Моля за помощ, удариха ме и избягаха
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Моля за помощ, удариха ме и избягаха
И аз не го разбрах това,полицията нищо ли не направи по въпроса ?А и си го намерил вместо тях!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Да, наистина. Разкажи какво точно стана. Как реагира, като отиде при него? Какво всъщност ти каза полицията? Ако са се подиграли с теб, подиграй се и ти с тях. Извикай "Господари на Ефира", те ще ги оправят.
Радвам се за завършека!
Радвам се за завършека!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Браво колега, много се радвам, че си стигнал до виновника. Вярвам във възмездието и това ,че "няма не платен обяд" . Такива случки с "хепи енд" (поне за сега) трябва да се разгласяват!!!
Изпратено от моят GT-I9060 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят GT-I9060 с помощта на Tapatalk
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Сега да не се окаже, че джипа таман бил откраднат и човека си го е намерил срещу откуп, а пък крадеца взел че те блъснал!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
колеги, ще ви разкажа за нещата, само малко търпение.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
ИСТОРИЯТА!!! Колата я намерих в неделя. Докато бях там, два отделни пъти звънях на 112 и получих само размотаване от страна на полицията. Първоначално, като беше затворена в гараж оправданието бе, че не можели да дойдат без да знаят номера предварително. След като направих невъзможни неща и колата в крайна сметка бе пред очите ми, пак отказаха да дойдат, трябвало да си подам информация в писмен вид еди къде си. Това, че колата можеше да изчезне или да се ремонтира междувременно, не ги притесняваше явно.
Трябваха ми два-три дена за да събера подробна информация за лицето, за да съм сигурен, че ще го намерят и няма да има оправдания, че не са могли и лицето е неустановено. Днес я подадох в КАТ официално, заедно със снимков материал.
Много случайни хора споделиха с мен за неприятни изживявания на пътя с този хулиган – явно се има за безнаказан, затова реших да споделя открито информацията, която събрах с вас за самоличността на това лайно.
Информацията е следната:
Ифтихар Ахмед /Iftikhar Ahemed/, гражданин на Великобритания, роден на 25.04.1974 в Дерби, паспорт №532223242, издаден на 20.08.2015г., валиден до 20.08.2025г., управител на фирма ИФТИЗ ЕООД с Булстат 204342156.
Отговаря на телефон 0884697299, 0879628088 /англоговорящ/ и email ifty@iftyz.com
Живее в София/Драгалевци/, комплекс „Мирамонте”, бл.6.
Въпросният се е правил на детектив също и ме е проучвал, посредством адвокатите си през тези дни, както и вече си има категорична версия, че не е карал той, дори този, който е карал не бил виновен за ПТП-то. Аз съм го бил предизвикал. Ако бяха дошли на място тогава полицията, тоя така се беше ошашкал, всичко щеше да си признае и пред тях, ама сега нъц. Значи само да има късмет полицията да не се справи с разследването, такъв скандал ще стане и при господари на ефира ще отида. След 1 месец ще имам официален отговор. Иначе жена ми и детето позабравиха за случая. Май само мен ме държи все още. Колата ми се ремонтира вече. 20 дена без нея. БМВ-то си ми е живо и здраво, не бях с него. Това е в общи линии.
Трябваха ми два-три дена за да събера подробна информация за лицето, за да съм сигурен, че ще го намерят и няма да има оправдания, че не са могли и лицето е неустановено. Днес я подадох в КАТ официално, заедно със снимков материал.
Много случайни хора споделиха с мен за неприятни изживявания на пътя с този хулиган – явно се има за безнаказан, затова реших да споделя открито информацията, която събрах с вас за самоличността на това лайно.
Информацията е следната:
Ифтихар Ахмед /Iftikhar Ahemed/, гражданин на Великобритания, роден на 25.04.1974 в Дерби, паспорт №532223242, издаден на 20.08.2015г., валиден до 20.08.2025г., управител на фирма ИФТИЗ ЕООД с Булстат 204342156.
Отговаря на телефон 0884697299, 0879628088 /англоговорящ/ и email ifty@iftyz.com
Живее в София/Драгалевци/, комплекс „Мирамонте”, бл.6.
Въпросният се е правил на детектив също и ме е проучвал, посредством адвокатите си през тези дни, както и вече си има категорична версия, че не е карал той, дори този, който е карал не бил виновен за ПТП-то. Аз съм го бил предизвикал. Ако бяха дошли на място тогава полицията, тоя така се беше ошашкал, всичко щеше да си признае и пред тях, ама сега нъц. Значи само да има късмет полицията да не се справи с разследването, такъв скандал ще стане и при господари на ефира ще отида. След 1 месец ще имам официален отговор. Иначе жена ми и детето позабравиха за случая. Май само мен ме държи все още. Колата ми се ремонтира вече. 20 дена без нея. БМВ-то си ми е живо и здраво, не бях с него. Това е в общи линии.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Той може да си казва КАКВОТО си иска, но след като е НАПУСНАЛ ПТП-то, просто може да го духа той или този, който ще поеме вината като каже, че той е карал! Всъщност тоя и той ще го духа дори да поеме друг вината защото никой няма да го направи безплатно.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Той може да си казва КАКВОТО си иска, но след като е НАПУСНАЛ ПТП-то, просто може да го духа той или този, който ще поеме вината като каже, че той е карал! Всъщност тоя и той ще го духа дори да поеме друг вината защото никой няма да го направи безплатно.
дано да е така, даже се надявам да му смъкнат и регистрационните номера. За такова нещо по новия закон не ги ли махат?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Не знам какво влезе в сила за това, на 21-ви януари мисля го промениха, преди беше от 1 до 6 месеца без книжка и от 100 до 300 за ПТП-то..
In God we trust, all others we track.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Toй или някой негов приятел гори със сигурност - щом е избягал от птп-то е виновен. Ти си имаш протокол от кат, проверен си за алкохол/наркотици и пробата ти е отрицателна, документите са ти редовни - няма от какво да се притесняваш - няма как да те изкарат виновен в случая. По-лошото е, че този ще продължи да си кара по същия начин, без значение дали неговата книжка ще отиде в кат. Щом и други реват от начина му на шофиране и си тръгва от птп без да му мигне окото, със сигурност няма да се замисли сериозно дали да седне зад волана без книжка и талон 

- sub_eleven
- ентусиаст
-
За съжаление по законов ред не може да се направи нищо повече. Освен да го съдя за нематериални щети, но не ми се занимава със съда, ще е сложно и със спорен резултат.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
По законов ред един вид щом си жив нищо особено няма да направят. Ще му сложат една символична глоба и ще му се размине. На Господарите също не разчитай много. Имам чувството, че всичките им репортажи са или поръчкови или с връзки.
Аз не разбрах полицаите дойдоха ли като съобщи за ПТП-то? Защото са длъжни да посетят местопроизшествието, когато едно от участващите МПС-та е с чуждестранна регистрация. От друга страна пък той като участник управляващ МПС с чужда регистрация е длъжен да остане на местопроизшествието.
Законът не е променян от 2002-ра по члена под който той попада- "наруши задълженията си като участник в пътнотранспортно произшествие". С други думи 1 до 6 месеца и 50 до 200лв. С други думи нищо и половина.
Аз не разбрах полицаите дойдоха ли като съобщи за ПТП-то? Защото са длъжни да посетят местопроизшествието, когато едно от участващите МПС-та е с чуждестранна регистрация. От друга страна пък той като участник управляващ МПС с чужда регистрация е длъжен да остане на местопроизшествието.
Законът не е променян от 2002-ра по члена под който той попада- "наруши задълженията си като участник в пътнотранспортно произшествие". С други думи 1 до 6 месеца и 50 до 200лв. С други думи нищо и половина.
Ще чакаш господарите да направят репортаж за британски гражданин
След всичките ксенофобски изявления на Тереза Мей нашето правителство даже не е реагирало. Ще разберете кои са долна категория хора, ама ще ви трябва време.

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Само дето ще им дадеш 2500 на господарите,не вярвам да направят нещо повече от теб.
Та ти сам свърши повече работа от тях.
Извода какъв блъскаш някой и бягаш и оставаш невинен,няма такава държава
Та ти сам свърши повече работа от тях.
Извода какъв блъскаш някой и бягаш и оставаш невинен,няма такава държава

61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5