Спират "мръсните коли" от движение...
Модератор: Общи модератори
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: Спират "мръсните коли" от движение...
По рЕдко я разтриваш, па и ти се е паднало бензинесто
И аз неам проблеми, ма се налага по-често да му баем да си остава читаво и т'ва ще докато ми писне 

Ubi dubium, ibi libertas
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Аз пък съвсем скоро минах преглед и без ДПФ съм в нормата от всякъде, чак не ми се вярваше, та ги карах да ми покажат какво показва апаратурата 

Лошото е, че и тук ефекта ще е "всяко чудо за три дни."
Неприятна работа е да караш след някой смръдльо.
Най-добре ще е да има ограничение вноса на автомобили втора ръка над определени години. Стига сме прибирали кенефите на Европа.
Най-добре ще е да има ограничение вноса на автомобили втора ръка над определени години. Стига сме прибирали кенефите на Европа.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Stahlblau написа:Гледах на скоро билборд с новата серия 1, САМО СЕГА на цени от 539 лева/месец с 0% лихва... Сириъзли?!
Да ама не забравяй, че имаш първоначална вноска и остатъчна стойност. Т.е. около 40% от цената ще я платиш кеш. Т.е. около 20-25к пак ще трябва да ги извадиш накуп.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Club BMW написа:Лошото е, че и тук ефекта ще е "всяко чудо за три дни."
Ами и на газ не ми е приятно да ми смърди като карам след някой "екологичен"
vld написа:Аз пък съвсем скоро минах преглед и без ДПФ съм в нормата от всякъде, чак не ми се вярваше, та ги карах да ми покажат какво показва апаратурата

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
andy написа:vld написа:Аз пък съвсем скоро минах преглед и без ДПФ съм в нормата от всякъде, чак не ми се вярваше, та ги карах да ми покажат какво показва апаратурата
И аз минавам преглед, с норма 20 пъти под максималната за колата - без ДПФ и КАТ. Така че няма място за притеснение.
Това щях да кажа, ако е изключен кадърно софтуерно, и отидеш със загряла кола ... няма ядове . Аз като бях на преглед, май сложиха сондата фиктивно. Но съм пробвал на друго място от любопитство - и нямаше проблеми. Но не съм сигурен как сравняваха нормата за евро 4 или 5

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
K_Ilkov написа:c04 написа:Общи взето поне 90% от старите коли се карат, поради финансова невъзможност за купуване на по нова.
Да ве всички 740ки, 730д-та, х5-ци ве8, С-класи, Е класи, 4.2 Аудита и тн се карат от немотия![]()
Не че ме кефи опцията да си купя Дачия за същите пари, но аре да не се правим на луди
Ами аз реално се мисля, че ако същите тези собственици на 10-15г 7-ци,S-ки имат възможност ще си вземат от най-новите...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Закупувайки автомобила трябва да мислиш и как ще го поддържаш.
Какво значи ще си купя х5-ца и веднага ще и сваля катализатора или дпф-а, щото е задръстен и нямам пари за нов. Ми като нямаш си купуваш нещо друго, което можеш да го обслужваш.
Какво значи ще си купя х5-ца и веднага ще и сваля катализатора или дпф-а, щото е задръстен и нямам пари за нов. Ми като нямаш си купуваш нещо друго, което можеш да го обслужваш.

Една добра новина.
Сега да сложат и по една ocr камера на повечето главни пътища и да събират номера на коли и да сравняват дали имат го и като нямат- честитка да дойдат да си остават колата в КАТ и... още 1/3 от колите ще изчезнат от пътищата. Борисов може да строи магистрали ама има и други по- ефективни начини за намаляване на задръстванията
Сега да сложат и по една ocr камера на повечето главни пътища и да събират номера на коли и да сравняват дали имат го и като нямат- честитка да дойдат да си остават колата в КАТ и... още 1/3 от колите ще изчезнат от пътищата. Борисов може да строи магистрали ама има и други по- ефективни начини за намаляване на задръстванията

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
dextuar написа:Club BMW написа:Лошото е, че и тук ефекта ще е "всяко чудо за три дни."
Ами и на газ не ми е приятно да ми смърди като карам след някой "екологичен"
Пропан бутана няма мирис. Миризмата се добавя изкуствено за безопасност. Така, че има разлика между неприятна миризма и отрова

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
c04 написа:K_Ilkov написа:c04 написа:Общи взето поне 90% от старите коли се карат, поради финансова невъзможност за купуване на по нова.
Да ве всички 740ки, 730д-та, х5-ци ве8, С-класи, Е класи, 4.2 Аудита и тн се карат от немотия![]()
Не че ме кефи опцията да си купя Дачия за същите пари, но аре да не се правим на луди
Ами аз реално се мисля, че ако същите тези собственици на 10-15г 7-ци,S-ки имат възможност ще си вземат от най-новите...
Тоест има виновни някъде някви хора, че някой не може да си вземе най-новата С-класа или 7-ма серия

Под секрет - по белите държави хората карат нови коли ама далеч не са ни С-класи, ни Е класи и аналозите им повечето ...
Както винаги на гол тумбак чифте лимузини и джиБки

bum_bum написа:Закупувайки автомобила трябва да мислиш и как ще го поддържаш.
E луд ли си ... така правят само балъците

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
K_Ilkov написа:c04 написа:K_Ilkov написа:c04 написа:Общи взето поне 90% от старите коли се карат, поради финансова невъзможност за купуване на по нова.
Тоест има виновни някъде някви хора, че някой не може да си вземе най-новата С-класа или 7-ма серия![]()
Под секрет - по белите държави хората карат нови коли ама далеч не са ни С-класи, ни Е класи и аналозите им повечето ...
Както винаги на гол тумбак чифте лимузини и джиБки![]()
bum_bum написа:Закупувайки автомобила трябва да мислиш и как ще го поддържаш.
E луд ли си ... така правят само балъците
Тоест повечето хора, които нямат възможност да си купят нова кола от съответния висок клас, и предпочитат да си карат старата от този клас пред нова бюджетна.

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Аз пък ще кажа, че за всичко това са виновни жените. Ако на Пенка не и дремеше дали ще я вземеш с 10 годишния баварец или с чисто новата Дачия, нещата щяха да стоят иначе, щото тя не разбира, че и двете са за 15 бинки...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе цялата тая работа е, че мислят някаква тесла (нямам в предвид автомобили Тесла:) ) за някакъв нов данък, или просто да спират колите да влизат в центъра на София, пък и из самата София (скоро и в други градове
), щото те сега дадоха незнам си колко линии от градският транспорт на частни фирми (разбирай избрани) и някак си трябва да се гарантира сериозна печалба.
Те всъщност и за това вдигнаха цените на билетите предварително.
Просто в тази държава, всичко се прави с определена користна цел, не за благото и здравето на народа

Те всъщност и за това вдигнаха цените на билетите предварително.
Просто в тази държава, всичко се прави с определена користна цел, не за благото и здравето на народа