Вижте това "комплектче".
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Вижте това "комплектче".
Както и да е - заминаха в Дунава... Жалко за вложения труд и майсторство, изработката изглеждаше прецизна. Жалко е, че явно талантливи хора се занимават с простотии и използват уменията си за да вредят на другите. Не мога да си представя "бизнес", основан на кражби, измами и лъжи... Явно трябва да имаш особена психика за такава "работа"...
Замби с цифри (за набиване на номера) - не мисля, че са незаконни, аз също имам доста добър комплект. И не мисля да го хвърлям в Дунава...
Номера освен на МПС се набиват и на други изделия, например на инструменти. В бившата ми работа всички пробивни машини (перфоратори и къртачи) имаха инвентарен номер. Съответно - имахме и такъв комплект с цифри. Само че там нанасяхме номера като загрявахме стоманената замба и я притискахме към пластмасовия корпус на машината.
Замби с цифри (за набиване на номера) - не мисля, че са незаконни, аз също имам доста добър комплект. И не мисля да го хвърлям в Дунава...

Excellent! Steven is my name!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Едва ли някой си е представял как мелиш замбата с 2 килограмов чук по пластмасовият корпус на бормашина 
Ако не си бастисал всичко в дунава бих се радвал на едно инструментче за е28, че тъкмо тука имам един волан дето не мога да махна, ключа го няма, а ми е ценен кормилният прът, че е от скъпите

Ако не си бастисал всичко в дунава бих се радвал на едно инструментче за е28, че тъкмо тука имам един волан дето не мога да махна, ключа го няма, а ми е ценен кормилният прът, че е от скъпите

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Язък, 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Напротив, подкрепям силно тва действие. Много хубаво си направил 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Тия дни да няма статии от рода на: "Джамбази се удавиха в Дунав"

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Някой ако му се налага да отвори нещо без къртене , ето тука има инструмент .
https://key.bg/bg/цена-Автомобилни-шперцове/Комплекти-автомобилни-шперцове/2
https://key.bg/bg/цена-Автомобилни-шперцове/Комплекти-автомобилни-шперцове/2
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Vra4anin написа:Наистина язък, че е изхвърлено това комплектче, беше хубаво да се запази като реликва, просто е... интересно.
И аз съм на същото мнение...
Представям си след 40-50 години да го покажа това на внуците си какви погледи ще срещна. Тогава сигурно и п*шките им ще са софтуерни и няма и да предполагат, че някога колата се е отключвала с парче желязо

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Кажи честно, че метна комплектчето в реката?
Ако се е стигнало бопа да ти влиза у вас тия артефакти биха ти били най-малкия проблем

- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Ей, не вярвате... Не се страхувам от обиск - имам абсолютно чисто съдебно минало и съм минал не знам колко си проверки в НСС и Прокуратурата (работата ми го изисква). Просто няма причина да ми правят обиски, пък и имам някои "връзки" в полицията... Но за какво ми е да държа у дома си комплект за разбиване на коли - нямам какво да правя с него. Като ти е бил толкова интересен - да се беше обадил вчера...
За мачетето не бери грижа, ако ми правят обиск и го намерят зад вратата - ще обясня на полицаите, сигурно ще ме разберат... Гледах един филм - много е ефективно срещу зомбита. Та не е зле и ти да се оборудваш - може да се окаже полезно във Враца...
Под "неподходящи ръце" нямах предвид професионални автокрадци, разбира се. Те сигурно си имат нужното оборудване и едва ли разчитат на стар комплект, случайно намерен на пазара... Повече се страхувах от някакви хлапета, които може да решат "да пробват". Ясно е, че съвременна кола с имобилайзер трудно ще подкарат, но нищо не пречи да я разбият и оберат. Достатъчно е "само" да ти разбият ключалката - малко ядове ли ще имаш, докато нагласиш нова и да се отваря със същия ключ? С две думи - на нормален (обикновен) човек такава железария не му трябва, а на останалите... защо да им даваме идеи и средства за "бизнес"? Ясно е кои ще бъдат пострадали - пак ние...

За мачетето не бери грижа, ако ми правят обиск и го намерят зад вратата - ще обясня на полицаите, сигурно ще ме разберат... Гледах един филм - много е ефективно срещу зомбита. Та не е зле и ти да се оборудваш - може да се окаже полезно във Враца...

Под "неподходящи ръце" нямах предвид професионални автокрадци, разбира се. Те сигурно си имат нужното оборудване и едва ли разчитат на стар комплект, случайно намерен на пазара... Повече се страхувах от някакви хлапета, които може да решат "да пробват". Ясно е, че съвременна кола с имобилайзер трудно ще подкарат, но нищо не пречи да я разбият и оберат. Достатъчно е "само" да ти разбият ключалката - малко ядове ли ще имаш, докато нагласиш нова и да се отваря със същия ключ? С две думи - на нормален (обикновен) човек такава железария не му трябва, а на останалите... защо да им даваме идеи и средства за "бизнес"? Ясно е кои ще бъдат пострадали - пак ние...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Сещам се само един случай, когато ми се е налагало да разбивам ключалка (катинар). Преди година купих един апартамент и собственикът не ми даде ключ от мазето. Аз така или иначе щях да сменявам дървената врата с метална, та нямаше проблем да я изкъртя, но просто не се наложи. Щракнах халката на катинара с ножицата за арматура - изобщо не я усети. После давах същата ножица на един приятел - той пък си купил каравана, но там някакво отделение за газовата бутилка било заключено с катинар. И същата работа - щрак и готово. За какво са ти шперцове, "мечи лапи" и други такива (ако не смяташ да разбиваш коли, разбира се)?
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Vra4anin написа:... В момента освен е60-то имам и една дърта хонда акорд, ...
Сигурен бях - няма бивш хондаджия, кръвта вода не става! Щях да напиша "старата любов ръжда не хваща", нооо... не е коректно, говорим за хонда, все пак...

- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-

И аз бях пробвал да отключа един друг Акорд, но не успях. Сигурно, защото моята е "нова"

- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
Знам, знам, едната е сменена със заварено метално палче, другата обаче я търся вече 1 година и не мога да хвана ударена за части

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Vra4anin написа:
Та... на такива кошлета дажи и шперцове им не трябват. С бъркалка от кафе сигурно също става
Виж незнанието ква сила е

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4