The last fight
Модератор: Общи модератори
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Re: The last fight
да предложа дачия обратен волан на газ от ЮК 

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Каквото ти душа иска 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
firstduo93 написа:ауди а8 лимузината със 200 коня двигателя май беше 3.0 .
По-добре с градския се движи, тролей или трамвай, динамиката е сходна и ще ти е по-евтино

Ауди е кола с неоправдано скъпа подръжка, еле па А8. В семейството имаме A8L W12 D3 facelift - това е в състояние да изгори и дрехите ти докато ги носиш

Първия пост по темата я изчерпва според мен към момента: избери няколко марки и модела (не няколко марки и цялата им моделна гама

firstduo93 написа:Тъй момци дойде и моят ред да започна да си търся кола но съм се зачудил за няколко модела и ще се радвам да ми помогнете
Мисля, че това е твоят модел:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Няма ли такова Е шаесе 

- astrapower
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 28i xDrive Estoril Blue, R259
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: ex. X3 E83 LCI 3.0d
Яка тема, но да се разпишем преди да и сложат катинарчето. Той пича се шегува, но пък ни гледа сеира как пишем ли пишем ... 

Първо питай родителите си, колко парички ще дадат за да се изясни бюджета.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Ако нещо не те трогнат тия коли, ела да ти дам едно Бентли Континентал. Верно, че цвета е малко странен, ма па си е Бентли. 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Разполагам с 16к . Мисля нещо за 14 и после да имам 2 бона за ремонти. Ешеасето мн ме кефи ама малко ме сплашиха че тези вносните в бг са каруци и ще дам много пари за ремонти. Вагът ми е много противен но пък а8 ми харесва. Мерцедеса в211то бил здрав като изключим сбс модула. Джипките на бмв много ме кефят тоест сувовете но х5 бил солиден за подръжка. Е90 мога да си позволя фейсова за тези пари но мисля че е една идея по—нисък клас от другите. Е39 ,е46 знам за какво става въпрос,готини колички ама поостаряха. Всички тези коли ме кефат,дилемата ще е голяма. Колега бентлито и да го купя нямам къде да го карам,ако видиш пътищата тук ще се гръмнеш :-)
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
За 16к си вземаш едно 530i 6цил e39 или 330i за скромна сума вкарваш в го в доверен сервиз и оправяш всичко. Така вече може да караш 5г без изцепки да ти прави колата.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Каква е целта и за какво ще се ползва автомобила ? Работен кон , евридейка или за представителни нужди ....до кафето , до мола или ще се вади от гаража на сакрални дати примерно ? Ако няма да се кара често не виждам какъв е проблема че се развалят , едва ли ще опре до сериозни ремонти първите 2 - 3 години 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
аз бих се спрял на Е46 330i за 8-10к. не е казано,че трябва всичките 16к. да се похарчат.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Каква е целта и за какво ще се ползва автомобила ? Работен кон , евридейка или за представителни нужди ....до кафето , до мола или ще се вади от гаража на сакрални дати примерно ? Ако няма да се кара често не виждам какъв е проблема че се развалят , едва ли ще опре до сериозни ремонти първите 2 - 3 години
За пикъп