Fiat Bravo II

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Re: Fiat Bravo II

Мнение от nickstorm » 12 Авг 2016, 13:44

[/quote]
Айде да сравняваме коли разработвани що годе в едни години а! Брава и Браво са модели от 90-те години съпоставими с е36, а на е36 краш теста е още по разочароващ...
Ето краш тест на стило разработено в годините на е46 да кажеш нещо? https://www.youtube.com/watch?v=bKjkh1lemrE
И сравнявате браво с е46, които дори не са в един клас. Бравото е от класата на 1-ва серия. Предпочитам да карам по нов като година автомобил с глезотийки от колкото дърто бмв с базови екстри за двойна цена. Не ги хвалете толкоз тез бмв-та защото майстори, които са ми колеги като дойде бмв за ремонт и им призлява.[/quote]

Карай каквото искаш колега, нямам нищо против. Моята кола е '98-ма година и има:
-задни дискови спирачки
-халогени за мъгла
-климатик
-ел.стъкла
-ел.огледала с подгрев
-ОСВЕТЛЕНИЕ В ЖАБКАТА :lol: (не знам защо, но на сегашните автомобили лампа в жабката се води екстра!!!)
-ДВЕ светлини за задна скорост, много по-удобно от една

На мен като оборудване ми стига. В работата караме само нови автомобили. Еми VW Caddy Декември 2015-а няма подгрев на огледалата, а е товарния модел и си е хой през зимата и в дъжд, няма осветление в жабката :lol: и само с една лампа отдясно за задна и си е евало мамата да се правят маневри назад през нощта, еле пък в дъжд. А и предното предаване не ме кефи нещо, много по-комфортно ми е когато съм със Спринтер, примерно.

Иначе и на мен ми се кара нещо по-ново, спор няма. И да ти разкрия една тайна: един автомобил ако се поддържа добре и своевременно, шанса да те остави някъде на пътя е минимален.
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Re: Fiat Bravo II

Мнение от nqmam_bmw » 12 Авг 2016, 16:06

nickstorm написа:....

Скандално е, автомобил да няма осветление в жабката, или две светлини за задна скорост. :(
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата