Pokemon GO - Зомбясване на планетата или...
Модератор: Общи модератори
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Pokemon GO - Зомбясване на планетата или...
Да се размърдат да, вярно. Ама аз вчера чух за тази игра, днес вече излезна новина з апървия таксиметров шофьор в света, който предлагал лов на покемони.
От МеХико е. И смятайте сега какво юрване ще е с коли и каква анархия като спре някой дебил насред кръстовището без видима причина, вие се чудите какво става, а той ловял...на м**** си п******!
И все такива неща. Преди се призоваваха хората да си спират ТВ и интернета и да си пуснат живота, сега пък да си спират фИЕЙса и покемона. Изобщо нямам думи колко зомбирване залива света по всякакви начини. Чиста работа си беше едно време само с два канала, Мортал Комбат, Супер марио и Сега игрите.
Чудиш се днес колко ще играеш футбол или баскетбол и как ще накажеш някой на игрището чрез спорт. Играеха се карти, шах и всякакви неща. Гонеха се момичетата до тъмно, сега като се стъмни дори не знаеш кой е момиче да го еВа. 

И все такива неща. Преди се призоваваха хората да си спират ТВ и интернета и да си пуснат живота, сега пък да си спират фИЕЙса и покемона. Изобщо нямам думи колко зомбирване залива света по всякакви начини. Чиста работа си беше едно време само с два канала, Мортал Комбат, Супер марио и Сега игрите.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Top Gun Maverick написа:Гонеха се момичетата до тъмно, сега като се стъмни дори не знаеш кой е момиче да го еВа.
Те явно затова! Щото не знаят, кой жена, кой осъзнат пидирас, та затова сега ще гонят покемони, вместо пичоци

Така поне няма да има неприятни изненади

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

zAcK написа:затова сега ще гонят покемони, вместо пичоци![]()
логично е противодействието срещу Покемон Гоу да е друга игра - Пичоцимон Гоу - гониш реални жени по тъмно в паркове и храсталаци, с реален риск да си имаш работа с полицията

- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Аз се чудя това дали е реално или постановка като оная нашенската с умрялата Е36 и дръгливото Х5, чийто собственик говореше като пълен селянин и удряше толкова смешно, че няма накъде. Тия поне са се постарали доста и тоя според мен показва доста добри актьорски качества.
Отказвам да приема, че тоя клип е истина.
Но пък би доказал думите ми от по-горе:

Отказвам да приема, че тоя клип е истина.

Но пък би доказал думите ми от по-горе:
И смятайте сега какво юрване ще е с коли и каква анархия като спре някой дебил насред кръстовището без видима причина, вие се чудите какво става, а той ловял...на м**** си п******!

In God we trust, all others we track.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Добре де нещо печели ли се реално от тая простотия?че тея дебили от клиповете така са се зомбирали
Е печели се...ама не и от тия свалили тая простотия. След фацебука, нова простотия да следят хората.... Плана си е в действие....
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Хаос написа:трябва да се движиш за да ги намериш, не можеш да стоиш на едно място
но пък от друга страна да накараш милиони да си включат камерите и да ти дадат достъп до тях си е постижение : ))
всъщност май може и без включване на камерата!
Да, можеш да я изключиш/да не я включваш изобщо/, и виждаш само карта с отбелязани покемони и други обекти от самата игра. Ето пример:

Реално дали камерата не работи наистина - не знаеш. Изобщо - кое кога работи и кое приложение го ползва .... не можеш да си сигурен.
kiko написа:Добре де нещо печели ли се реално от тая простотия?че тея дебили от клиповете така са се зомбирали
Печелиш усмивка по радиото. Както и във всичките игри, освен ако не са на турнири и състезания.... Иначе - движиш се, забавляваш се, социализираш се, научаваш нови и различни места, такива работи.
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
А някой видя ли тоя апп какви пърмишънс иска...това не е реално...
http://www.howtogeek.com/262402/pokemon ... e-account/

http://www.howtogeek.com/262402/pokemon ... e-account/
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Реално им трябва достъп за да могат да се вписват с твоя акаунт. След като се разчу и разбра, че се изисква прекомерен достъп, пуснаха ъпдейт на играта, с който този достъп вече е ограничен. Даже специално отбелязват, че в ъпдейта са органичили достъпа си.
- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
Айде и покемон тема... 10 левел съм , събрах тука покрай туристите стотина бройки,че до хотела имам 2 покестопа и един джим и общо взето не трябва да крача много ...
Цъкам колкото да съм в схемата,мен лично ме боли дали като си хващам пикачуто ,докато сера ,някой ми снима пикашуто.
Още по-малко ми дреме пък ,че някой знае къде съм в определен момент.
Много сте се наплашили с тея лични данни,чакате заека да излезе от шапката всеки момент...(пък все едно нямате регистрация в поне 5 сайта изискващи дата на раждане и истинско име)
Лошо е ,че не останаха нормални хора.Или ще са с оловните шапки, или ще са от онези дето шапки не ползват щото главата им е по безполезна и от апендикс.
Цъкам колкото да съм в схемата,мен лично ме боли дали като си хващам пикачуто ,докато сера ,някой ми снима пикашуто.
Още по-малко ми дреме пък ,че някой знае къде съм в определен момент.
Много сте се наплашили с тея лични данни,чакате заека да излезе от шапката всеки момент...(пък все едно нямате регистрация в поне 5 сайта изискващи дата на раждане и истинско име)
Лошо е ,че не останаха нормални хора.Или ще са с оловните шапки, или ще са от онези дето шапки не ползват щото главата им е по безполезна и от апендикс.
Единствените приложения в телефона ми са два компаса. Всичко друго си е фабрично качено. Даже нет избягвам да пускам, че се скъсва да ми иска ъпдейти.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
FuRoRR написа:Айде и покемон тема...
Очакваше се.

п.с. Не бях чувал за тази "игра"/тренд/мания, но ми се вижда гениална, като замисъл.

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
И аз я играх, търчах тука по плажа като изоглавен да фащам изродчета ма по едно време си викам бах го не може съм толко шантав и я изтрих. Мега простотия е тва.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост