Евро 2016
Модератор: Общи модератори
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Re: Евро 2016
И мен ме изненадаха резултатите от вчера.
Днес мисля, че Русия ще вземе победата от мача със Словакия, както и французите ще бият Албания. В мача на Румъния и Швейцария може да се случи всичко.
Днес мисля, че Русия ще вземе победата от мача със Словакия, както и французите ще бият Албания. В мача на Румъния и Швейцария може да се случи всичко.
dan-dam написа:Spiro написа:Страхотен мач.... Белгия-Италия 0:2![]()
![]()
![]()
Утре според мен мачовете са две единици победи на Австрия и Португалия
Каква я мислехме, каква стана
Ама верно хаха....добре,че не залагам

Като цяло за днешните мачове,мнението ми е като на колегата над мен,обаче като гледам какви хиксове и обрати на разни фаворити...

ще видим
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Испанците отнесоха съседите... Досега на Евро 2016 май никой не е бил с 3 гола 
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
c04 написа:Испанците отнесоха съседите... Досега на Евро 2016 май никой не е бил с 3 гола
Югоизточните ни съседка досега се представиха доста слабо, но все още имат шанс да излязат от групата. Северната ни съседка очаквам да бият Албания и да излязат от групата. Днес ще стане доста интересен мач между Португалия и Австрия очаквам Португалците да бият.

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Италия-Испания на 1/8 финал
Хърватите дотука правят двата най-яки мача на Еврото, дано продължат поне на 1/4 финал, заслужават! Утре мачът е Белгия-Швеция, Португалия ако отпаднат няма да ми липсват 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Този мач Италия-Испания си е направо като мини финал 

По смешно разпределение от бая време не бях виждал , всички топ отбори събрани в едната част на таблицата и някакви парашутисти като Сев.Ирландия , Унгария , Полша и до някъде Швейцария , Белгия и Уелс в другата
За другото Европейско очаквам да има поне 1/16тина , че може и нагоре

За другото Европейско очаквам да има поне 1/16тина , че може и нагоре

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
don_gori написа:По смешно разпределение от бая време не бях виждал , всички топ отбори събрани в едната част на таблицата и някакви парашутисти като Сев.Ирландия , Унгария , Полша и до някъде Швейцария , Белгия и Уелс в другата
Което е тъпо, щото интересните мачове ще са с все силните отбори. Другите ще се пазят да не им вкарат гол, ще играят страхливо и общо взето скука. Накрая за финал ще стане така, че ще е някой силен отбор, като Германия или Испания срещу най-големия късметлия от слабаците, като например Исландия и пак няма да е интересно. Реално сега квото гледаме от мачовете със силните това ще е най-интересното от турнира. Нататък ще е meh

Ми как го виждаш факта , че Исландия примерно ще е на финал
Мен лично не ме радва , както казах това са парашутисти , които при един нормален формат никога не биха продължили от групите. Всяко първенство си има някакви малки отбори , които показват хъс и продължават 1-2 кръга напред , ама тук виж колко са . Аз като се замисля в горната част на таблицата само Хърватите имат качества за нещо по-голямо , другите 4-5 отбора 
Отделно не е лесно примерно за Италия да отстрани Испания , Германия и Франция , че да играе финал с Уелс примерно ... това си е чиста пародия

Отделно не е лесно примерно за Италия да отстрани Испания , Германия и Франция , че да играе финал с Уелс примерно ... това си е чиста пародия

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Как по-точно е виновна схемата на турнира, при положение че така наречените "фаворити" не си печелят групите? Испания са втори, Англия са втори, Португалия трети... Схемата се прави преди да почне първенството, не може да я променят в движение, понеже се събирали силните отбори в едната част.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Абе преспокойно можеше 16-те останали да ги завъртят в един жребий. Тва щеше да си е най-честният начин, не хитруване на дребно, смятане с колко да се бие/падне та да се натъкми желания съперник. Като ги гледам сега освен Италия-Испания всички други се наредили силен-слаб, силен-слаб 

Аауу града за хърватите , ебасимо костана гол за португалците

Кристианко пак му са привидя духа на Валдо Стоянов

Кристианко пак му са привидя духа на Валдо Стоянов

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Бе вий се бъзикате ма Кристиана кат нищо може да играе на финал, уж на късмет....
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
E34 написа:Бе вий се бъзикате ма Кристиана кат нищо може да играе на финал, уж на късмет....
Не уж, ми баш на късмет