 лв. и според мен изглеждаше по-добре с малко. Ех, може и от инфлацията да е. Не знам, но 190 лв........ :mrgreen:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата