Надеждно БМВ?
Модератор: Общи модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: Надеждно БМВ?
Никога не мога да разбера хора двоумящи се между 3-та и 5-та серия, и що трябва да вземеш тъжно изглеждащото в стоков вид е39, като има е38
Сравнението на е46 с е36 също е забавно, както и е34 с е39.
Важно е преди покупката да се реши "Удоволствието от шофирането" или "Удоволствието от возенето" е приоритет.
Това което съм виждал по пазарите започва от 10 000 нагоре за е46 и е39, а ако решиш да го обслужиш и набаваиш с екстри, джанти и окачване, цифрата минава 15 000.

Важно е преди покупката да се реши "Удоволствието от шофирането" или "Удоволствието от возенето" е приоритет.
Това което съм виждал по пазарите започва от 10 000 нагоре за е46 и е39, а ако решиш да го обслужиш и набаваиш с екстри, джанти и окачване, цифрата минава 15 000.
Lenco написа:Никога не мога да разбера хора двоумящи се между 3-та и 5-та серия, и що трябва да вземеш тъжно изглеждащото в стоков вид е39, като има е38![]()
Не мога да ти хвана мисълта. Кое е забавно на сравнението между е36/е46?
Какво означава удоволствие от шофиране и каране? 3та серия караш 5та се возиш ли

Къде намеси е38 чак ти незнаеш...
Баси имам акаунт от 10 годин и още ми oдобряват мненията

Последна промяна SK на 27 Апр 2017, 11:16, променена общо 1 път
Според мен хора на които им допада е36(като обратна връзка от пътя усещане и тн.) не се кефят на е39 или е46. За мен 328-ца(е36) е най-добре , стига да не ти пречат минусите на кабриото.
alx написа:Аз бих стоял настрана от е60.
Е39 мисля, че е най- подходящия избор. Ако за тези пари можеш да намериш 530 това е колата... ако искаш по- малка- е46 330. За мене този мотор е най- хубавия за времето си в тези коли.
предполагам говориш за 3.0 бензин?
към всички ето обява от днес във форума е90 около 10к - viewtopic.php?f=46&t=418292 на външен вид го докарва според мен, технически няма как да се знае как, но не изглежда като гроб или бъркам аз някъде?
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Lenco написа:Никога не мога да разбера хора двоумящи се между 3-та и 5-та серия, и що трябва да вземеш тъжно изглеждащото в стоков вид е39, като има е38![]()
Странно е да се двоумиш между 3-ка и 5-ца, но е съвсем нормално в случая да се предложи 7-ца

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
drago_pavlov написа:Lenco написа:Никога не мога да разбера хора двоумящи се между 3-та и 5-та серия, и що трябва да вземеш тъжно изглеждащото в стоков вид е39, като има е38![]()
Странно е да се двоумиш между 3-ка и 5-ца, но е съвсем нормално в случая да се предложи 7-ца
Ако си дебел, женати е дебела, децата ти са дебели, майка ти и баща ти са дебели, и търсиш лукс.
Lenco написа:Това което съм виждал по пазарите започва от 10 000 нагоре за е46 и е39, а ако решиш да го обслужиш и набаваиш с екстри, джанти и окачване, цифрата минава 15 000.
Колега айде малко по-сериозно с тея цифри, не всички са далавераджии като повечето от тук дето като сложат 1-2 М-кови брони и едно CD дето плейва само обикновени дискове ама било оригинално и айде 2500лв+ от цената

- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Бюджетът от 10к +-2к стига за е90 и е60, но за коли с много компромиси.
Тоест по-скоро изборът трябва да се сведе до е46, е39, е38.
И аз подкрепям мненията, че първо трябва да решиш дали искаш да се возиш раздавайки газ или да ти е комфортно и удобно.
А за колегите които казват "търси колата в най-доброто състояние" - това е така но имайте в предвид, че е невъзможно да обиколиш всички е39, е46, е90, е60 на пазара и да намериш най-здравата технически. 1-во трябва да се филтрира конкретната серия която се търси и след това да се търси добър екземпляр от серията.
Аз лично в този бюджет бих се спрял на е39 с пакет и 3-ка дизел или 3-ка бенз. Даже трябва и да хартиса някой лев.
Тоест по-скоро изборът трябва да се сведе до е46, е39, е38.
И аз подкрепям мненията, че първо трябва да решиш дали искаш да се возиш раздавайки газ или да ти е комфортно и удобно.
А за колегите които казват "търси колата в най-доброто състояние" - това е така но имайте в предвид, че е невъзможно да обиколиш всички е39, е46, е90, е60 на пазара и да намериш най-здравата технически. 1-во трябва да се филтрира конкретната серия която се търси и след това да се търси добър екземпляр от серията.
Аз лично в този бюджет бих се спрял на е39 с пакет и 3-ка дизел или 3-ка бенз. Даже трябва и да хартиса някой лев.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Надеждно БМВ?

Точно това беше идеята на темата...всичките модели вече са стари, т.е. във форума има много хора които са им навъртяли км и може да се направи равносметка кой е излязъл най-читав, изчистен от глупави технически проблеми и т.н.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Е36-цата, която си гледаш от 10 години ще е най-изчистена от проблеми.
А ако не е, с тоя бюджет 10к ще стане

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
vlad0 написа:alx написа:Аз бих стоял настрана от е60.
Е39 мисля, че е най- подходящия избор. Ако за тези пари можеш да намериш 530 това е колата... ако искаш по- малка- е46 330. За мене този мотор е най- хубавия за времето си в тези коли.
предполагам говориш за 3.0 бензин?
към всички ето обява от днес във форума е90 около 10к - viewtopic.php?f=46&t=418292 на външен вид го докарва според мен, технически няма как да се знае как, но не изглежда като гроб или бъркам аз някъде?
Да. Този мотор за мене е последния истински "обикновен" БМВ мотор. Гъвкав, с добра динамика навсякъде в оборотите, гласовит и надежден.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
drago_pavlov написа:Е36-цата, която си гледаш от 10 години ще е най-изчистена от проблеми.
една 28цата за 3хил евро с наляти в нея още 3хил евро ... бая кола за каране ще стане ... ама надали тва е идеята
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
host написа:drago_pavlov написа:Е36-цата, която си гледаш от 10 години ще е най-изчистена от проблеми.
една 28цата за 3хил евро с наляти в нея още 3хил евро ... бая кола за каране ще стане ... ама надали тва е идеята
Много повече трябват, ако тепърва ще я купува...
Не питай откъде знам...
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Колега ако искаш надеждно бмв относно задвижване и поведение на пътя избора е Е46XI. Това е много надеждна кола през цялата година. Някой беше написал ,че Е46 било като китайското бмв. Никак не съм съгласен с това. За 10х.лв.,(че и за по малко) има много добри Е46 с пълен набор от екстри. Ако ти е тясна третата серия,въпреки ,че Е36 е по-тясно от 46 особено отпред,си за Е39. За определения бюджет мисля,че може да си намериш запазена кола.