Дали съм истински фен?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Дали съм истински фен?
Silverlight написа:...
Между другото май в тоя форум сме се събрали само психопати...
Чак сега ли го разбра

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби

За е36-ца става въпрос да,преди имах Е39 и една зима сутринта бързах за някъде обаче акомулатора се беше скапал качвам се тръгвам да паля и само щрак и толко,нервирах се и викам край продадох те

А болта се скъса не от стягане а явно от старост

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
сИрЬОозно?
Беше ти паднал акумулатора и си продаде колата заради това ...
Ебати фена си
Беше ти паднал акумулатора и си продаде колата заради това ...
Ебати фена си

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
А бе имаше и други причини,ама с това чашата преля
Беше автоматик и ми беше станало скучно......

- v3n0m
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 525D M 05', Audi a6, e53 x5 3d
- Мечтае да кара: е60 M5
Ето тук старата хубавица беше готова да отива на скраб, но си казах това е моето момиче....продължаваме напред. Колега ти за един болт

Любовта към жената е преходна, а любовта към БМВ - вечна!!!
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Злощастно спуках бутало на 400км. от сглобения турбо мотор от нулата. В момента съм събрал почти всички части за по-голям мотор и взех по-голямо от всичко, турбо, кулери ала бала... За около 10 минути си мислех да сменя буталото, после се отказах 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Няма забрава, на м43то сменям водна помпа.
Свалям сичко, дърпам я - не излиза. Секви клинове, клещи, лостове, простотии. Стигна се до чука. Ломя аз там не помръдва макината.
Викам баф мама му, ебати зора, ебати чудото, ся ше тряя я дърпам някъде да свалят помпата некви по-можещи и разбиращи.
В последствие видях, че на водната помпа по периферията има две резби, в които се навиват 2 от болтчетата, които захващат шайбата, които опират в капака и по този начин избутват помпата навън
После пак псувни имаше, щото от ломененето се оказа, че съм я пукнал на две и бая зор беше докато изкарам половината от вътре
Квато и простотия да ми се е случвала, никога не съм се отчайвал или мислил да продавам колата заради тва
Свалям сичко, дърпам я - не излиза. Секви клинове, клещи, лостове, простотии. Стигна се до чука. Ломя аз там не помръдва макината.
Викам баф мама му, ебати зора, ебати чудото, ся ше тряя я дърпам някъде да свалят помпата некви по-можещи и разбиращи.
В последствие видях, че на водната помпа по периферията има две резби, в които се навиват 2 от болтчетата, които захващат шайбата, които опират в капака и по този начин избутват помпата навън

После пак псувни имаше, щото от ломененето се оказа, че съм я пукнал на две и бая зор беше докато изкарам половината от вътре

Квато и простотия да ми се е случвала, никога не съм се отчайвал или мислил да продавам колата заради тва

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3