Бунт в Харманли
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Бунт в Харманли
http://offnews.bg/news/Protesti_17652/P ... ad-image-0
Изглежда в крайна сметка нещата са си дошли по местата.
Изглежда в крайна сметка нещата са си дошли по местата.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Точно това казах на жена ми като гледах новините - само да се стъмни и да се ограничи "видимостта" на репортерите ще има кьотек 

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Ivo_Borisov написа:zvetiko написа:Ivo_Borisov написа:zvetiko написа:barty написа:М.ма им дее.а и Хелзинкски комитети и чудо.
Бой, бой и да видиш ще трошат ли.
Какви Хелзинкски комитети- всичко се решава на правителствено ниво, така, че ако обвиняваш някой, не са те:
Колегата може би имаше предвид че ако не бяха тия организации, вътре в лагера щяха да ядат бой на поразия.
Колега, как точно организацията ще спре полицията. Казах вече дадох и пример- всичко което се случва с "бежанците" е решено с ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 от 12 август 2016 г за интегриране на им в РБългария. Не случайно новият президент каза, че една от първите неща, които ще направи, ще бъде да съдейства за отмяната му. Също така не е случайно, че на правителството дадоха от ЕС едни 160млн във връзка с "бежанците" , които така и не се разбра, за какво ще се харчат- може би за интегрирането им.
Интересно е от клипчетата защо няма жени с деца- само млади мъже в разцвета на силите си.
Аз не мога да разбера как бунта ще е следствие на постановлението.
А тези хелзински и други са там и ако някой бие, после го съдят до дупка и за назидание. Пример е граничният полицай който застреля с рикошет един бежанец, вижте какво го направиха човека!
Полиция и жандармерия са инструктирани само в много крайни случаи да бият.
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
Не трудно да се разбере- вследствие на постановлението и някои други неща тези хора са тук, а не трябва да бъдат. И ги държат в нещо подобно не на лагер, а концлагер, за да може повече от някои пари да останат при определени хора. Ясно е, че бунта беше въпрос на време. Дори днес ми се обясняваше, че нямало начин да не бъдат тук, в което не съм убеден и след като не можело, защо се строеше онази ограда, където 1м струваше образно казано 1млн.
Ето, ако ти живееш така, няма ли да се бунтуваш:

Така, че за да се обясни ситуацията, трябва да се имат в предвид причините, а не следствието.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Оххх пОснах сълза на тая снимка ...
Я фак бе!!!! да го духат тия мангасари
Дай снимка на някой български пенсионер дето е работил цял живот и тъне в мизерия,
а не на мангал с въйФон ...
Я фак бе!!!! да го духат тия мангасари

Дай снимка на някой български пенсионер дето е работил цял живот и тъне в мизерия,

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
K_Ilkov написа:Дай снимка на някой български пенсионер дето е работил цял живот и тъне в мизерия,
Това каза и една журналистка тая сутрин - получават храна, която доста българи не могат да си позволят; получават лекарства, но ги изхвърлят; рушат стаите и мажат с ла*на по стените... И това в знак на протест, че ги държат тук, а не ги пускат към Европа-та...
Тия заслужават да ги опънат по магистралите да чистят и да режат храсти цяла зима и напролет обратно в Авганистан...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
drago_pavlov написа:K_Ilkov написа:Дай снимка на някой български пенсионер дето е работил цял живот и тъне в мизерия,
Това каза и една журналистка тая сутрин...
Eпа тфа сам ас

Сутрин съм журналистка после влизам да спама в Извън темата

и да видя кой милее за горките бежанци поставени в тези нечовешки условия ...
Аман от толерастия!
Да покажат майка с дете как да е ... децата невинни жената, не е тръгнала от хубаво с деца да бяга ...
Ама тия 20-годишни келеши дето са дошли да си развяват резания из европа ... аре марш

