Pokemon GO - Зомбясване на планетата или...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Re: Pokemon GO - Зомбясване на планетата или...

Мнение от Silverlight » 19 Юли 2016, 19:51

Изображение
COCAmon :mrgreen:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Юли 2016, 19:59

Да се размърдат да, вярно. Ама аз вчера чух за тази игра, днес вече излезна новина з апървия таксиметров шофьор в света, който предлагал лов на покемони. :shock: От МеХико е. И смятайте сега какво юрване ще е с коли и каква анархия като спре някой дебил насред кръстовището без видима причина, вие се чудите какво става, а той ловял...на м**** си п******! :mhihi:
И все такива неща. Преди се призоваваха хората да си спират ТВ и интернета и да си пуснат живота, сега пък да си спират фИЕЙса и покемона. Изобщо нямам думи колко зомбирване залива света по всякакви начини. Чиста работа си беше едно време само с два канала, Мортал Комбат, Супер марио и Сега игрите. :mhihi: Чудиш се днес колко ще играеш футбол или баскетбол и как ще накажеш някой на игрището чрез спорт. Играеха се карти, шах и всякакви неща. Гонеха се момичетата до тъмно, сега като се стъмни дори не знаеш кой е момиче да го еВа. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 19 Юли 2016, 20:04

Top Gun Maverick написа:Гонеха се момичетата до тъмно, сега като се стъмни дори не знаеш кой е момиче да го еВа. :mhihi:

Те явно затова! Щото не знаят, кой жена, кой осъзнат пидирас, та затова сега ще гонят покемони, вместо пичоци :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Така поне няма да има неприятни изненади :mhihi: Оп, кардан :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 19 Юли 2016, 20:17

zAcK написа:затова сега ще гонят покемони, вместо пичоци :mhihi:

логично е противодействието срещу Покемон Гоу да е друга игра - Пичоцимон Гоу - гониш реални жени по тъмно в паркове и храсталаци, с реален риск да си имаш работа с полицията :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Carless
Мечтае да кара: Всичкото ///M

Мнение от PolandBall » 19 Юли 2016, 20:43

Олигофренска игра за олигофрени.

без коментар....
https://www.youtube.com/watch?v=x7VpG5B7uB0
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Юли 2016, 21:36

Аз се чудя това дали е реално или постановка като оная нашенската с умрялата Е36 и дръгливото Х5, чийто собственик говореше като пълен селянин и удряше толкова смешно, че няма накъде. Тия поне са се постарали доста и тоя според мен показва доста добри актьорски качества.
Отказвам да приема, че тоя клип е истина. :mhihi:
Но пък би доказал думите ми от по-горе:
И смятайте сега какво юрване ще е с коли и каква анархия като спре някой дебил насред кръстовището без видима причина, вие се чудите какво става, а той ловял...на м**** си п******! :mhihi:

:ahah:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 19 Юли 2016, 22:09

Добре де нещо печели ли се реално от тая простотия?че тея дебили от клиповете така са се зомбирали

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 19 Юли 2016, 22:15

Е печели се...ама не и от тия свалили тая простотия. След фацебука, нова простотия да следят хората.... Плана си е в действие....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 20 Юли 2016, 0:12

Хаос написа:трябва да се движиш за да ги намериш, не можеш да стоиш на едно място
но пък от друга страна да накараш милиони да си включат камерите и да ти дадат достъп до тях си е постижение : ))
всъщност май може и без включване на камерата!

Да, можеш да я изключиш/да не я включваш изобщо/, и виждаш само карта с отбелязани покемони и други обекти от самата игра. Ето пример: Изображение

Реално дали камерата не работи наистина - не знаеш. Изобщо - кое кога работи и кое приложение го ползва .... не можеш да си сигурен.

kiko написа:Добре де нещо печели ли се реално от тая простотия?че тея дебили от клиповете така са се зомбирали

Печелиш усмивка по радиото. Както и във всичките игри, освен ако не са на турнири и състезания.... Иначе - движиш се, забавляваш се, социализираш се, научаваш нови и различни места, такива работи.
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Carless
Мечтае да кара: Всичкото ///M

Мнение от PolandBall » 20 Юли 2016, 0:16

А някой видя ли тоя апп какви пърмишънс иска...това не е реално... :paranoid: :paranoid:

http://www.howtogeek.com/262402/pokemon ... e-account/
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 20 Юли 2016, 0:43

Реално им трябва достъп за да могат да се вписват с твоя акаунт. След като се разчу и разбра, че се изисква прекомерен достъп, пуснаха ъпдейт на играта, с който този достъп вече е ограничен. Даже специално отбелязват, че в ъпдейта са органичили достъпа си.
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Два умрели форда и 28ца
Мечтае да кара: Танк
Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile

Мнение от FuRoRR » 20 Юли 2016, 2:24

Айде и покемон тема... 10 левел съм , събрах тука покрай туристите стотина бройки,че до хотела имам 2 покестопа и един джим и общо взето не трябва да крача много ...
Цъкам колкото да съм в схемата,мен лично ме боли дали като си хващам пикачуто ,докато сера ,някой ми снима пикашуто.
Още по-малко ми дреме пък ,че някой знае къде съм в определен момент.
Много сте се наплашили с тея лични данни,чакате заека да излезе от шапката всеки момент...(пък все едно нямате регистрация в поне 5 сайта изискващи дата на раждане и истинско име)
Лошо е ,че не останаха нормални хора.Или ще са с оловните шапки, или ще са от онези дето шапки не ползват щото главата им е по безполезна и от апендикс.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 20 Юли 2016, 4:42

Единствените приложения в телефона ми са два компаса. Всичко друго си е фабрично качено. Даже нет избягвам да пускам, че се скъсва да ми иска ъпдейти.

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 20 Юли 2016, 6:15

FuRoRR написа:Айде и покемон тема...

Очакваше се. :mhihi:

п.с. Не бях чувал за тази "игра"/тренд/мания, но ми се вижда гениална, като замисъл. :mrgreen:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 20 Юли 2016, 8:59

И аз я играх, търчах тука по плажа като изоглавен да фащам изродчета ма по едно време си викам бах го не може съм толко шантав и я изтрих. Мега простотия е тва.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата