Национална лотария

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Национална лотария

Мнение от Venelin1111 » 26 Яну 2020, 20:30

Сами дано агитката на футболен клуб „Левсйи1914” Не се подведат по манипулации , сила са , но ще е пагубно ако не се разграничат от казуса Божков -държавата. Божков ако му е било зор за Левски да ги бе купил преди време, или сега е “хванал ръка”?

Sent from my iPhone Х using Tapatalk
Няма вече BMW

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.0d
Детайли за колата: remapped

ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

Re: Национална лотария

Мнение от cmdkick » 26 Яну 2020, 20:38

Биха му дузпата на Божков. Без да имат гръб от държавата за агитките е самоубиство да се дигнат. Не е като преди години, когато народа се дигна КУЛТУРНО и за да имат право да ги изгонят пуснаха АГИТКИТЕ да правят хаос НАРОЧНО, за да има причина да влязат маскираните и да изгонят народа. Няма шанс, свирено е вече.
Tires are evil - destroy them all ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 26 Яну 2020, 21:06

Поснах сълза за божков ,държавата ,агитки ,лотарий и прочие :mhihi: Обаче нека да има хазарт, тряя са стрижат овцете щото в развитите държави е така :mhihi: Гражданска по 2к и данъци по 3к и забрана на дизели,бензини шото така е при ората :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 26 Яну 2020, 22:41

seimo написа:Поснах сълза за божков ,държавата ,агитки ,лотарий и прочие :mhihi:

Боли ме за феновете на тоя спорт за селтаци, както и за самия спорт :mhihi: :mhihi: :mhihi: :no: :no: :no: И за останалите неща също :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Яну 2020, 23:02

И мен ме боли фара за Левски и Божков и т.н. Ма ми се иска някакси да се спазва конституцията на тая държава поне... Приоритети :mhihi:

(4) Със закон може да се установява държавен монопол върху железопътния транспорт, националните пощенски и далекосъобщителни мрежи, използването на ядрена енергия, производството на радиоактивни продукти, оръжие, взривни и биологично силно действащи вещества.

Нещо не виждам да пише за хазарта нещо.

Чл. 19.
(1) Икономиката на Република България се основава на свободната стопанска инициатива.
(2) Законът създава и гарантира на всички граждани и юридически лица еднакви правни условия за стопанска дейност, като предотвратява злоупотребата с монополизма, нелоялната конкуренция и защитава потребителя.
(3) Инвестициите и стопанската дейност на български и чуждестранни граждани и юридически лица се закрилят от закона.
(4) Законът създава условия за коопериране и други форми на сдружаване на гражданите и юридическите лица за постигане на стопански и социален напредък.

:mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 27 Яну 2020, 0:28

steeN написа:Нещо не виждам да пише за хазарта нещо.

Точно затова искат ново Велико народно събрание, че нещата станаха нетърпими.
Абсолютно безпардонно поведение на т.нар. "съдебна власт", главен прокурор с поглед на "теле в железница", съмнително образование и качества.
Хитлер ужасно е мразел магистратите и особено съдиите. Явно е имало защо!
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 27 Яну 2020, 9:19

Venelin1111 написа:За или против търкането на билетчета сте? Ако не подновят лиценза на “Национална лотария” Васил Божков ще спре ли издръжката на футболен клуб “Левски”? Феновете ще протестират ли в защита на “мецената “ благодетел? Трябва ли всички лотарийни игри да се провеждат от държавата?

Никога не съм купувал и не съм търкал билети. Преди година си купих винетка от пощата и там една мацка се опита да ми набута билетче, щото нямала да ми върне. Викам - не благодаря, с хазарт не се занимавам, и оная няколко минути ми събира три лева на стотинки. Никога не съм изпитвал интерес към хазарт и бързи печалби и... не знам колко отчаян трябва да бъде човек, за да разчита с някакъв билет за 3 лева да си оправи живота... :dunno: :dunno:

Не съм нито "за", нито "против" билетчетата - който иска, нека си "играе". Тоя Васил Божков не го познавам и от футбол не се интересувам. Какво точно ще се случи с Левски, Арсенал, Бате Борисов, Дунав - Лом, Барселона или друг ФК - нямам представа и не ме вълнува особено. :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар

Национална лотария

Мнение от Venelin1111 » 27 Яну 2020, 9:51

Фидел Кастро написа:
steeN написа:Нещо не виждам да пише за хазарта нещо.

Хитлер ужасно е мразел магистратите и особено съдиите. Явно е имало защо!

Сифелистика е мразел и майка си, не е фактор да го даваш за пример. И нека да не забравяме , че една агитка е маса от хора. Много от Вас които не се интересувате и Ви “боли фара” само ще кажа , че фракция “София Запад” вече е използвана за политически цели...Една зима преди години , мирен протест пред “Народното събрание” и едни младежи провокатори с качулки инспериращи напрежение...Дежаву

Няма вече BMW

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cmdkick » 27 Яну 2020, 10:09

Venelin1111 написа:Една зима преди години , мирен протест пред “Народното събрание” и едни младежи провокатори с качулки инспериращи напрежение...Дежаву

Тях ги "боУИ фарО уе" те са над нещата "рази'иш ли", стига да не им бутат: - ГО, Данък МПС, Ракията, Цигарите и Кръчмата всичко е точно.

Той лафа е от време оно: "не щеме ний Европа, не щеме ний пари, искаме ракията(нафтата/цигарите) на старите цени".

А това пък да прочетеш цяла тема, да напишеш отговор в нея - "мен ме боли фара" - НИКОГА няма да го разбера. Ама проблема си е в мен аз много други неща от живота на някой хора не разбирам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Яну 2020, 18:17

Фидел Кастро написа:...Хитлер ужасно е мразел магистратите и особено съдиите. Явно е имало защо!

Не симпатизирам на национал-социалистите дори грам. Пускам сълза за Хитлер и малоумните му последователи.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cmdkick » 27 Яну 2020, 19:13

Боли ме фара на кого симпатизираш и за кого пускаш сълза.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Яну 2020, 19:34

А не може ли просто Божков да си плаща всички данъци ?

П.П. Избягвам да общувам с хора, които търкат билетчета.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 28 Яну 2020, 17:03

Вуйчо написа:Има една приказка, че колкото по-глупав и отчаян е един човек (и съответно народ), толкова повече такъв тип хазартни игри се котират. Правете си изводите. Търсенето определя предлагането. Като е пълно с идиоти надяващи се на билета, ще има тарикати, които да предлагат на пазара този билет.

всъщност историята е много по-проста... черепа е представител на висшата червена номенклатура и връзките му с партията-мама са много силни... сегашния бум на търкащите билетчета е резултат на ПЪРВОТО РЕШЕНИЕ след сформирането на правителството на ореха, а то е разрешаването на рекламата за хазарта... б.б. държеше това решение 4 години в джоба си, но не го пусна...
насетне дето се казва е история... нещата така се развиха, че черепа си спомни щастливите 92-93-94 години, когато парите от бинго-залите се носеха в кашони от телевизори /които трудно се намираха :mhihi: /... продаде строителния бизнес /както той си го умееше, със спечелени поръчки, и никакво плащане на подизпълнителите, дето свършваха работата... в старо-загорско е скъп спомен черепа/... че за какво му трябва да се меша с другите, при положение че си осигури милиарден годишен приход...

странно ми е как даде повод да се захванат с него по този балъшки начин, с неплащането на налога... 200 милиона са мижави 40-50 годишно, което на фона на приходите му е никакъв проблем...

колкото до левски, феновете му ще бъдат употребени по предназначение... черепа е дал 19 милиона до момента, което пак казвам е нищо за него... почти година фенската маса искаше среща по отношение на намеренията му за отбора, но той не прояви интерес... сега обаче срещи, молби, припадъци :bowdown:

едно знам със сигурност... черепа никога до сега не е губил пари, с каквото и да се е захванал... и от левски щеше да си вземе парите рано или късно... или да се е бъгнал с възрастта, ма не вярвам :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 28 Яну 2020, 18:14

Нямаше ли преди години някаква класация, че е най-богатият човек на балканите ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Национална лотария

Мнение от Venelin1111 » 28 Яну 2020, 18:18

За сега е тишина , водата за Перник е приоритет...вниманието да се отклони от темата лотария, а “те “ за лотарията ще се разберат по върховете за да има народа забавление да търка... Тишина , нещата са решени сигурно?Аз съм бил в заблуда , мислех , че Пеевски има нещо общо с билетчетата :-))

Няма вече BMW

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата