ДжиБ до 15к
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: ДжиБ до 15к
Нисан за европейския пазар е нула, нормални леки автомобили май вече дори не предлагат, с изключения на микра..
Джиповете, не кашкай де, са много сериозни.
Вижте какво се кара из Африка и на какви години е.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Има нещо общо между Патрол и Кашкай ли, че съм изпуснал 
То и тва викат, че е бмв

То и тва викат, че е бмв

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Точно, а такова БМВ не бях виждал, има ли по улиците от него??
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
alekangg написа:Нисан за европейския пазар е нула, нормални леки автомобили май вече дори не предлагат, с изключения на микра..
Предлагат се.На скоро гледах Пулсар на някакъв спорт пакет (май) , на доста приятни лизингови условия.
190 и няколко млади кончета

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Binev_OuT написа:И тва дето викат че е БМВ , прави ли БМВ посредствена марка?
Покажи да съм казал лошо за нисан

Задълбахме излишно ... Успех

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Той колегата още нищо не казва в запитването си, ама аз от своя страна бих попитал, на таз жена за к'во и е джип и къде ще го кара? Щото като ги гледам жените с джипове по София, получавам уртикария гигантоза.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
K_Ilkov написа:Binev_OuT написа:И тва дето викат че е БМВ , прави ли БМВ посредствена марка?
Покажи да съм казал лошо за нисан![]()
Задълбахме излишно ... Успех
Аз не говорих за теб

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Жената кара Нисан Кашкай 2010 година, 1,6 бензин.
На нея много и допада, вози добре, седалките са удобни, има добра видимост на пътя и има приличен, дори нисък разход, пък и намерихме такъв с газова уредба.
Няма 4х4, само на предно е и миналата зима се убедихме, че това не е голяма, да не кажа никаква липса в града.
Хубавото е, че буквално за 2-3 километра зимата, в големите студове, вече е минала на газ и духа топло в купето. Говоря за град, без голям трафик.
На място ако работи, колата загрява за около 5-6-10 минути.
Няма никакви драми около този автомобил, според жената, а и според мен е удобна за каране.
Друг голям + за мен е, че тази кола не предизвиква някаква завист и си спокоен, когато я паркираш някъде+ това, че не трябва да и се търси гараж задължително за нощуване.
Каското е около 800 лева на година и всички застрахователи с кеф и без никакви условности ще застраховат.
115 конски сили е, което на това леко купе са достатъчни.
Иначе, разбира се, Х5 или Х3 са къде къде по-сериозни автомобили, какъвто с огромно удоволствие бих купил, но там има доста неизвестни около поддръжка, разход и тн.
Там има необходимост от гараж/паркинг заради конюнктурата на българското мислене и съответно кражбите.
За мен БМВ е марката преди всичко, но това не е в никакъв случай бюджетен автомобил, а сериозен такъв, към който трябва сериозно отношение.
На нея много и допада, вози добре, седалките са удобни, има добра видимост на пътя и има приличен, дори нисък разход, пък и намерихме такъв с газова уредба.
Няма 4х4, само на предно е и миналата зима се убедихме, че това не е голяма, да не кажа никаква липса в града.
Хубавото е, че буквално за 2-3 километра зимата, в големите студове, вече е минала на газ и духа топло в купето. Говоря за град, без голям трафик.
На място ако работи, колата загрява за около 5-6-10 минути.
Няма никакви драми около този автомобил, според жената, а и според мен е удобна за каране.
Друг голям + за мен е, че тази кола не предизвиква някаква завист и си спокоен, когато я паркираш някъде+ това, че не трябва да и се търси гараж задължително за нощуване.
Каското е около 800 лева на година и всички застрахователи с кеф и без никакви условности ще застраховат.
115 конски сили е, което на това леко купе са достатъчни.
Иначе, разбира се, Х5 или Х3 са къде къде по-сериозни автомобили, какъвто с огромно удоволствие бих купил, но там има доста неизвестни около поддръжка, разход и тн.
Там има необходимост от гараж/паркинг заради конюнктурата на българското мислене и съответно кражбите.
За мен БМВ е марката преди всичко, но това не е в никакъв случай бюджетен автомобил, а сериозен такъв, към който трябва сериозно отношение.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Е.Димитров написа:За мен БМВ е марката преди всичко, но това не е в никакъв случай бюджетен автомобил, а сериозен такъв, към който трябва сериозно отношение.
Абсолютно съм съгласен!

То и голямото реване колко се чупят и тн. БМВтата идва именно от подценяването на тези факти и купуването на изстрадал екземпляр на предела на бюджета в търсене на по-нова година, "фейса" и нам си коя екстра, без която не може да се живее.

...
K_Ilkov написа:Е.Димитров написа:За мен БМВ е марката преди всичко, но това не е в никакъв случай бюджетен автомобил, а сериозен такъв, към който трябва сериозно отношение.
Абсолютно съм съгласен!![]()
То и голямото реване колко се чупят и тн. БМВтата идва именно от подценяването на тези факти и купуването на изстрадал екземпляр на предела на бюджета в търсене на по-нова година, "фейса" и нам си коя екстра, без която не може да се живее.
има и го и този момент. българина знае немските марки и знае че и съседа му ги знае и затова ако ще купи немец обикновено с модела и екстрите става малко изхвърляне спрямо бюджета за покупката... резултата е хубав модел и екстри, но лошо състояние (за да се впише в бюджета)... и после що немците били кошници...
сега, ако трябва да си говориме истината една тойота се чупи по-малко от едно бмв/мерцедес/ауди... просто е по-проста, по-лесна за правене а технологиите и материалите им са на нивото на немците да не кажа по-добри. но, както написах по-горе възприятието на надеждност по нашите ширини си има и други особености и корени...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
alx написа:K_Ilkov написа:Е.Димитров написа:За мен БМВ е марката преди всичко, но това не е в никакъв случай бюджетен автомобил, а сериозен такъв, към който трябва сериозно отношение.
Абсолютно съм съгласен!![]()
има и го и този момент. българина знае немските марки и знае че и съседа му ги знае и затова ако ще купи немец обикновено с модела и екстрите става малко изхвърляне спрямо бюджета за покупката... резултата е хубав модел и екстри, но лошо състояние (за да се впише в бюджета)... и после що немците били кошници...
сега, ако трябва да си говориме истината една тойота се чупи по-малко от едно бмв/мерцедес/ауди... просто е по-проста, по-лесна за правене а технологиите и материалите им са на нивото на немците да не кажа по-добри. но, както написах по-горе възприятието на надеждност по нашите ширини си има и други особености и корени...
Ако трябва да си говорим истината още на ниво вторичен пазар Германия, Италия и тн. можеш да вземеш по-читава японка пред премиум немците. Просто и там ако някой иска да натиска и да прави километри се взима БМВ, Мерц, Ауди.
Колко са здрави обаче е едната страна на монетата. Приемам, че е така макар да е леко отживелица твърдението.
Щото колкото и да са здрави на стара кола и се чупят неща или си им идва време за смяна.
Японците понякога имат безумни цени за някой елементарни неща, и още по-безумни на неелементарни и подлежащи на смяна от морга.
Отделно бай майстор 99% е по-запознат с БМВтата за разлика от японките, които често са екзотика за нашите сервизи.
Та, не че нещо ама аз си натискам за "нашто"

Последна промяна K_Ilkov на 09 Авг 2017, 19:14, променена общо 1 път

...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Със свито сърце потвърждавам горното!K_Ilkov написа:Колко са здрави обаче е едната страна на монетата. Приемам, че е така макар да е леко отживелица твърдението.
Щото колкото и да са здрави на стара кола и се чупят неща или си им идва време за смяна.
Японците понякога имат безумни цени за някой елементарни неща, и още по-безумни на неелементарни и подлежащи на смяна от морга.
Отделно бай майстор 99% е по-запознат с БМВтата за разлика от японките, които често са екзотика за нашите сервизи.
Та, не че нещо ама аз си натискам за "нашто"![]()
Но аз пак гласувам за тях,ако е за жена. За мъж,определено немско-X 3,5 -кой както го усеща!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Повече няма да я отварям тая тема, че накрая ще вземете да ме подлъжете да върна на жената Витарата в семейния автопарк 

...
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Само подхвърлям като идея, въпреки че е грозно горкото и леко дървено вътре...
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4avlxd
Големият му по-дърт брат е доста дуракоустойчиво животно, за това не знам...

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4avlxd
Големият му по-дърт брат е доста дуракоустойчиво животно, за това не знам...

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4