Автомобили! (тоя път без жени)
Модератор: Общи модератори
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Автомобили! (тоя път без жени)
BMW 740L eDrive G12 - за всеки ден в града
Rolls Royce Ghost дълга база - за пътувания
Range Rover Autobiography SVA LWB - за зимата
Ferrari Portofino - за уикендите с гаджето
Прилично голяма яхта на пристанището в Портофино (Италия) и частен самолет да си ходя когато искам там
DMS IWANTTOBERICH
Rolls Royce Ghost дълга база - за пътувания
Range Rover Autobiography SVA LWB - за зимата
Ferrari Portofino - за уикендите с гаджето
Прилично голяма яхта на пристанището в Портофино (Италия) и частен самолет да си ходя когато искам там
DMS IWANTTOBERICH

Мордехай написа:Benord написа:Урал 375А фургон.Бих го карал пак с удоволствие и усмивка,било то в град или гора.
Направо с една гаубица отзад за репект, не че има нужда от още ама ей така.
Преди много години един познат си беше купил ТКЗС-арка. ГАЗ-69. Човекът си го биваше и си беше поиграл много. В бронята имаше голиден П-трофил, а на нея отпред пишеше НЕАМ СПИРАЧКИ. С правопсна грешка и наобратно, за да се чете в огледалата за обратно виждане. Имаше чип против палене и аларма ... Та нещо такова бих си взел с кеф. Другото го пуснах в друга тема. БРДМ с луксозно обзавеждане вътре. Няма проблем с агресивни шофьори, не могат да ме вдигнат с паяк или да ми сложат скоба. Трудно закъсва при сняг и лош време ...
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Реално ако покараш някое от гореизброените съветски техники ти давам максимум месец да ги намразиш дълбоко и неотменно за целия си живот. Карал съм ги в казармата всичките видове боклуци и ми се повръща само като ги видя. Уазката ми беше с два-три чифта гюруци отгоре и пак течеше и духаше, а като вдигнеш 70 и могат да ти дадат орден за храброст.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Абе да ви кажа лятото няма да откажа една яхтичка да си карам, пък с какво ще ида до нея не е толкова важно. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Да пусна ли една темичка "Каква яхта бихте си купили?". Наскоро гледах, че продаваха яхтата на Шумахер и не беше никак скъпа, мисля доста под 50к евро. Ама Джарвиса съвсем ше каже, че си мерим патките и вече без снимка няма да мина.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ти няма ли да си купиш скоро тая Италия(обаче червена или жълта)от аватара ти? Стига с тия Американски имитации. 

In God we trust, all others we track.

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Като гледам как върви бизнеса, ама ич не се доближавам към такава кола. Тая черната е на един холандец, поне от 10 години и повече не съм я виждал. Но определено тези автомобили не са за нашите пътища, ако имаш такава само ще се разочароваш и вместо приятни преживявания, ще ти остане горчивия вкус в устата. Вече го усетих като ми се наложи да демонтирам карбоновите детайли на корвета в долната част, иначе неминуемо щях да ги унищожа. Пътищата ни са за спортни автомобили от 60-те и 70-те години - на педя от земята.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Мордехай написа:Като гледам как върви бизнеса, ама ич не се доближавам към такава кола. Тая черната е на един холандец, поне от 10 години и повече не съм я виждал. Но определено тези автомобили не са за нашите пътища, ако имаш такава само ще се разочароваш и вместо приятни преживявания, ще ти остане горчивия вкус в устата. Вече го усетих като ми се наложи да демонтирам карбоновите детайли на корвета в долната част, иначе неминуемо щях да ги унищожа. Пътищата ни са за спортни автомобили от 60-те и 70-те години - на педя от земята.
Аз заради това се насочих към клас Gran Tursimo. Модерните технологи позволяват доволно количество спортен характер, без да получаваш гръбначни изкривявания. То вече и супер спортистите возят меко в комфортен режим, но физическото пространство не може да се компенсира.
Ако трявба да се избира универсална кола в която има и гъдел за душата,красота, практичност, динамика, характер и сервизната мрежа е адекватна - за сега такова ми се вижда М850и Хдрайв. Или 840иХ ако е излязло вече.Старото купе 650и/640и е доста близо, но все още интериора доста напомня масовия рейс на Германия - Ф10. Освен това, пропорциите не са точно като на класическо спортно купе.
SLS също е мега, но май е спортна кола. И някак си няма как да тръгнеш на път с една раница багаж (колкото се събира)... Още по важно е че за рализка от 6ца и 8ца, тук и на старите екземпляри цена е в космоса.
За джипка все още не виждам никакъв смисъл, освен може би това че си една идея по-защитен от кроманьонската ситуация на пътищата в България.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Даже не знаех, че съществува такова ново М 850 i xdrive. Много е красиво, дано и технически да е на високо ниво. Но пак си е ниска спортна кола.
Мордехай написа:Реално ако покараш някое от гореизброените съветски техники ти давам максимум месец да ги намразиш дълбоко и неотменно за целия си живот. Карал съм ги в казармата всичките видове боклуци и ми се повръща само като ги видя. Уазката ми беше с два-три чифта гюруци отгоре и пак течеше и духаше, а като вдигнеш 70 и могат да ти дадат орден за храброст.
Заеби казармата, сега е 2019г. 1984г имахме такава джипка топопривързвач в жирокомпас вътре. Със 700кг апаратура и пет човека вдигаше над 100км. Подминаваше отметката и стрелката само играеше като нахало. За сметка на това за 250км издухваше и двата резервоара. Днес може да смениш мотор, трансмисия...
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Е аз я имам същата, бъзикаме се и така викаме - "уазката". Ланд Ровър Дефендер TD5 110. Ако не бяха аборигените по пътя едва ли бих го помирисал, ама с моите подобрения от около 100 кила желязо отпред и отзад просто не мога да го отпиша.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Мордехай написа: Но пак си е ниска спортна кола.
Тъжен факт, у нас не е за ниски коли, даже не е и за коли ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Ето това ми е мечта Mercedes SLR McLaren 722 (след като я покарах около 50км. и почти получих оргазМ)
или 2018 DODGE Challenger SRT Demon
За евридейка си мечтая за RS7 или по реално 3.0 TFSI с некво Revo stage *

За евридейка си мечтая за RS7 или по реално 3.0 TFSI с некво Revo stage *

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.