Какъв автомобил бихте си купили(изкл.BMW)
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Какъв автомобил бихте си купили(изкл.BMW)
Извън Нисан ГТР бих си взел Опел. Ама то първото не еи много баш кола, та избирам Опел ако става дума за всекидневна кола. БЕНЗИНОВ.
То такъв и карам сега де.
Просто Опелът за мен екола съчетаваща доста неща и то на добра цена. Във всички случаи ги имам за по-здрави от ВАГ, въпреки някои хора да не са съгласни с това, а освен всичко останало спрямо тях не са неразумно скъпи. Бахти, един Пасат в нкакви случаи спокойно стига 100 бона.
ГоУфовете и те летят все едно са 3-та серия БМВ.

Просто Опелът за мен екола съчетаваща доста неща и то на добра цена. Във всички случаи ги имам за по-здрави от ВАГ, въпреки някои хора да не са съгласни с това, а освен всичко останало спрямо тях не са неразумно скъпи. Бахти, един Пасат в нкакви случаи спокойно стига 100 бона.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
И аз бих се спрял на Оpel или Volvo. Наблюденията са ми върху служебни такива, карани баш като крадени
. Инсигния специално е неунищожима, харчи смешно малко гориво (ecoflex дизелите визирам), подръжката е смешно евтина (едно от последните обслужвания включваше масло, всички филтри, дискове и накладки АТЕ бяха под 500лв всичко
, за 200к км само задните носачи се разтропаха от окачването, 300лв за двата ОЕМ), а за цената си предлага страшно много кола. Волво са с много симпатичен дизайн и също са доста издръжливи, но цените са по-високи за всичко

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Don_Diego написа: за 200к км само задните носачи се разтропаха от окачването, 300лв за двата ОЕМ)
Един брой преден носач Аутбек 2008ма- 500 лъва ..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
BMW_POWER написа:alx написа:аз гласувах за мерцедес.
никога не са ме разочаровали - дори боклуците между 1995-2006
ако живея в държава с хубави пътища щях да наблегна на порше обаче.
ако нямаше бенц и живеех в държава с лоши пътища щях да карам или гм или форд.
Имаш и двете, защо се правиш на луд![]()
:.
Ти се смееш ама в сряда ходих да карам новия навигатор черен етикет и останах очарован... толкова е пипнат, че просто няма накъде. И като цена беше съвсем приемлив за това което предлага...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Форума на БМВ, говорещ за Дачия, но готов да кара Мерцедес 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
K_Ilkov написа:Форума на БМВ, говорещ за Дачия, но готов да кара Мерцедес
По-точно синтезирано заключение за резултатите от анкетата до момента едва ли някой ще направи!
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Мен лично ме изненадва този афинитет към Мерцедес, не очаквах.
За мен БМВ има поведение, което не бих търсил в Мерцедес ... въпреки задното предаване.
За мен БМВ има поведение, което не бих търсил в Мерцедес ... въпреки задното предаване.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
K_Ilkov написа:Мен лично ме изненадва този афинитет към Мерцедес, не очаквах.
+1 усещането е различно! Лично аз бих си купил Audi A4/A6 бензин.
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
alx написа:BMW_POWER написа:alx написа:аз гласувах за мерцедес.
никога не са ме разочаровали - дори боклуците между 1995-2006
ако живея в държава с хубави пътища щях да наблегна на порше обаче.
ако нямаше бенц и живеех в държава с лоши пътища щях да карам или гм или форд.
Имаш и двете, защо се правиш на луд![]()
:.
Ти се смееш ама в сряда ходих да карам новия навигатор черен етикет и останах очарован... толкова е пипнат, че просто няма накъде. И като цена беше съвсем приемлив за това което предлага...
Тя темата беше за автомобилите

Иначе и аз съм имал възможността да се кефя на луксозното производство на Шеви. Най-големият дилър на камионджийското им производство ми беше клиент в Монреал и какво да ти кажа, очарован съм.
Друг е въпросът, че женицата ще и е малко тегаво. Тук на село улиците (поне в Ситито) не са много широки. Отделно в подземните паркинги има тегави места и ако не внимаваш, стават инфекции.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
S63 AMG щеше да е... най-малкото заради звука
Казвам го като отдавнашен Мерцедес фен, а и по принцип бих си взел едно АМГ като одъртея да си пръцкам
Иначе за ежедневна кола Trackhawk-а ми е особено интересен, ама се усетих, че почнах да си фантазирам вече

Казвам го като отдавнашен Мерцедес фен, а и по принцип бих си взел едно АМГ като одъртея да си пръцкам

Иначе за ежедневна кола Trackhawk-а ми е особено интересен, ама се усетих, че почнах да си фантазирам вече

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Vra4anin написа:Напротив
Ще приема тая логика само с аналогична анкета в МБ форума и резултата е същия

...
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Skoda Superb или ако трябва да е нова - Dacia.
Смятам, че Skoda е колата, която си заслужава като качество и цена, след БМВ. На Пасатите много им изпортиха външния вид и от към окачване са по-зле. Мерцедесите стават все по-грозни(изключвайки S-класата) и са за хора обичащи повечко лукс и по-малко динамика.
AUDI до скоро ми бяха фаворити, но преди месец се возих в едно А3 на две години със сравнително малко екстри и бях втрещен от долнопробните материали вътре в салона. Усещането беше, все едно съм в Дачия. Всички пластмаси на пипане изглеждаха като евтини и таблото отпред не беше нищо особено. Сякаш като на моделите от преди 10 години. А уж се водят луксозния VAG.
Смятам, че Skoda е колата, която си заслужава като качество и цена, след БМВ. На Пасатите много им изпортиха външния вид и от към окачване са по-зле. Мерцедесите стават все по-грозни(изключвайки S-класата) и са за хора обичащи повечко лукс и по-малко динамика.
AUDI до скоро ми бяха фаворити, но преди месец се возих в едно А3 на две години със сравнително малко екстри и бях втрещен от долнопробните материали вътре в салона. Усещането беше, все едно съм в Дачия. Всички пластмаси на пипане изглеждаха като евтини и таблото отпред не беше нищо особено. Сякаш като на моделите от преди 10 години. А уж се водят луксозния VAG.

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
А6 комби заглеждах, но като знам, че един ангренаж е 3К и ми мина.
Обаче една нова КИА или Хюндай бих карал. Доста здрави и безпроблемни са като цяло.
Тая тема и аз не я разбирам, като описание на колата мечта. Все си мисля, че идеята е какво ще си купя на този етап ако не е БМВ
Обаче една нова КИА или Хюндай бих карал. Доста здрави и безпроблемни са като цяло.
Тая тема и аз не я разбирам, като описание на колата мечта. Все си мисля, че идеята е какво ще си купя на този етап ако не е БМВ
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
dan-dam написа:Все си мисля, че идеята е какво ще си купя на този етап ако не е БМВ
Именно

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
dan-dam написа:А6 комби заглеждах, но като знам, че един ангренаж е 3К и ми мина.
Аз пък не виждам къде се споменава за кола-мечта. Мисля, че се говори за алтернатива на БМВ.
За КИА-та съм твърдо ЗА. Доста добре са като цяло и доста здрави, но и цените не са им много ниски. Хюндаите обаче са много зле отвътре.