Сган! и камъни ше хвърлят! дееба

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Интересни въпроси изникват в резултат на ситуацията ...
1./ Турция явно непрестанно подпомага тази ако може да се нарече инвазия на тези индивиди - за мен това си е опит за "нежна" ислямизация.
2./ Контрола по нашата граница е гола-вода . Тръгнали да ми търсят отговорност от хора , които по границата вършеха работата на граничарите .
3./ Аджеба тези индивиди като гледах репортажите - имат телефони , интернет / щом пращат снимки и клипове / , добре облечени
... Явно имат кинти за да искат да платят на "каналджии" или за да стигнат до желаната дестинация .
Варианти няколко : Или някой ги финансира и всичко е организирано , или не са никакви икономически бежанци ! . За бежанци от войната няма смисъл да коментираме - здрави и прави млади мъже !
4./ Полицията ни е смешна картинка . Въпреки там разни организации и комитети които следят за правата на тия мангали ако беше в Щатите примерно - щом посягат на униформени ще ги смачкат като гниди ! Трябва да имат респект , защото днес в Харманли , утре и в други градове .
Сега примерно нека се съберем 20-30 човека и да направим едно шумно изказване на позиция - и като дойде полицията да хвърлим едно - две павета по тях. Ще ни потрошат като стой-та гледай !
5./ Чудно ми е сега аз и някой друг да почне безцелно примерно да се разхожда из Лъвов мост през определени часове на денонощието - веднага ще се намери Ушев да ми поиска документите . Ако нямам ще ме приберат - до установяване на самоличност. А тия мангали съм сигурен -че на 90% нямат никакви документи. Хващат ги - който няма на самолетче-то и аривидерчи! Просто няма воля , за да се справи държавата с този проблем!
ИЗВОДА Е : в нашата мила татковина да си мангал/ за да не плащаш ток, вода , данъци , да строиш къща без разрешителни , да взимаш пари от държавата и тя да те пази от другите граждани . Или емигрант - да си лежиш , да те хранят , да се разхождаш и "видиш"ли - не ти ли дават тези неща - да вземеш да се подиграваш с полицията
1./ Турция явно непрестанно подпомага тази ако може да се нарече инвазия на тези индивиди - за мен това си е опит за "нежна" ислямизация.
2./ Контрола по нашата граница е гола-вода . Тръгнали да ми търсят отговорност от хора , които по границата вършеха работата на граничарите .
3./ Аджеба тези индивиди като гледах репортажите - имат телефони , интернет / щом пращат снимки и клипове / , добре облечени

Варианти няколко : Или някой ги финансира и всичко е организирано , или не са никакви икономически бежанци ! . За бежанци от войната няма смисъл да коментираме - здрави и прави млади мъже !
4./ Полицията ни е смешна картинка . Въпреки там разни организации и комитети които следят за правата на тия мангали ако беше в Щатите примерно - щом посягат на униформени ще ги смачкат като гниди ! Трябва да имат респект , защото днес в Харманли , утре и в други градове .
Сега примерно нека се съберем 20-30 човека и да направим едно шумно изказване на позиция - и като дойде полицията да хвърлим едно - две павета по тях. Ще ни потрошат като стой-та гледай !
5./ Чудно ми е сега аз и някой друг да почне безцелно примерно да се разхожда из Лъвов мост през определени часове на денонощието - веднага ще се намери Ушев да ми поиска документите . Ако нямам ще ме приберат - до установяване на самоличност. А тия мангали съм сигурен -че на 90% нямат никакви документи. Хващат ги - който няма на самолетче-то и аривидерчи! Просто няма воля , за да се справи държавата с този проблем!
ИЗВОДА Е : в нашата мила татковина да си мангал/ за да не плащаш ток, вода , данъци , да строиш къща без разрешителни , да взимаш пари от държавата и тя да те пази от другите граждани . Или емигрант - да си лежиш , да те хранят , да се разхождаш и "видиш"ли - не ти ли дават тези неща - да вземеш да се подиграваш с полицията

