Сребриста троика

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Два умрели форда и 28ца
Мечтае да кара: Танк
Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile

Re: Сребриста троика

Мнение от FuRoRR » 25 Авг 2016, 1:23

Айде пак се почва. Клипа на гонката която е афектирала е качен във фейса. Ясно си личи ,че момчетата прилежно изчакват в банкета колегата с черната е60ка да подмине .Номера му не се вижда ,ама е черен или тъмно син. Не виждам причина за паника,още повече пък за съмнение за грабеж. :mhihi:

Драмата тука е като между Джагдиш и Ананди в малката булка,пък в крайна сметка чудо голямо станало.Иначе ви призовавам да мятате сигнали по всяко едно време.Ефекта е масивен, вервайте ми!
На половината бедрата са ви с шарката на ратановите столове на ОМВ Бояна ,па се съсипахте да четете морал на въздуха.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 25 Авг 2016, 7:01

Аз въобще не говоря за конкретния случай. Ако се беше случило на мен сигурно нямаше да правя нищо, след като е ясно за какво става въпрос. В една такава ситуация винаги може да откриеш негативното - как може така, какво би се случило ако... но ако имаш по-позитивна нагласа дори може да се изкефиш :mhihi:
Последна промяна © на 25 Авг 2016, 9:41, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 25 Авг 2016, 8:03

Е дайте да я видим и ние тая пуста гонка...

Предишна

Назад към Извън Темата