Сребриста троика
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
Re: Сребриста троика
Айде пак се почва. Клипа на гонката която е афектирала е качен във фейса. Ясно си личи ,че момчетата прилежно изчакват в банкета колегата с черната е60ка да подмине .Номера му не се вижда ,ама е черен или тъмно син. Не виждам причина за паника,още повече пък за съмнение за грабеж.
Драмата тука е като между Джагдиш и Ананди в малката булка,пък в крайна сметка чудо голямо станало.Иначе ви призовавам да мятате сигнали по всяко едно време.Ефекта е масивен, вервайте ми!
На половината бедрата са ви с шарката на ратановите столове на ОМВ Бояна ,па се съсипахте да четете морал на въздуха.

Драмата тука е като между Джагдиш и Ананди в малката булка,пък в крайна сметка чудо голямо станало.Иначе ви призовавам да мятате сигнали по всяко едно време.Ефекта е масивен, вервайте ми!
На половината бедрата са ви с шарката на ратановите столове на ОМВ Бояна ,па се съсипахте да четете морал на въздуха.
Аз въобще не говоря за конкретния случай. Ако се беше случило на мен сигурно нямаше да правя нищо, след като е ясно за какво става въпрос. В една такава ситуация винаги може да откриеш негативното - как може така, какво би се случило ако... но ако имаш по-позитивна нагласа дори може да се изкефиш 

Последна промяна © на 25 Авг 2016, 9:41, променена общо 1 път
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Е дайте да я видим и ние тая пуста гонка...
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3