Моля за помощ, удариха ме и избягаха
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Моля за помощ, удариха ме и избягаха
И аз не го разбрах това,полицията нищо ли не направи по въпроса ?А и си го намерил вместо тях!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Да, наистина. Разкажи какво точно стана. Как реагира, като отиде при него? Какво всъщност ти каза полицията? Ако са се подиграли с теб, подиграй се и ти с тях. Извикай "Господари на Ефира", те ще ги оправят.
Радвам се за завършека!
Радвам се за завършека!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Браво колега, много се радвам, че си стигнал до виновника. Вярвам във възмездието и това ,че "няма не платен обяд" . Такива случки с "хепи енд" (поне за сега) трябва да се разгласяват!!!
Изпратено от моят GT-I9060 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят GT-I9060 с помощта на Tapatalk
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Сега да не се окаже, че джипа таман бил откраднат и човека си го е намерил срещу откуп, а пък крадеца взел че те блъснал!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
колеги, ще ви разкажа за нещата, само малко търпение.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
ИСТОРИЯТА!!! Колата я намерих в неделя. Докато бях там, два отделни пъти звънях на 112 и получих само размотаване от страна на полицията. Първоначално, като беше затворена в гараж оправданието бе, че не можели да дойдат без да знаят номера предварително. След като направих невъзможни неща и колата в крайна сметка бе пред очите ми, пак отказаха да дойдат, трябвало да си подам информация в писмен вид еди къде си. Това, че колата можеше да изчезне или да се ремонтира междувременно, не ги притесняваше явно.
Трябваха ми два-три дена за да събера подробна информация за лицето, за да съм сигурен, че ще го намерят и няма да има оправдания, че не са могли и лицето е неустановено. Днес я подадох в КАТ официално, заедно със снимков материал.
Много случайни хора споделиха с мен за неприятни изживявания на пътя с този хулиган – явно се има за безнаказан, затова реших да споделя открито информацията, която събрах с вас за самоличността на това лайно.
Информацията е следната:
Ифтихар Ахмед /Iftikhar Ahemed/, гражданин на Великобритания, роден на 25.04.1974 в Дерби, паспорт №532223242, издаден на 20.08.2015г., валиден до 20.08.2025г., управител на фирма ИФТИЗ ЕООД с Булстат 204342156.
Отговаря на телефон 0884697299, 0879628088 /англоговорящ/ и email ifty@iftyz.com
Живее в София/Драгалевци/, комплекс „Мирамонте”, бл.6.
Въпросният се е правил на детектив също и ме е проучвал, посредством адвокатите си през тези дни, както и вече си има категорична версия, че не е карал той, дори този, който е карал не бил виновен за ПТП-то. Аз съм го бил предизвикал. Ако бяха дошли на място тогава полицията, тоя така се беше ошашкал, всичко щеше да си признае и пред тях, ама сега нъц. Значи само да има късмет полицията да не се справи с разследването, такъв скандал ще стане и при господари на ефира ще отида. След 1 месец ще имам официален отговор. Иначе жена ми и детето позабравиха за случая. Май само мен ме държи все още. Колата ми се ремонтира вече. 20 дена без нея. БМВ-то си ми е живо и здраво, не бях с него. Това е в общи линии.
Трябваха ми два-три дена за да събера подробна информация за лицето, за да съм сигурен, че ще го намерят и няма да има оправдания, че не са могли и лицето е неустановено. Днес я подадох в КАТ официално, заедно със снимков материал.
Много случайни хора споделиха с мен за неприятни изживявания на пътя с този хулиган – явно се има за безнаказан, затова реших да споделя открито информацията, която събрах с вас за самоличността на това лайно.
Информацията е следната:
Ифтихар Ахмед /Iftikhar Ahemed/, гражданин на Великобритания, роден на 25.04.1974 в Дерби, паспорт №532223242, издаден на 20.08.2015г., валиден до 20.08.2025г., управител на фирма ИФТИЗ ЕООД с Булстат 204342156.
Отговаря на телефон 0884697299, 0879628088 /англоговорящ/ и email ifty@iftyz.com
Живее в София/Драгалевци/, комплекс „Мирамонте”, бл.6.