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Тия арабели с една клечка кибрит и кофа камъни победиха полицията, представям си какво ще стане като почнат да им раздават и автоматите...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Кво са победили ... на полицията 1000% им е било наредено в никакъв случай да не ги агресират ...
Нали ги слушах снощи 1000 пъти - ИСКАМ ДА ПОДЧЕРТАЯ, ЧЕ БЕЖАНЦИТЕ НЕ СА ПРОВОКИРАНИ ОТ СИЛИТЕ НА РЕДА!
Толкова ги е страх шефовете на ченгетата да не ги обвинят, че е станало нещо, че са се оакали до ушите!
Нали ги слушах снощи 1000 пъти - ИСКАМ ДА ПОДЧЕРТАЯ, ЧЕ БЕЖАНЦИТЕ НЕ СА ПРОВОКИРАНИ ОТ СИЛИТЕ НА РЕДА!
Толкова ги е страх шефовете на ченгетата да не ги обвинят, че е станало нещо, че са се оакали до ушите!

...
За каква интеграция можем да говорим
Аз под интеграция разбирам да почнат да учат БЪЛГАРСКИ език , да започнат да изучават религията и принципите тук , да им се намери заетост на тея хора и накрая да започнат да им дават някой лев. Да ако има такива хора , които искат да се интегрират няма проблем , иначе който откаже да ги събират в някакви бункери и за Афганистан обратно.

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
zvetiko написа:
Ето, ако ти живееш така, няма ли да се бунтуваш:
Аз случайно да съм те поканил?
В казармата сме спали и в по-лоши условия от този резак, яли сме почти негодна храна, но никой не е хленчил. Точно хората от моето поколение - около 45-55 години без да му мислят ще грабнат Калашниците и ще напълнят с олово тия нашественици защото ни омръзнаха тези 26 години "преход" пълни с лъжи.
И тук става въпрос за интегриране: Доколкото съм живял, като студент с целия спектър цветове на кожата Ви казвам най-отговорно: Интегрират се китайци, корейци, виетнамци, славяни, грузинци, арменци, но мюслитата не подлежат на интеграция.
Негрите също едва ли подлежат на интегриране.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Аз пак ще кажа, че съм имал пряк досег с всякакви бежанци. Та по въпроса с условията им. Условията са повече от добри, само че бай манго знае съвсем ясно, че в дадения лагер ще преседи определен период и като го хванат нервите започва да драска, троши и да си хвърля боклуците насред стаята или от прозорците. Един пример - нарочно хвърляха пластмасови бутилки от минерална вода в тоалетните и резултатът беше плачевен. И това се правеше нарочно. Просто това е сган без всякаква култура и каквито и условия да му създадеш то ще ги направи на нищо от една страна понеже няма култура, от друга страна напук. Болшинството са говеда, живели някъде без никакви нормални условия и в един момент повярвали на една, две показани му снимки с мечтания живот. След това следва продаване на 4-5 овце или 1-2 крави и айде към Еуропата. И това ми "същество" ми казва, че искал да учи като отиде в Германия, Белгия и т.н. Само че нашето момче едвам си пише името и му е трудно да държи химикала. Не ми се пише повече, че ми се доревава на тая тема.
Дека го онзи с двата пръста мустаци

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
don_gori написа:За каква интеграция можем да говорим![]()
Аз под интеграция разбирам да почнат да учат БЪЛГАРСКИ език , да започнат да изучават религията и принципите тук , да им се намери заетост на тея хора и накрая да започнат да им дават някой лев. Да ако има такива хора , които искат да се интегрират няма проблем , иначе който откаже да ги събират в някакви бункери и за Афганистан обратно.
съгласен , все пак от тях има индивиди , които наистина бягат от войната...
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
zvetiko написа:защо се строеше онази ограда, където 1м струваше образно казано 1млн.

Лъжи са приказките за тая ограда, има от Свиленград до Маточина - другото не се пази ...
don_gori написа:За каква интеграция можем да говорим![]()

Ubi dubium, ibi libertas
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4