Бандата на Ходжата вилнее безнаказано във врачанско село
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Бандата на Ходжата вилнее безнаказано във врачанско село
Bogat-Beden написа:Това му е очарованието на столицата,че може да се озъбят на някой привидно настъпан чироз,а той да ги навре там,откъде са излезли..
Тук таланти много,а в прованса дерибеите се знаят кой какъв е и не се притесняват.
По селата боят е на съвсем друго ниво, непонятно за големия град - мотики, лопати, брадви...

Виждал съм дори човек със запалена резачка в дискотека

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Вие как си ги представяте по селата тия алкаши с патлаци, че ще седят мирно и ще си пият бирата, нали? 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
b00st написа:Вие как си ги представяте по селата тия алкаши с патлаци, че ще седят мирно и ще си пият бирата, нали?
Тогава естественият подбор ще си каже думата и до няколко години много хора ще започнат да се ЗАМИСЛЯТ какво правят. Не знам дали само аз съм така, но още от малки като се биехме винаги ми е било едно такова притеснено са да не ударя някой по-така да му направя нещо, ей такива мисли винаги съм имал, а явно доста хора или късно, или никога не се замислят за последствията от действията си...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Тука хората, където си общуваме в тоя форум сме на съвсем съвсем различно социално равнище от това, дето ще видиш ако се завреш в едно такова рандом забутано село. Там по тия дупки си *бало мамата, хората нямат образование и работа и по цял ден жулят спирт. Повечето са и на други неща, не всички де, ама алкохол се пие нон стоп, гарантирам ти. Аз съм виждал, трезви не се качват, книжки нямат, нещата са на много по-примитивно ниво. Там действията изпреварват мисленето. Тука и голям фактор е балканския нрав. Къв естествен подбор, то ние сме се стопили отвсякъде и в сегашното състояние.
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3