Въпросният се е правил на детектив също и ме е проучвал, посредством адвокатите си през тези дни, както и вече си има категорична версия, че не е карал той, дори този, който е карал не бил виновен за ПТП-то. Аз съм го бил предизвикал. Ако бяха дошли на място тогава полицията, тоя така се беше ошашкал, всичко щеше да си признае и пред тях, ама сега нъц. Значи само да има късмет полицията да не се справи с разследването, такъв скандал ще стане и при господари на ефира ще отида. След 1 месец ще имам официален отговор. Иначе жена ми и детето позабравиха за случая. Май само мен ме държи все още. Колата ми се ремонтира вече. 20 дена без нея. БМВ-то си ми е живо и здраво, не бях с него. Това е в общи линии.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Той може да си казва КАКВОТО си иска, но след като е НАПУСНАЛ ПТП-то, просто може да го духа той или този, който ще поеме вината като каже, че той е карал! Всъщност тоя и той ще го духа дори да поеме друг вината защото никой няма да го направи безплатно.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Той може да си казва КАКВОТО си иска, но след като е НАПУСНАЛ ПТП-то, просто може да го духа той или този, който ще поеме вината като каже, че той е карал! Всъщност тоя и той ще го духа дори да поеме друг вината защото никой няма да го направи безплатно.
дано да е така, даже се надявам да му смъкнат и регистрационните номера. За такова нещо по новия закон не ги ли махат?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Не знам какво влезе в сила за това, на 21-ви януари мисля го промениха, преди беше от 1 до 6 месеца без книжка и от 100 до 300 за ПТП-то..
In God we trust, all others we track.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Toй или някой негов приятел гори със сигурност - щом е избягал от птп-то е виновен. Ти си имаш протокол от кат, проверен си за алкохол/наркотици и пробата ти е отрицателна, документите са ти редовни - няма от какво да се притесняваш - няма как да те изкарат виновен в случая. По-лошото е, че този ще продължи да си кара по същия начин, без значение дали неговата книжка ще отиде в кат. Щом и други реват от начина му на шофиране и си тръгва от птп без да му мигне окото, със сигурност няма да се замисли сериозно дали да седне зад волана без книжка и талон 

- sub_eleven
- ентусиаст
-
За съжаление по законов ред не може да се направи нищо повече. Освен да го съдя за нематериални щети, но не ми се занимава със съда, ще е сложно и със спорен резултат.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
По законов ред един вид щом си жив нищо особено няма да направят. Ще му сложат една символична глоба и ще му се размине. На Господарите също не разчитай много. Имам чувството, че всичките им репортажи са или поръчкови или с връзки.
Аз не разбрах полицаите дойдоха ли като съобщи за ПТП-то? Защото са длъжни да посетят местопроизшествието, когато едно от участващите МПС-та е с чуждестранна регистрация. От друга страна пък той като участник управляващ МПС с чужда регистрация е длъжен да остане на местопроизшествието.
Законът не е променян от 2002-ра по члена под който той попада- "наруши задълженията си като участник в пътнотранспортно произшествие". С други думи 1 до 6 месеца и 50 до 200лв. С други думи нищо и половина.
Аз не разбрах полицаите дойдоха ли като съобщи за ПТП-то? Защото са длъжни да посетят местопроизшествието, когато едно от участващите МПС-та е с чуждестранна регистрация. От друга страна пък той като участник управляващ МПС с чужда регистрация е длъжен да остане на местопроизшествието.
Законът не е променян от 2002-ра по члена под който той попада- "наруши задълженията си като участник в пътнотранспортно произшествие". С други думи 1 до 6 месеца и 50 до 200лв. С други думи нищо и половина.
Ще чакаш господарите да направят репортаж за британски гражданин
След всичките ксенофобски изявления на Тереза Мей нашето правителство даже не е реагирало. Ще разберете кои са долна категория хора, ама ще ви трябва време.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d
E46 3.0i
Е60 545i
Само дето ще им дадеш 2500 на господарите,не вярвам да направят нещо повече от теб.
Та ти сам свърши повече работа от тях.
Извода какъв блъскаш някой и бягаш и оставаш невинен,няма такава държава
Та ти сам свърши повече работа от тях.
Извода какъв блъскаш някой и бягаш и оставаш невинен,няма такава държава

61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5